Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

no to gratuluję dziegielu , jak będziecie dĽwigać leonki w górę to proszę pomy?leć o kompanie ze ?rodkowej polski !piwko

Opublikowano
no to gratuluję dziegielu , jak będziecie dĽwigać leonki w górę to proszę pomy?leć o kompanie ze ?rodkowej polski whist

Dzięki i na pewno o tobie nie zapomnimy.Ja wypiję dwa soczki jeden za ciebie ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Udanej zabawy życzę. whist

pawel883

• Klubowicze
Opublikowano

do pawła 883

ostatnio byłem w haĽlachu i miałem do ciebie zadzwonić co by? wyjechał do mnie na jakis cpn na krótkie pogaduchy przy kawie , ale co? mnie blokowało , z tego względu że za mało cię znam .

jak my?lisz to był zły czy dobry pomysł ?

Opublikowano

I po spotkaniu.Nikt nie przyjechał skutem(wy mięczaki :D ).Dziwnie wszyscy wygl?dali w zwykłych ciuchach a nie na moto he he.Dzięki za spotkanie.Pozdro B)

Ps.żonka obrażona,że jej nie wzi?łem ale przecież kto? musi myć gary jak szefostwo się bawi :D:):)

• Klubowicze
Opublikowano

Brak kolców w oponach B) (JESZCZE W TAKIEJ SNIEŻYCY NIE JECHAŁEM OD PSZCZYNY SZOK :):) ). Dzięki za spotkanko :D Dziegiel stawiał :D .

Opublikowano

My również dziękujemy ;)

Skuterowcom (którzy przyjechali na 4 kółkach :rolleyes: ) za spotkanie a Dzięglowi za kawkę ;)

Ps.: Faktycznie dziwnie wszyscy wygl?dali w normalnych ciuchach ;)

Do następnego razu ;)

Opublikowano
przecież kto? musi myć gary jak szefostwo się bawi

;););)

Faktycznie bez :rolleyes: było jako? dziwnie ;)

Podziękowania dla klubowicza za napitek ;)

Opublikowano
Ps.żonka obrażona,że jej nie wzi?łem ale przecież kto? musi myć gary jak szefostwo się bawi :rolleyes:  ;)  ;)

Ha..ha..ha taki m?dry a teraz głodny chodzi ;)

P.S. nie dobrze się stało że dzięgiel został klubowiczem oj nie dobrze

• Klubowicze
Opublikowano

P.S. nie dobrze się stało że dzięgiel został klubowiczem oj nie dobrze

dlaczego nie dobrze ?

prawda jest taka ,że wcze?niej mogła? mu się trochę postawić , a teraz z racji swojej rangi we wszystkim musisz sie go słuchać.

jak to się mówi ? władza absolutna !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Roni zadupałe? miałe? dzwonić.601080880

pawel883

Opublikowano
dlaczego nie dobrze ?

prawda jest taka ,że wcze?niej mogła? mu się trochę postawić , a teraz z racji swojej rangi we wszystkim musisz sie go słuchać.

jak to się mówi ?  władza absolutna  !happybth

Normalnie nie mogę !happybth widzę że nie tylko mojemu chłopowi się poprzewracało w baniaczku !tut

P.S.pozdrowionka Roni dla ciebie i żoneczki !piwko

Opublikowano

Ej ziomale robimy w niedziele jakie? spotkanko w Żorach w tej knajpie,o której pisał Paweł?

• Klubowicze
Opublikowano

Ja odpadam kalendarz nie puszcza !piwko !happybth !tut . (Mał? rundke !happybth dzi? zaliczyłem !tut ).

Opublikowano
Ja odpadam kalendarz nie puszcza !piwko !happybth :D . (Mał? rundke !happybth dzi? zaliczyłem !tut ).

Zapomniałem przeca ty Andrzej.To udanego !tut .Pozdro :lol:

Opublikowano

My niestety, raczej nie damy rady, chociaż pogoda i?cie barowa Dopadło nas przeziębienie !happybth

Migu tylko nie przesadĽ z !happybth w ten andrzejkowy dzień Baw sie dobrze i ?więtuj do rana !

• Klubowicze
Opublikowano

Jade w sobote na akcje mikołaje na moto whist (jak nie będzie ?niegu whist ) do Bielska może się kto? doł?czy :) .

• Sympatycy
Opublikowano

A w niedzielę wpadnij do nas whist . Zapraszamy.....Tylko nie zapomnij o cukierkach :)

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem ok 80 maszyn w tym jedno maxi ;) moje, ale akcja bardzo udana !OK. Dzieciaki zadowolone ;) parada przez miasto w strojach mikołaja rewelka B) . Worlan dzieki za zaproszenie, ale z soboty na niedziele miałem impreze branżow? do rana !tut i niewiem kto by prowadził ja ;) czy !happybth mnie B).

• Klubowicze
Opublikowano

Migu!!! a gdzie czapeczka??

motomikolaje%202008%20-%20025.jpg

Migu, doszło do mnie że miałe? małe traumatyczne przeżycie, które skończyło się w miarę "szczę?liwie" - prawda li to???? Czy wszystko OK ????

• Klubowicze
Opublikowano

Przyklejona do kasku nie było Cię to nie widziałe? ;), a kamizelka do blokowania skrzyżowań, niema jak siedzieć w domu przy piecu !happybth. Dzieciak poci?gn?ł mi po gazie ;) i poleciałem bokiem, ale bez strat !OKK !happybth .

• Klubowicze
Opublikowano

Kamień z serca. Jednak trzeba bardzo uważać na dzieciaki, bo zabawa i rado?ć może się zmienić w kłopoty.

Ja niestety nie mogłem uczestniczyć w tej imprezie bo do póĽnego wieczora balowałem !happybth wła?nie w karczmie u Moniki Pod Zapor?.

Migu - jeste? wielki !OKK !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Przyklejona do kasku nie było Cię to nie widziałe? whist, a kamizelka do blokowania skrzyżowań, niema jak siedzieć w domu przy piecu whist. Dzieciak poci?gn?ł mi po gazie !OK i poleciałem bokiem, ale bez strat !OKK !happybth .

o czym wy tu gadacie ? że jak ?

to ty łebkowi dałes cuksa a on cie potraktował gazem i to twoim ? !happybth bo rozumiem że wydarzenie miało miejsce w bielsku.

• Klubowicze
Opublikowano

Ano co? w tym stylu ;), tak Bielsko !scooter . Trzeba było dać znać to wpadłbym :huh: na szybk? kawe pod zapore.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich

Od?wieżam w?tek, bo już mchem porósł :):D

Czy kto? wybiera się !OKK :) w najbliższy czwartek do Chudowa