Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 czas podziękowań: 1. za miłe spotkanie - wszystkim przybyłym 2. za darmowe "drinki" i ciasto - Ani i Kristofowi 3. za wieczorne kulanie - tym co się wybrali 4. za odjechanie z grupy bez słowa wyjaśnienia - ( .... ) !guns !bicz ( tak się nie robi ) ps. i krótkie przypomnienie dla tych co wiedzą i krótka lekcja dla tych co nie wiedzą: JAK JEŹDZIMY W GRUPIE
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 Już w domu. Dziękuję za miłe spotkanie, drinki, smaczne ciasto (za tydzień można powtórzyć), przejażdżkę (wyszło 150km), odprowadzanie się !OK i za atmosferę.
Gość Kristof Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Dziękuję za miłe spotkanie jak zawsze z resztą !OKK Patrykowi serdecznie dziękuję za gadżety; a reszcie za wieczorne kulanie !scooter !scooter !scooter do następnego
Darioo Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja również dziękuje za wyjątkowo miłe spotkanie. Za ciasto co Ania upiekła, było superrr Fantastyczny pomysł jest z tym powrotnym kulaniem w grupie !scooter No i tu należą się specjalne podziękowania dla Patryka Który kula się z nami, mimo że mieszka w przeciwnym kierunku.
Klubowicze karton Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 krist dzięki ania dobre ciasto pieczesz .ja polatałem po opolskim dobrodzień
Bafka Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 a szkoda bo coś zamawiałaś u mnie Patryk pamiętam i odbiorę !V dzisiaj nie mogłam być bo praca ważniejsza
Arkadiusz Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam Region Śląski !!! !OKK ps. i krótkie przypomnienie dla tych co wiedzą i krótka lekcja dla tych co nie wiedzą: JAK JEŹDZIMY W GRUPIE Joasia, jak pozwolisz to zacytuję to w kujawsko-pomorskim, niech się uczą :lol: Patrykowi serdecznie dziękuję za gadżety; No i tu należą się specjalne podziękowania dla Patryka Który kula się z nami, mimo że mieszka w przeciwnym kierunku. A no, tak to jest, Patryk to taki gość, co wszystko załatwi i wszędzie pojedzie !OKK Pozdrawiam region śląski !OK Kiedyś Was odwiedzę, obiecuję !YES
Dragos Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Jak zwykle miło było . Miło się kulało !scooter ale musiałem urwać się praca czekała !sciana . Darioo wiedział ze dalej jechać nie mogę i się urwę. Ciekawe kto Joasi zajeżdżał drogę tym razem to chyba nie ja, reprymendę z Malborka zapamiętałem . Pozdrawiam.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2011 Ciekawe kto Joasi zajeżdżał drogę tym razem e no nikt mi drogi nie zajeżdżał wszyscy trzymali się dalekooooo ... nie wiedzieliśmy, że nie jedziesz z nami dalej i zrobiło się zamieszanie, czekaliśmy na środku drogi zastanawiając sie co się stało ... ale i tak było fajnie
Miro71 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 czas podziękowań: 1. za miłe spotkanie - wszystkim przybyłym 2. za darmowe "drinki" i ciasto - Ani i Kristofowi 3. za wieczorne kulanie - tym co się wybrali 4. za odjechanie z grupy bez słowa wyjaśnienia - ( .... ) !guns !bicz ( tak się nie robi ) ps. i krótkie przypomnienie dla tych co wiedzą i krótka lekcja dla tych co nie wiedzą: JAK JEŹDZIMY W GRUPIE nie wiedzialem wczesniej o tak owym Regulaminie jazdy w grupie !sciana przydaloby mi sie to pare tygodni wczesniej, ale lepiej pozno niz wcale ... Na przyszlosc bedzie jak znalazl. Mysle ze chyba jeszcze wielu ludzi jeszcze tego regulaminu nie czytalo .. Miro 71
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2011 Joasia, jak pozwolisz to zacytuję to w kujawsko-pomorskim, niech się uczą Kiedyś Was odwiedzę, obiecuję !YES pozwalam zapraszamy :)
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2011 Kilka zdjęć z ostatniego Chudowa.
