Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Właśnie jestem po rozmowie telefonicznej z biesiadnikami.Humory dopisują !piwko Tak trzymać !OKK

Narzekają tylko że Worlan ich spowalnia !wchair ;):lol: Miłej zabawy i dajcie jakieś fotki.

• Klubowicze
Opublikowano

.........

ps. Paweł, Migu dzięki za nalewki mniam mniam ;) pije Wasze zdrowie :)

Wstawiona Szefowa - to dobra Szefowa :lol:

Dziękuję za miłe spotkanie. Jak zwykle było nas sporo. Dziękuję Worlanowej ekipie za odwiedziny.

Burgmania dzisiaj rządziła w Chudowie. !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Szefowa zawsze jest dobra :lol: ... zdjęcia dawaj Patryku ;)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spot bylo jak zawsze superowo !piwko chociaż byłem dziś zmęczony po robocie dałem radę i nie żałuję dzięki za pyszne ciacho i popitke :lol: !OKK

PS.Burgmania zawsze rządzi !tut

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem już w domu dzięki za spotkanie i zapraszam jutro o 9:00do Mikołowa pod motel.

Opublikowano

Hi,

I ja tam byłem ale mnie nikt ciastem nie poczęstował... !placz1 taka gospodyni !sciana .

Zazwyczaj jest ..."ostatnio"... było +- samych BURGMANATORÓW 650 z 10 szt. także dzisiejsze 17 !scooter +- 2x2oo nie jest niczym nadzwyczajnym dla nas u nas...

ale...ale dzisiaj było bardzo fajnie bo były Chopy ze CENTRLI

A jutro zazdraszczam Wam wylotu we wspólną trasę :lol:;):):P

ja-rek.

• Klubowicze
Opublikowano

hmmmm znaczy omijałeś moje ciasto wielkim łukiem ??? na stole leżało, czekało a Ty się nie poczęstowałeś ???? .... oj :lol:

Opublikowano

no nieee...

ja nie ulegam pokusom :lol: .

sie staram.

brzuch... duży i jeszcze większy... będzie.

prowokacja ???

nie.

ja-rek.

;):):P

• Klubowicze
Opublikowano

podpuszczaj, podpuszczaj .... to następnym razem tort bezowy przywiozę ... albo inną karkówkę :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

no i pojeeeechaliiiiiiiii

Jaka szkoda, że nareszcie :D

Oj działo się , działo !V Tego na zdjęciach nie zobaczycie.

Jeszcze raz - dziękuję za miłą wizytację. Życzę bezpiecznego powrotu.

• Klubowicze
Opublikowano

:) miło było sie z Wami warszawiakami spotkać i pojeździć :)

ps. no i fajnie było zaniżyć spalanie Waszych !scooter :D

Opublikowano

Jak zawsze brak słów podziękowania dla całej grupy Śląskiej za spotkanie w Chudowie i wspaniały wieczór w Motelu, oraz za wycieczkę po Jurze Krakowsko-Częstochowskie. Ruiny zamków jakie nam pokazała Joasia były fantastyczne, a było ich tak wiele, że ciężko było je zliczyć :D

Po drodze wstąpiliśmy do Roniego i Ani na pyszny obiadek wielkie dzięki, aż żal było wyjeżdżać !placz1

Do domku dotarłem beż przeszkód i mandatów, Worlan jeszcze stoi w korku bo przesiadł się w Pruszkowie na 4oo :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak zawsze brak słów podziękowania dla całej grupy Śląskiej za spotkanie w Chudowie i wspaniały wieczór w Motelu, oraz za wycieczkę po Jurze Krakowsko-Częstochowskie. Ruiny zamków jakie nam pokazała Joasia były fantastyczne, a było ich tak wiele, że ciężko było je zliczyć :D

Po drodze wstąpiliśmy do Roniego i Ani na pyszny obiadek wielkie dzięki, aż żal było wyjeżdżać !placz1

Do domku dotarłem beż przeszkód i mandatów, Worlan jeszcze stoi w korku bo przesiadł się w Pruszkowie na 4oo :)

Na następny raz zbudujemy nowe ruiny :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki chopy za odwiedziny ,fajnie było zobaczyć wasze pyski ale mam jedno ALE latacie jak mamlasy mój silver spalił przy was 5,4litra!!

pozdrawiam i do zobaczenia znów.

