Klubowicze Profesor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2008 mam problemy ze zmian? avatara - stosuję sie do instrukcji w profilu - co do wielko?ci fotki na avatar (obecna 5,55KB - nowa 5,51 KB). Program zmienia kształt obecnego avatara - nie wprowadza nowego. Wprowadzanie do?wiadczalne kilka razy (po zmianach dokonywanych przez program - powrót do poprzedniego zawsze z powodzeniem) - nowy nie wskakuje Pozdrówko temat przeniesiony do odpowiedniego działu Artix
dacja Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Poczekaj do jutra !scooter Czasami tak jest, że nowy avatar jest widoczny dopiero nastepnego dnia nie wiem dlaczego tak jest ale ja pare razy tak miałam
Slavequs Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Już jest zmieniony avatar. !scooter Gratuluję przy okazji nowego skutera!
Klubowicze Profesor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Już jest zmieniony avatar. !scooter Gratuluję przy okazji nowego skutera! ja widze cały czas ten stary tylko zmieniony troche format Pozdrówko!
Klubowicze Profesor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Trochę inna droga ale cel osi?gnięty. Pozdrówko!
Rekomendowane odpowiedzi