Klubowicze Migu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mam sprzęta !OK !placz1 , Waw BRAKŁO budzika (rolki + nowy pasek) nieĽle następne spotkanie już na 400setce. Patryk bezakoholowe .
bemol77 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam! Jestem kompletnym ?wieżakiem (burgman250 od czterech dni), mimo to chciałbym się podł?czyć do tych spotkań w Chudowie. Od czego zacz?ć?
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ............................ Patryk bezakoholowe . i w dodatku nie nasze, kto? je porzucił na naszym stole. Dlatego skre?lone na zdjęciu. Moja x9 !placz1 już na chodzie - nowy akumulator. Może w Lany Poniedziałek zaleję j? benzynk? i przewietrzę.
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Od przyjazdu do Chudowa , my jete?my miedzy 17-18 a skutery stoj? razem !placz1 !OK to znajdziesz.
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Od przyjazdu do Chudowa , my jete?my miedzy 17-18 a skutery stoj? razem !placz1 !OK to znajdziesz. Patryk zerknij na forum ?l?skich motocyklistów może Cieszyn .
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam!Jestem kompletnym ?wieżakiem (burgman250 od czterech dni), mimo to chciałbym się podł?czyć do tych spotkań w Chudowie. Od czego zacz?ć? od przyjazdu do Chudowa w czwartek, http://www.zdjecia-panoramiczne.pl/qtvr/index.php?id=23 będziemy dopinać na ostatni guzik wyjazd do Częstochowy 19.04.09r.
waw Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mam sprzęta !OKK !scooter , Waw BRAKŁO budzika !OK (rolki + nowy pasek) nieĽle !YES O kurcze zapomniałem założyć blokade do 40km/h następnym razem się to poprawi !TAZ
bemol77 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Bardzo chciałbym byc w Chudowie w ten czwartek ale niestety nie dojade z Wrocławia na 17 !happybth na 15 jestem umówiony z inspektorem UDT mam nadzieję że w następny czwartek się uda
Klubowicze Migu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kto jutro będzie !guns ? Waw gratulacje !piwko !scooter . (O kurcze zapomniałem założyć blokade do 40km/h) !scooter !scooter Waw !OKK .
Bafka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja będę !guns no i mężu? !piwko do zobaczyska !scooter P.S. WaW gratulacje !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Planuję, planuję !scooter A może by tak koleżanka !guns Hexx_ "przyholowała" ze sob? bordowego !piwko peugeota do Chudowa??? !OKK Waw, zastanawiałem się czego Ci gratuluj?, wczoraj sprawdzałem i jeszcze "niebieskiego kr?żka" nie miałe?. W pierwszej chwili kojarzyłem to z Migowym skutem "jak z ............. zrobić burgmana 400" !scooter . Musisz wybaczyć, jest póĽno nie my?lę !scooter GRATULUJĘ! i znowu jest okazja !scooter ps. avatar to już wypada zmienić
waw Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja również planuje jutro zjawić się w Chudowie !guns !piwko ps. Dziękuje za gratulacje
Lion Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No pięknie, waw - gratulacje. He he he, to już nie dużo nas zostało, bo albo w?chacze spalin, albo pocz?tkuj?cy, a góruj? w naszym gronie wiadomo zaszczepieni czyli "MEMBER" -si. Super - tak trzymać. (ciekawe od czego się to bierze ??? czy może z racji wieku się to przydziela ???, - żartowałem ) Pozdro dla wszystkich.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jestem na 99%
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2009 o mamo a ja w czwartki do 18 pracuje nijak na 17-18 nie dojadę
Gość Gadol Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Niestety mimo chęci mnie też ?rodek tygodnia i godziny nie pasuj?. Również pracuję w tygodniu do 18. Jeżeli będzie organizowane kiedy? spotkanie weekendowe z chęci? się pojawię.
Bafka Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Byłam duuuuuuużo nas było było dzięki za spotkanko
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dzięki za bajerke i towarzystwo do następnego pawel883
M&M's Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Niestety nie mogli?my dzisiaj dojechać - praca Pewnie omówili?cie szczegóły dotycz?ce niedzielnego wyjazdu Co? uległo zmianie (godzina , miejsce) ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miło było Was poznać
Lion Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Joasiu, też było miło cię poznać, liczę że będziesz uczestniczyć na spotkaniach systematycznie oczywi?cie w razie możliwo?ci. M&M's - pozostało bez zmian godz. 8.00 w Katowicach stacja Shell (wiadomo gdzie). Również dzięki wszystkim za spotkanie Waw - twoja kolejka !scooter była taka mocna, że w drodze powrotnej, cał? drogę mnie bujało !scooter
Dzięgiel Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Było miło jak zwykle zreszt? !scooter Ps.Paweł dzięki za :blaszki'" !scooter
Lupak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jako? milo było zobaczyć po tak długim czasie te wszystkie twarze Dzięki za spotkanko ps Bafko wybacz ze zajumałem Twoja "blaszkę" jako? tak się przykleiła do r?k oddam przy następnej okazji cza by podpu?cić Pawła i złożyć zamówienie by zrobił nam nie?miertelniki z logiem !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dziękuję za spotkanie. Jeden stolik to już dla nas mało - i tak trzymać. !scooter Bafka czy o taki fotelik pytała?? Je?li tak to w tym sklepie kupisz. tylko ta cena
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2009 M&M my się spotkamy 15 minut wcze?niej (stacja wyjazdowa w Tychach ta sama co zwykle ) pasuje?? . Spotkanie super !scooter , ilo?ć maxi !scooter !scooter !scooter nowe twarze !scooter . Nie?miertelniki z logiem jestem na tak !scooter !scooter a blaszki super.
Rekomendowane odpowiedzi