Klubowicze Roni Opublikowano 22 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2008 no to gratuluję dziegielu , jak będziecie dĽwigać leonki w górę to proszę pomy?leć o kompanie ze ?rodkowej polski !piwko
Dzięgiel Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 no to gratuluję dziegielu , jak będziecie dĽwigać leonki w górę to proszę pomy?leć o kompanie ze ?rodkowej polski Dzięki i na pewno o tobie nie zapomnimy.Ja wypiję dwa soczki jeden za ciebie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 23 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udanej zabawy życzę. pawel883
Klubowicze Roni Opublikowano 23 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2008 do pawła 883 ostatnio byłem w haĽlachu i miałem do ciebie zadzwonić co by? wyjechał do mnie na jakis cpn na krótkie pogaduchy przy kawie , ale co? mnie blokowało , z tego względu że za mało cię znam . jak my?lisz to był zły czy dobry pomysł ?
Dzięgiel Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 I po spotkaniu.Nikt nie przyjechał skutem(wy mięczaki ).Dziwnie wszyscy wygl?dali w zwykłych ciuchach a nie na moto he he.Dzięki za spotkanie.Pozdro Ps.żonka obrażona,że jej nie wzi?łem ale przecież kto? musi myć gary jak szefostwo się bawi
Klubowicze Migu Opublikowano 23 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2008 Brak kolców w oponach (JESZCZE W TAKIEJ SNIEŻYCY NIE JECHAŁEM OD PSZCZYNY SZOK ). Dzięki za spotkanko Dziegiel stawiał .
M&M's Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 My również dziękujemy Skuterowcom (którzy przyjechali na 4 kółkach ) za spotkanie a Dzięglowi za kawkę Ps.: Faktycznie dziwnie wszyscy wygl?dali w normalnych ciuchach Do następnego razu
waw Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 przecież kto? musi myć gary jak szefostwo się bawi Faktycznie bez było jako? dziwnie Podziękowania dla klubowicza za napitek
Bafka Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ps.żonka obrażona,że jej nie wzi?łem ale przecież kto? musi myć gary jak szefostwo się bawi Ha..ha..ha taki m?dry a teraz głodny chodzi P.S. nie dobrze się stało że dzięgiel został klubowiczem oj nie dobrze
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2008 P.S. nie dobrze się stało że dzięgiel został klubowiczem oj nie dobrze dlaczego nie dobrze ? prawda jest taka ,że wcze?niej mogła? mu się trochę postawić , a teraz z racji swojej rangi we wszystkim musisz sie go słuchać. jak to się mówi ? władza absolutna !happybth
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2008 Roni zadupałe? miałe? dzwonić.601080880 pawel883
Bafka Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 dlaczego nie dobrze ?prawda jest taka ,że wcze?niej mogła? mu się trochę postawić , a teraz z racji swojej rangi we wszystkim musisz sie go słuchać. jak to się mówi ? władza absolutna !happybth Normalnie nie mogę !happybth widzę że nie tylko mojemu chłopowi się poprzewracało w baniaczku !tut P.S.pozdrowionka Roni dla ciebie i żoneczki !piwko
Dzięgiel Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Ej ziomale robimy w niedziele jakie? spotkanko w Żorach w tej knajpie,o której pisał Paweł?
Klubowicze Migu Opublikowano 28 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja odpadam kalendarz nie puszcza !piwko !happybth !tut . (Mał? rundke !happybth dzi? zaliczyłem !tut ).
Dzięgiel Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja odpadam kalendarz nie puszcza !piwko !happybth . (Mał? rundke !happybth dzi? zaliczyłem !tut ). Zapomniałem przeca ty Andrzej.To udanego !tut .Pozdro
M&M's Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Opublikowano 29 Listopada 2008 My niestety, raczej nie damy rady, chociaż pogoda i?cie barowa Dopadło nas przeziębienie !happybth Migu tylko nie przesadĽ z !happybth w ten andrzejkowy dzień Baw sie dobrze i ?więtuj do rana !
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jade w sobote na akcje mikołaje na moto (jak nie będzie ?niegu ) do Bielska może się kto? doł?czy .
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2008 A w niedzielę wpadnij do nas . Zapraszamy.....Tylko nie zapomnij o cukierkach
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Byłem ok 80 maszyn w tym jedno maxi moje, ale akcja bardzo udana !OK. Dzieciaki zadowolone parada przez miasto w strojach mikołaja rewelka . Worlan dzieki za zaproszenie, ale z soboty na niedziele miałem impreze branżow? do rana !tut i niewiem kto by prowadził ja czy !happybth mnie .
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Migu!!! a gdzie czapeczka?? Migu, doszło do mnie że miałe? małe traumatyczne przeżycie, które skończyło się w miarę "szczę?liwie" - prawda li to???? Czy wszystko OK ????
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Przyklejona do kasku nie było Cię to nie widziałe? , a kamizelka do blokowania skrzyżowań, niema jak siedzieć w domu przy piecu !happybth. Dzieciak poci?gn?ł mi po gazie i poleciałem bokiem, ale bez strat !OKK !happybth .
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2008 Kamień z serca. Jednak trzeba bardzo uważać na dzieciaki, bo zabawa i rado?ć może się zmienić w kłopoty. Ja niestety nie mogłem uczestniczyć w tej imprezie bo do póĽnego wieczora balowałem !happybth wła?nie w karczmie u Moniki Pod Zapor?. Migu - jeste? wielki !OKK !happybth
Klubowicze Roni Opublikowano 9 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przyklejona do kasku nie było Cię to nie widziałe? , a kamizelka do blokowania skrzyżowań, niema jak siedzieć w domu przy piecu . Dzieciak poci?gn?ł mi po gazie !OK i poleciałem bokiem, ale bez strat !OKK !happybth . o czym wy tu gadacie ? że jak ? to ty łebkowi dałes cuksa a on cie potraktował gazem i to twoim ? !happybth bo rozumiem że wydarzenie miało miejsce w bielsku.
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ano co? w tym stylu , tak Bielsko !scooter . Trzeba było dać znać to wpadłbym na szybk? kawe pod zapore.
waw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Od?wieżam w?tek, bo już mchem porósł Czy kto? wybiera się !OKK w najbliższy czwartek do Chudowa
Rekomendowane odpowiedzi