Gość Kristof Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja tez wrzucam parę fotek z ostatniego chudowania, i poprzedniego z "opijania" pl bafki i moto patryka https://picasaweb.google.com/107714357737897857932/Ntx?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN68zpC-kpCQ6QE&feat=directlink
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2011 Patryku - NFŚGMBiW .... widzę, że konkurencja Ci rośnie Kristof a filmik ?
Gość Kristof Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Patryku - NFŚGMBiW .... widzę, że konkurencja Ci rośnie Kristof a filmik ? Filmik Joasiu pojechał do Chorwacji jak tylko się zjawi bd atakował
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Filmik??? Może byłby fajny ale aktorzy i statyści pojechali w ..........., a kamerzysta został na wózku na parkingu. Pewnie aktorzy nie zapoznali się ze scenariuszem. Patryku - NFŚGMBiW .... widzę, że konkurencja Ci rośnie Każdemu trzeba dać szansę (na 5 minut) Połączyło posty !sciana Pogoda !NOT ale czy ktoś planuje dzisiaj odwiedzić Chudów.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 U mnie nie pada tylko LEEEEJEEEE okrutnie. Miałem ochotę przyjechać i zobaczyć Burka Joasi ale odpuszczę. No chyba że jakiś mały wypadzik w niedzielę na docieranie sprzętów. Podobno ma być pogoda.
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak będzie pogoda to piszę się na "docieranie sprzętów" !piwko . Kto powiedział, że nie trzeba docierać po przeglądzie na 6000
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Proponuję bądźmy czujni jak WAŻKI i obserwujmy co się dzieje za oknem. W sobotę myślę że się wszystko wyklaruje i po południu będzie można coś ustalić. Będę śledził wątki na forum i może się uda coś zorganizować.
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Ok. Wracając do dzisiejszego Chudowa to w Katowicach temp. prawie 20 stopni, bez deszczy, zachmurzenie małe, słońca brak czyli warunki do jazdy Ok! Jak się nie zmieni to po 17:30 jestem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 To jak eee..... Patryk się nie boi deszczu to ja też jadę
Dragos Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Okolice Wodzisławia cały czas pada !sciana Może za tydzień pogoda pozwoli na spotkanie w Chudowie. A Burka Joasi tez bym zobaczył Gratuluje zakupu , Joasiu a jaki kolor tego !scooter jest jeśli można wiedzieć ?
Darioo Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Joasiu a jaki kolor tego !scooter jest jeśli można wiedzieć ? Jak jaki kolor ? ten najładniejszy prawda Joasia70 A kwiatki też na nim będą, czy już są ? Gratuluje zakupu nowej maszyny !scooter i życzę dużo radości z niej
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 no to pierwsze 50 km zrobione dziś lekutko bo pogoda nie za dobra ale suuuuuper, bajka, marzenie, radość tra la la ... na razie wolniutko nie przekraczając 4 tys obrotów ... jak nasz nadworny fotograf przyjedzie do domu to może wstawi jakąś fotografię ... Patryk, Darek dzieki za miłe spotkanie mimo deszczu no jak jaki kolor ? negatyw Patrykowego ... kwiatki jeszcze nie, na razie trzeba obłaskawić tego rumaka
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam serdecznie. Przede wszystkim gratuluje Joannie nowego zakupu. Dziś zastanawiałem się z Sylwią czy będziecie w miejscu waszego spotkania jednak od rana cały czas pada i zrezygnowaliśmy z wyjazdy mimo że mamy tylko ok. 50 km. gdyż jesteśmy w Jastrzębiu Zdroju u rodzinki.W sobotę musimy już wyjechać. Jednakże cały czas głowa mi chodzi w każdą stronę w poszukiwaniu maxi. Jutro jeszcze jestem na waszym terenie. Pozdrawiam Siemik.
Rekomendowane odpowiedzi