Opublikowano

Dzięki chopy za odwiedziny i dzięki wszystkim że na mnie zaczekaliście :D było bardzo miło was wszystkich zobaczyć !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już w domu,dzięki wszystkim za miłe spotkanie,kulanie i wyśmienite jadło.Nie wspomnę już o nalewce,została u mnie pod kanapą:D No i oczywiście obiadek u Roniego ,pierwsza klasa thumbup.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Uff, od czego zacząć? Nie będę pisał, bo Antonio obiecał skrobnąć małą relację w 3D yes.gif. Ja tylko podziękuję Wam moi Kochani Ślązacy za gościnę, która długo zostanie w mojej pamięci. Świder i Bajbina, Joasia, Patryk, Paweł, Dzięgiel i Bafka i inni obecni których nicków nie pamiętam. DZIĘKUJĘ. Jesteście wspaniałymi ludźmi, z którymi zawsze bardzo chętnie się spotkam.

Następnie Ania i Roni, o tych osobach nie ma co pisać, znacie ich gościnność. DZIĘKUJĘ.

I ostatnie podziękowanie dla ekipy wyjazdowej w składzie: Więcek, Krzytro, Kisiel, Antoniaczek. Jako zamykający wheelchair.gif miałem okazję podziwiać "kunszt" jazdy w grupie. Było zajebiście. DZIĘKUJĘ.

Fotki

Opublikowano

Witam i na wstepie chciałam bardzo podziękować za goscine na czwartkowym spotkaniu w Chudowie. Naprawde ciezko mi uwierzyc ze ktos ,kto widzial mnie dobry rok temu raz ,moze dwa bedzie mnie kojazyl ,kaze zaparkowac w odpowiedni sposob i jeszcze powie cos w rodzaju"No siadaj ,na co czekasz" Poprostu zglupialam calkiem :D

A gospodarzowi pragne pogratulowac pierwszej wizyty na zameczku na nowej maszynie..tak ode mnie ,jezeli wszystkie klopoty zwiazane ze zmiana pracy zalatwiasz takim przebojem ,to nie mam zadnych watpliwosci co do realizacji planow :)

Zdjecia z wypadu w jure bardzo milo podejzec i az zal żyć sciska ze mnie i mojemu Satelisowi nie bylo dane dolaczyc

Pozdrawiam

Ulka

• Sympatycy
Opublikowano

Ja już w domu,dzięki wszystkim za miłe spotkanie,kulanie i wyśmienite jadło.Nie wspomnę już o nalewce,została u mnie pod kanapą:) No i oczywiście obiadek u Roniego ,pierwsza klasa thumbup.gif

Uff, od czego zacząć? Nie będę pisał, bo Antonio obiecał skrobnąć małą relację w 3D yes.gif. Ja tylko podziękuję Wam moi Kochani Ślązacy za gościnę, która długo zostanie w mojej pamięci. Świder i Bajbina, Joasia, Patryk, Paweł, Dzięgiel i Bafka i inni obecni których nicków nie pamiętam. DZIĘKUJĘ. Jesteście wspaniałymi ludźmi, z którymi zawsze bardzo chętnie się spotkam.

Następnie Ania i Roni, o tych osobach nie ma co pisać, znacie ich gościnność. DZIĘKUJĘ.

I ostatnie podziękowanie dla ekipy wyjazdowej w składzie: Więcek, Krzytro, Kisiel, Antoniaczek. Jako zamykający wheelchair.gif miałem okazję podziwiać "kunszt" jazdy w grupie. Było zajebiście. DZIĘKUJĘ.

Fotki

Ja, też ... Ja też !TAZ

Opublikowano

Dzięki chopy za wspólne czwartkowe biesiadowanie i piątkowe latanie. !OKK

Opublikowano

Ja dopiero teraz mogę podziękować za odwiedziny Śląska przez ekipę warszawską było nam bardzo miło się z Wami spotkać.

Przyjeżdżajcie do Chudowa częściej, jak nie macie pomysłu gdzie się wybrać. Dziękujemy wszystkim z którymi mieliśmy okazję się spotkać w czwartek w Chudowie. Żałujemy że nie mogliśmy Wam towarzyszyć w kulaniu po jurze ale może następnym razem.

Pozdrawiamy Świder i Bajbina

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

będzie ktos dziś ? bo nie wiem czy pędzić po pracy do Chudowa czy usiaść se spokojnie na kanapie ?

i wieczorem :

dzięki za miłe choć krótkie spotkanie :P do następnego :(

Opublikowano

Caly tydzien pamietalem o czwartku, a dzis zapomnialem i dopiero ten post mi przypomnial o spotkaniu...

Nic, do nastepnego!

Opublikowano

Dziekuję obecnym za spot jak zawsze milo było :D do następnego !scooter

Opublikowano

Byłem