Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 15 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Właśnie jestem po rozmowie telefonicznej z biesiadnikami.Humory dopisują !piwko Tak trzymać !OKK Narzekają tylko że Worlan ich spowalnia !wchair Miłej zabawy i dajcie jakieś fotki.
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2011 ......... ps. Paweł, Migu dzięki za nalewki mniam mniam pije Wasze zdrowie Wstawiona Szefowa - to dobra Szefowa Dziękuję za miłe spotkanie. Jak zwykle było nas sporo. Dziękuję Worlanowej ekipie za odwiedziny. Burgmania dzisiaj rządziła w Chudowie. !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2011 Szefowa zawsze jest dobra ... zdjęcia dawaj Patryku
Gość Kristof Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Dzięki wszystkim za spot bylo jak zawsze superowo !piwko chociaż byłem dziś zmęczony po robocie dałem radę i nie żałuję dzięki za pyszne ciacho i popitke !OKK PS.Burgmania zawsze rządzi !tut
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Jestem już w domu dzięki za spotkanie i zapraszam jutro o 9:00do Mikołowa pod motel.
ja-rek Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Hi, I ja tam byłem ale mnie nikt ciastem nie poczęstował... !placz1 taka gospodyni !sciana . Zazwyczaj jest ..."ostatnio"... było +- samych BURGMANATORÓW 650 z 10 szt. także dzisiejsze 17 !scooter +- 2x2oo nie jest niczym nadzwyczajnym dla nas u nas... ale...ale dzisiaj było bardzo fajnie bo były Chopy ze CENTRLI A jutro zazdraszczam Wam wylotu we wspólną trasę ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2011 hmmmm znaczy omijałeś moje ciasto wielkim łukiem ??? na stole leżało, czekało a Ty się nie poczęstowałeś ???? .... oj
ja-rek Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 no nieee... ja nie ulegam pokusom . sie staram. brzuch... duży i jeszcze większy... będzie. prowokacja ??? nie. ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2011 podpuszczaj, podpuszczaj .... to następnym razem tort bezowy przywiozę ... albo inną karkówkę
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2011 no i pojeeeechaliiiiiiiii Jaka szkoda, że nareszcie Oj działo się , działo !V Tego na zdjęciach nie zobaczycie. Jeszcze raz - dziękuję za miłą wizytację. Życzę bezpiecznego powrotu.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2011 miło było sie z Wami warszawiakami spotkać i pojeździć ps. no i fajnie było zaniżyć spalanie Waszych !scooter
Więcek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Jak zawsze brak słów podziękowania dla całej grupy Śląskiej za spotkanie w Chudowie i wspaniały wieczór w Motelu, oraz za wycieczkę po Jurze Krakowsko-Częstochowskie. Ruiny zamków jakie nam pokazała Joasia były fantastyczne, a było ich tak wiele, że ciężko było je zliczyć Po drodze wstąpiliśmy do Roniego i Ani na pyszny obiadek wielkie dzięki, aż żal było wyjeżdżać !placz1 Do domku dotarłem beż przeszkód i mandatów, Worlan jeszcze stoi w korku bo przesiadł się w Pruszkowie na 4oo
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2011 Jak zawsze brak słów podziękowania dla całej grupy Śląskiej za spotkanie w Chudowie i wspaniały wieczór w Motelu, oraz za wycieczkę po Jurze Krakowsko-Częstochowskie. Ruiny zamków jakie nam pokazała Joasia były fantastyczne, a było ich tak wiele, że ciężko było je zliczyć Po drodze wstąpiliśmy do Roniego i Ani na pyszny obiadek wielkie dzięki, aż żal było wyjeżdżać !placz1 Do domku dotarłem beż przeszkód i mandatów, Worlan jeszcze stoi w korku bo przesiadł się w Pruszkowie na 4oo Na następny raz zbudujemy nowe ruiny
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2011 Dzięki chopy za odwiedziny ,fajnie było zobaczyć wasze pyski ale mam jedno ALE latacie jak mamlasy mój silver spalił przy was 5,4litra!! pozdrawiam i do zobaczenia znów.
