Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Mam sprzęta !OK !placz1 , Waw BRAKŁO budzika :D (rolki + nowy pasek) nieĽle :D następne spotkanie już na :D 400setce. Patryk bezakoholowe :D .

Opublikowano

Witam!

Jestem kompletnym ?wieżakiem (burgman250 od czterech dni), mimo to chciałbym się podł?czyć do tych spotkań w Chudowie. Od czego zacz?ć?

• Klubowicze
Opublikowano
............................ Patryk bezakoholowe  :D .

i w dodatku nie nasze, kto? je porzucił na naszym stole. Dlatego skre?lone na zdjęciu.

Moja x9 !placz1 już na chodzie - nowy akumulator. Może w Lany Poniedziałek zaleję j? benzynk? i przewietrzę.

• Klubowicze
Opublikowano

Od przyjazdu do Chudowa :lol::lol: , my jete?my miedzy 17-18 a skutery stoj? razem !placz1 ;) !OK :lol: to znajdziesz.

• Klubowicze
Opublikowano

Od przyjazdu do Chudowa :lol::lol: , my jete?my miedzy 17-18 a skutery stoj? razem !placz1 ;) !OK :lol: to znajdziesz. Patryk zerknij na forum ?l?skich motocyklistów może Cieszyn ;) .

• Klubowicze
Opublikowano
Witam!

Jestem kompletnym ?wieżakiem (burgman250 od czterech dni), mimo to chciałbym się podł?czyć do tych spotkań w Chudowie. Od czego zacz?ć?

od przyjazdu do Chudowa w czwartek,

http://www.zdjecia-panoramiczne.pl/qtvr/index.php?id=23

będziemy dopinać na ostatni guzik wyjazd do Częstochowy 19.04.09r.

Opublikowano
Mam sprzęta  !OKK  !scooter , Waw BRAKŁO budzika  !OK (rolki + nowy pasek) nieĽle  !YES

O kurcze ;) zapomniałem założyć blokade do 40km/h :lol::lol::lol:

następnym razem się to poprawi !TAZ ;)

Opublikowano

Bardzo chciałbym byc w Chudowie w ten czwartek ale niestety nie dojade z Wrocławia na 17 !happybth na 15 jestem umówiony z inspektorem UDT :D mam nadzieję że w następny czwartek się uda

• Klubowicze
Opublikowano

Kto jutro będzie !guns ? Waw gratulacje !piwko !scooter .

(O kurcze zapomniałem założyć blokade do 40km/h) !scooter !scooter Waw !OKK .

Opublikowano

Ja będę !guns no i mężu? !piwko do zobaczyska !scooter

P.S. WaW gratulacje !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Planuję, planuję !scooter

A może by tak koleżanka !guns Hexx_ "przyholowała" ze sob? bordowego !piwko peugeota do Chudowa??? !OKK

Waw, zastanawiałem się czego Ci gratuluj?, wczoraj sprawdzałem i jeszcze "niebieskiego kr?żka" nie miałe?. W pierwszej chwili kojarzyłem to z Migowym skutem "jak z ............. zrobić burgmana 400" !scooter . Musisz wybaczyć, jest póĽno nie my?lę !scooter

GRATULUJĘ!

i znowu jest okazja !scooter

ps. avatar to już wypada zmienić

Opublikowano

Ja również planuje jutro zjawić się w Chudowie !guns !piwko

ps.

Dziękuje za gratulacje

Opublikowano

No pięknie, waw - gratulacje.

He he he, to już nie dużo nas zostało, bo albo w?chacze spalin, albo pocz?tkuj?cy, a góruj? w naszym gronie wiadomo zaszczepieni czyli "MEMBER" -si.

Super - tak trzymać.

(ciekawe od czego się to bierze ??? czy może z racji wieku się to przydziela ???, - żartowałem :D )

Pozdro dla wszystkich.

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem na 99% :D

• Klubowicze
Opublikowano

o mamo :D a ja w czwartki do 18 pracuje :P:) nijak na 17-18 nie dojadę

Opublikowano

Niestety mimo chęci mnie też ?rodek tygodnia i godziny nie pasuj?. Również pracuję w tygodniu do 18. Jeżeli będzie organizowane kiedy? spotkanie weekendowe z chęci? się pojawię.

Opublikowano

Byłam :D duuuuuuużo nas było :):) było :( dzięki za spotkanko ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za bajerke i towarzystwo :D

do następnego pawel883

Opublikowano

Niestety nie mogli?my dzisiaj dojechać - praca :D Pewnie omówili?cie szczegóły dotycz?ce niedzielnego wyjazdu Co? uległo zmianie (godzina , miejsce) ?

• Klubowicze
Opublikowano

miło było Was poznać :D

Opublikowano

Joasiu, też było miło cię poznać, liczę że będziesz uczestniczyć na spotkaniach systematycznie oczywi?cie w razie możliwo?ci.

M&M's - pozostało bez zmian godz. 8.00 w Katowicach stacja Shell (wiadomo gdzie).

Również dzięki wszystkim za spotkanie

Waw - twoja kolejka !scooter była taka mocna, że w drodze powrotnej, cał? drogę mnie bujało !scooter

Opublikowano

Było miło jak zwykle zreszt? !scooter

Ps.Paweł dzięki za :blaszki'" !scooter

Opublikowano

Jako? milo było zobaczyć po tak długim czasie te wszystkie twarze

Dzięki za spotkanko

ps

Bafko wybacz ze zajumałem Twoja "blaszkę" jako? tak się przykleiła do r?k oddam przy następnej okazji

cza by podpu?cić Pawła i złożyć zamówienie by zrobił nam nie?miertelniki z logiem !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za spotkanie. Jeden stolik to już dla nas mało - i tak trzymać. !scooter

Bafka czy o taki fotelik pytała?? Je?li tak to w tym sklepie kupisz.

tylko ta cena

• Klubowicze
Opublikowano

M&M my się spotkamy 15 minut wcze?niej (stacja wyjazdowa w Tychach ta sama co zwykle ) pasuje?? . Spotkanie super !scooter , ilo?ć maxi !scooter !scooter !scooter nowe twarze !scooter . Nie?miertelniki z logiem jestem na tak !scooter !scooter a blaszki super.