Ania Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ja też była, dzięki za miły choć w nielicznym gronie spot
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2011 Antonio obiecał skrobnąć małą relację w 3D !tut !tut
Klubowicze karton Opublikowano 2 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2011 byłem ale praca nie pozwala na biesiady
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 pogoda się zapowiada znośna więc będe dziś w Chudowie, ktoś jeszcze ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 Mam taki zamiar.Tym bardziej że od jutra pogoda ma się popsuć !sciana
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 dzięki za kolejne udane spotkanie burgmaniaków niestety nie za dużo ale ruch w Chudowie był dziś duży
Gość Kristof Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Dziękuję za miły spot i pogaduszki, oraz za smaczny poczęstunek Joasiu sprawdz sobie instalację swiateł w kufrze bo nie swieciły jak naciskałaś stop a jak juz to czasem mrugały
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 dzięki Kristof, już mi Patryk to mówił ale jakoś nie mogę się za to zabrać
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2011 I ja dziękuję za miły wieczór . Widząc to co się dzieje za oknem to tylko !placz1
antoniaczek Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 !tut !tut Dobra, dobra, jak obiecałem tak zrobię .... ale potem Dziś dostałem burę od Worlana !bicz . Żalił się Dziadek , że już mało co pamięta i chętnie powspomina. Tak wiec na dobry początek przesyłam kilka fotek 3D KLIK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2011 Podobno dwa razy obiecać to jak raz dać hmmmm ale nie wiem co nabroiłam, że nie mogę zdjęć KLIK zobaczyć pewnie antoniaczek link utajnił
antoniaczek Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 pewnie antoniaczek link utajnił Oj tam, oj tam Już OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2011 .... Żalił się Dziadek , że już mało co pamięta i chętnie powspomina. Tak wiec na dobry początek przesyłam kilka fotek 3D KLIK Z rana "pobrałem" katalog nagród z BP i wreszcie obejrzałem fotki. Fajne, fajne...A fota z Pieskowej Skały rewela.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzisiaj ktoś się wybiera? Będę w Zabrzu to i tak podjadę sprawdzić !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2011 no i spotkanie z Chudowa przeniosło się do Rybnika Artur, Migu dzięki za delicje ... mniam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2011 To my bardzo dziękujemy za cieple napoje oraz gorące przyjęcie. Do zobaczenia na ognisku.
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2011 Artur dzięki za towarzystwo !scooter , kawa u Szefowej to był niezły pomysł !YES !OK .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 będzie ktos w Chudowie dziś ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie ma szans.Napadły mnie LIŚCIE w ogromnej ilości i muszę się ich pozbyć bo nie poznam trawnika na wiosnę !sciana
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie ma szans.Napadły mnie LIŚCIE w ogromnej ilości i muszę się ich pozbyć bo nie poznam trawnika na wiosnę !sciana Ciekawe a w lesie nikt nie zbiera liści i trawa rośnie Trochę już zimno (5 stopni) i ciemno.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 Ciekawe a w lesie nikt nie zbiera liści i trawa rośnie Niby racja ,ale jednak wolałbym gęsty trawniczek niż leśne chaszczowisko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 a ja z mojego trawnika muszę "uprzątnąć" 5 m3 drewna !sciana ... od jutra zabieram się za robotę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2011 Będzie GOOORRRRRRĄĄĄĄĄĄCCCCCOOOOOOOO! !V
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2011 oj będzie
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2011 a ja z mojego trawnika muszę "uprzątnąć" 5 m3 drewna !sciana ... od jutra zabieram się za robotę oj będzie Już myślałem, że Ci kit wciskają z tymi m 3 bo na zdjęciu wygląda na dużo mniej, ale przeczytałem to i już wiem o co biega. Ja kupowałem drewno mierzone w kubikach.
Rekomendowane odpowiedzi