Klubowicze Trebor Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 Czwartek,piątek odpada ,ale jeśli była by to sobota 17.12 chętnie przyjadę . Pozdrawiam Trebor !OK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2011 ponieważ w czwartki dłuuuuugo pracuję to jak dla mnie piątek albo sobota są super
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2011 16, 17, 18 grudzień nie odpowiada mi. Zakładam nowy temat w którym ustalimy datę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2012 !tut !tut !tut no i znów mi posty połączy, jutro Mc'Donald w Mikołowie ? herbatę stawiam tym, którzy przyjadą Czwartek,piątek odpada ,ale jeśli była by to sobota 17.12 chętnie przyjadę . Pozdrawiam Trebor !OK Trebor serdecznie zapraszamy o w tym WĄTKU Edit: 27.12.2011 hej ho ktoś ma ochotę na ostatnie w tym roku spotkanie czwartkowe ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Szefowo ja mam i jeśli nic mega ważnego nie wyskoczy to będę .
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2012 Szefowo ja mam i jeśli nic mega ważnego nie wyskoczy to będę . Herbatka od Szefowej !OK Cię skusiła? Jak będzie z cytryną to może i ja przyjadę.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tati nie o herbatke a o szefową chodzi(nie będzie dziołcha sama siedziała).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2012 Paweł dzięki, że tak dbasz o mnie przywiozę Ci za to kalendarz Patryk specjalnie dla Ciebie cytrynę zakupię
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zawsze powtarzam że szefowa jest idealna.
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2012 i specjalnie dla nas, w torebce cukier nosi !OKK
Abach Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zazdraszczam Wam, taka Szefowa to skarb... i wcale cukier nie jest jej potrzebny, to Wy powinniście cukrować !pomidor A dla Szefowej specjalne pozdrowienia z nad morza !winkiss
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2012 no podpisana Panowie licznie się stawili i mi słodzili oj słodzili a i cytrynka sie znalazła ps. Abach pozdrawiam i na śląsk zapraszam - herbatki, cukru i cytrynek u nas dostatek i chętnie podamy
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2012 no .... Panowie licznie się stawili i mi słodzili oj słodzili a i cytrynka sie znalazła ..... Były też próby upodobnienia się do cytrynki Coś chyba dolewają do tej herbaty i kawy McD. Dziękuję za miłe spotkanie stałym bywalcom i Darkowi !OKK i i i i i i Szefowej
ja-rek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 O Wy Mendy Plamiste, Się spotykacie, kawę pijacie, Cytryny wyciskacie !winkiss, a koledze cynku nie dajacie. no co je kurde... ja-rek.
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2012 O Wy Mendy Plamiste, Się spotykacie, kawę pijacie, Cytryny wyciskacie !winkiss, a koledze cynku nie dajacie. no co je kurde... ja-rek. To jutro okazja nadrobić zaległości! Proponuję McD Mikołów godz. 19:00 -
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2012 przyjadę ... jak zawsze posprzątać po Was kubeczki
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2012 przyjadę ... jak zawsze posprzątać po Was kubeczki i okruszki i po Było chyba za późno i za zimno bo niedźwiedziom nie chciało się wyłazić z nor na spotkanie, a można było posłuchać ciekawostek, a zainteresowani mogli dać wytyczne delegatom. Jak zwykle Szefowa nad wszystkim czuwa. Czuwaj!
ja-rek Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Hi, Jeśli byliście, to mnie nie było !placz1 , Martynka chora po ospie- powikłania. Piszę tylko i dlatego...bo dopiero dzisiaj zobaczyłem wpisy z Waszego ostatniego spotkania !NOT Tzn. U mnie nie było widać tych ogłoszń od Was- przedostatnich- 0 spotkaniu. Pojawiły się dopiero po moim dzisiejszym zalogowaniu. Się, Q-wa czuję sie pominięty . !ying Czy mamy regionalnego antymoderatora ??? ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja-rek no byliśmy i faktycznie Ciebie nie było zdrówka dla Martynki, dbaj o nią znaczy komuś się naraziłeś, że jesteś pomijany w pokazywaniu wiadomości a może to już !wchair i okulary trza założyć do czytania ? jakbyś uzupełnił listę o dane i numer telefonu to nastepnym razem powiadomię Cię osobiście o spotkaniu Patryk .. Czuwaj ! ( kurę przerobili w magdolcu na nugetsy )
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja-ro! Ty lepiej zmień kalendarz bo ten Cie oszukuje. Zegarek i okulary na szyny, a w lustro kamieniem i wszystko będzie OK! W sezonie tak łatwo Ci to nie przejdzie - chyba że zrobimy wcześniejsze wybory
bemol77 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Witam brać skuterowom po długiej nieobecności moje kontuzje zostało już lekko ogarnięte więc zacząłem rozglądać się za jakimś sprzętem co by się czasem pokulać ze starą ekipą ;-) na razie szukam jakiegoś burka 650. Pozdrówka dla wszystkich
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2012 Witam! Szukaj, znajdź i przyjeżdżaj na spotkania. !scooter !scooter !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2012 cześć Bemol jaka miła wiadomość do zobaczenia
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2012 Może jutro(15.03.12)jakieś małe spotkanko? Chętnych widać od groma to proponuje -szałas Żory.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2012 ja chętnie, mogę być po 18
Rekomendowane odpowiedzi