Bafka Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Dzięki chopy za odwiedziny i dzięki wszystkim że na mnie zaczekaliście było bardzo miło was wszystkich zobaczyć !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2011 Ja już w domu,dzięki wszystkim za miłe spotkanie,kulanie i wyśmienite jadło.Nie wspomnę już o nalewce,została u mnie pod kanapą No i oczywiście obiadek u Roniego ,pierwsza klasa
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2011 Uff, od czego zacząć? Nie będę pisał, bo Antonio obiecał skrobnąć małą relację w 3D . Ja tylko podziękuję Wam moi Kochani Ślązacy za gościnę, która długo zostanie w mojej pamięci. Świder i Bajbina, Joasia, Patryk, Paweł, Dzięgiel i Bafka i inni obecni których nicków nie pamiętam. DZIĘKUJĘ. Jesteście wspaniałymi ludźmi, z którymi zawsze bardzo chętnie się spotkam. Następnie Ania i Roni, o tych osobach nie ma co pisać, znacie ich gościnność. DZIĘKUJĘ. I ostatnie podziękowanie dla ekipy wyjazdowej w składzie: Więcek, Krzytro, Kisiel, Antoniaczek. Jako zamykający miałem okazję podziwiać "kunszt" jazdy w grupie. Było zajebiście. DZIĘKUJĘ. Fotki
Gość Hexxa Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam i na wstepie chciałam bardzo podziękować za goscine na czwartkowym spotkaniu w Chudowie. Naprawde ciezko mi uwierzyc ze ktos ,kto widzial mnie dobry rok temu raz ,moze dwa bedzie mnie kojazyl ,kaze zaparkowac w odpowiedni sposob i jeszcze powie cos w rodzaju"No siadaj ,na co czekasz" Poprostu zglupialam calkiem A gospodarzowi pragne pogratulowac pierwszej wizyty na zameczku na nowej maszynie..tak ode mnie ,jezeli wszystkie klopoty zwiazane ze zmiana pracy zalatwiasz takim przebojem ,to nie mam zadnych watpliwosci co do realizacji planow Zdjecia z wypadu w jure bardzo milo podejzec i az zal żyć sciska ze mnie i mojemu Satelisowi nie bylo dane dolaczyc Pozdrawiam Ulka
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2011 Jak zawsze brak słów podziękowania dla całej grupy Śląskiej za spotkanie w Chudowie i wspaniały wieczór w Motelu, oraz za wycieczkę po Jurze Krakowsko-Częstochowskie. Ruiny zamków jakie nam pokazała Joasia były fantastyczne, a było ich tak wiele, że ciężko było je zliczyć Po drodze wstąpiliśmy do Roniego i Ani na pyszny obiadek wielkie dzięki, aż żal było wyjeżdżać !placz1 Do domku dotarłem beż przeszkód i mandatów, Worlan jeszcze stoi w korku bo przesiadł się w Pruszkowie na 4oo Ja już w domu,dzięki wszystkim za miłe spotkanie,kulanie i wyśmienite jadło.Nie wspomnę już o nalewce,została u mnie pod kanapą No i oczywiście obiadek u Roniego ,pierwsza klasa Uff, od czego zacząć? Nie będę pisał, bo Antonio obiecał skrobnąć małą relację w 3D . Ja tylko podziękuję Wam moi Kochani Ślązacy za gościnę, która długo zostanie w mojej pamięci. Świder i Bajbina, Joasia, Patryk, Paweł, Dzięgiel i Bafka i inni obecni których nicków nie pamiętam. DZIĘKUJĘ. Jesteście wspaniałymi ludźmi, z którymi zawsze bardzo chętnie się spotkam. Następnie Ania i Roni, o tych osobach nie ma co pisać, znacie ich gościnność. DZIĘKUJĘ. I ostatnie podziękowanie dla ekipy wyjazdowej w składzie: Więcek, Krzytro, Kisiel, Antoniaczek. Jako zamykający miałem okazję podziwiać "kunszt" jazdy w grupie. Było zajebiście. DZIĘKUJĘ. Fotki Ja, też ... Ja też !TAZ
Dzięgiel Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Dzięki chopy za wspólne czwartkowe biesiadowanie i piątkowe latanie. !OKK
swider Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Ja dopiero teraz mogę podziękować za odwiedziny Śląska przez ekipę warszawską było nam bardzo miło się z Wami spotkać. Przyjeżdżajcie do Chudowa częściej, jak nie macie pomysłu gdzie się wybrać. Dziękujemy wszystkim z którymi mieliśmy okazję się spotkać w czwartek w Chudowie. Żałujemy że nie mogliśmy Wam towarzyszyć w kulaniu po jurze ale może następnym razem. Pozdrawiamy Świder i Bajbina
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2011 będzie ktos dziś ? bo nie wiem czy pędzić po pracy do Chudowa czy usiaść se spokojnie na kanapie ? i wieczorem : dzięki za miłe choć krótkie spotkanie do następnego
Jerry_R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Caly tydzien pamietalem o czwartku, a dzis zapomnialem i dopiero ten post mi przypomnial o spotkaniu... Nic, do nastepnego!
Gość Kristof Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Dziekuję obecnym za spot jak zawsze milo było do następnego !scooter
Rekomendowane odpowiedzi