Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Same negatywy !vampire Dziękuję za miłe spotkanie - choć nie było ciasta, kawy, ani !piwko Pozostałe zdjęcia.
Gość Kristof Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ahh ta pogoda szkoda ze nie mogliśmy uczestniczyc w spotkaniu.. !placz1 ale mam nadzieje ze w przyszły czwartek wkoncu się uda bo tego opijania juz sie troszku uzbierało:) Joasia Gratulacje Nowego Zakupu!!! !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Patryk pięknie Twój burek prezentuje się na czarnym tle siemik, Kristof dzięki:) siemik szkoda, że tak blisko jesteś a nie udało sie spotkać, bezpiecznego powrotu do domu
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Siemik! szkoda, że wcześniej nie wiedzieliśmy o Twoim pobycie na naszym terenie. Zamiast Chudowa byłoby Jaszczymbie
Dariusz Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Dziękuje Joasi i Patrykowi za miło spędzone chwile w Chudowie Mimo deszczu jazda w Waszym towarzystwie to czysta przyjemność !scooter Zdjęcia super !OK Jutro wielkie czyszcznie maszyny i znów w drogę
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Choć pogoda nas nie rozpieszcza to nie może nam popsuć przyjemności jazdy !scooter !scooter !scooter Dobrze to musiało wyglądać trzy Burki - czarny, biały, czarny i jazda w szachownicy Dariusz, miło było poznać kolejnego pozytywnie zakręconego !scooter !scooter w regionie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 szach i mat mówimy pogodzie
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam serdecznie. Przede wszystkim gratuluje Joannie nowego zakupu. Dziś zastanawiałem się z Sylwią czy będziecie w miejscu waszego spotkania jednak od rana cały czas pada i zrezygnowaliśmy z wyjazdy mimo że mamy tylko ok. 50 km. gdyż jesteśmy w Jastrzębiu Zdroju u rodzinki.W sobotę musimy już wyjechać. Jednakże cały czas głowa mi chodzi w każdą stronę w poszukiwaniu maxi. Jutro jeszcze jestem na waszym terenie. Pozdrawiam Siemik.
Bafka Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kto chętny na spotkanko jutro Chudów ( jak pogoda dopisze) !scooter Zapowiadają imprezkę: 24 lipca Wyrwidąb i Waligóra – zawody drwali. Pokazy sprawnościowe siłaczy. Start – godz. 15.00
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2011 Jeśli nie bęedzie padać to ja przyjadę ... dawno Cię nie widziałam Bafka
Bafka Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Jeśli nie bęedzie padać to ja przyjadę ... dawno Cię nie widziałam Bafka Super czas i pora się spotkać !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2011 Czy Wyrwidąb i Waligóra w osobie Dzięgiela startuje w zawodach??? !OKK Jeśli tak, to doping będzie mu potrzebny, jeśli nie to miło będzie się spotkać w większym gronie. A pogodę zapowiadają trochę słabą. Koło południa i po 17:00 może pokropić, ale co tam - nam deszcz niestraszny. W ostateczności jak będzie bardzo mokro to można puszkami. Od południa będę śledził forum.
Dariusz Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 To mamy ustalony Chudów - zobaczymy jak drwale pracują może drewienko do kominka załapię /:))))))
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 chmury wprawdzie wiszą nisko ale co tam ja ruszam za chwilę, trzeba docierać maleństwo , potem obiadek u tatusia ( o jak fajnie, że nie muszę gotować ) no i o 15 jestem w Chudowie do zobaczenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 W związku z zaistniałymi okolicznościami pogodowymi, co zarządza Inicjatorka "Spotkania z Drwalami" ????????????
Bafka Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Za 20 min wskakuję na Majeczkę i stawiam sie na miejscu !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 mimo deszczu miło było się spotkać ... do następnego razu
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 Dzięki za spotkanie. Drwali nie było, ale też było zaj..........!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 I ja dziękuję za miłe spotkanko.Szkoda że tak krótko ale musiałem wracać do szarej żeczywistości.(szare i to bardzo mocno miałem niebo do samego Bielska,dobrze że padać przestało). Jeszcze raz dzięki i do następnego razu.
Klubowicze karton Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 po co drwale niedziela spędzona na zamku z synem i burgmaniakami i te ludzie tylko gapili sie na te skuty czarny i biały?? pozdrowienia .do czwartku
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 wiadomo, że na CZARNY się gapili
Miro71 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Patryku dzieki za zdjecia chociaz moge sobie zdjecia poogladac .... Jak juz nie moga przyjechac !placz1 !placz1 !placz1 Pozdrawiam wszystkich Miro71
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 Miro ... chcieć to móc
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 po co drwale niedziela spędzona na zamku z synem i burgmaniakami i te ludzie tylko gapili sie na te skuty czarny i biały?? pozdrowienia .do czwartku A ja słyszałem, że podziwiali tą Majkę po środku. (kliknij na zdjęcie aby powiększyć)
Bafka Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 A ja słyszałem, że podziwiali tą Majkę po środku. (kliknij na zdjęcie aby powiększyć) Dokładnie tak Majka dzisaj była w centrum zainteresowania a nie jakieś tam AN 650
Rekomendowane odpowiedzi