Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mój Burguś przywiezie mnie do Chudowa !scooter pod warunkiem, że go umyję po Marl.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2011 w Rybniku oberwanie chmury, do Chudowa to amfibia by się przydała a nie skuter więc niestety nie dojadę
Bafka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 W dniu 30.06.2011 o 15:58, Joasia70 napisał(a): w Rybniku oberwanie chmury W pierwszej kolejności to oberwanie chmury odwiedziło Zabrze !TAZ więc pozowoliłam sobie odpuścić wyjazd do Chudowa Może następnym razem pogoda dopisze i dokulam się na spotkanko !scooter Pozdrawiam
Dragos Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 I o mnie ta chmura zahaczyła a nasze !scooter nie są wodne . Może za tydzień pogoda dopisze.
Ania Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Niestety Wodzisławia też ta chmura nie ominęła !sciana mam nadzieję, że za tydzień będzie lepsza pogoda !OKK
dana0606 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 No to przykro mi, ale u nas również w Zabrzu o 15tej oberwanie chmury było, pomimo tego o 17tej jechaliśmy i tu zonk!!! !placz1 nikogo nie było, poza trzema matocyklistami. No i około 18tej zabraliśmy sie spowrotem do domu. W sumie dojeżdżali i odjeżdżali jak nikogo nie było, no i nie zmokliśmy. Potem dopiero wybralismy sie do Bytomia gdzieś o 19tej i tam dopiero zaczeło padać. do domu wróciliśmy o 20:30 i troche kurtki przemokły, ale sprzęt sprawdzony na deszczu i wiadomo, że kurtki przeciw wiatru ok, ale deszczu nie !placz1 . Trzeba coś na górę zarzucać. Ale fajna przejażdżka była !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Współczuję Wam deszczowej pogody. U nas za to było pięknie, słonecznie i ciepło, a niebo nad Starówką pokryte zostało kolorowymi lampionami (mój był żółty) .
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kto bywa w Chudowie, pewnie zauważył osoby robiące zdjęcia. Dokumentują prawie każdy czwartek. Poniżej kilka znalezionych zdjęć. A tu albumy z Chudowa.
dana0606 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 No i pod <Tu> albumy jest zdjęcie, ktoś zrobił Artura motor, bylismy i rozmawialismy z Nim, a przyjechali za nami i odjechali przed nami i było pusto. Po drodze widzieliśmy kilka motorów zmierzajacych w tamtą stronę, ale żadnego burka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2011 W dniu 30.06.2011 o 21:15, Worlan napisał(a): niebo nad Starówką pokryte zostało kolorowymi lampionami (mój był żółty) . Grzesiu ale któren twój ??? W dniu 30.06.2011 o 22:33, dana0606 napisał(a): Po drodze widzieliśmy kilka motorów zmierzajacych w tamtą stronę, ale żadnego burka dana niestety u mnie w Rybniku o 18 jak wychodziłam z pracy lało, wiało i wogóle aura nie sprzyjajaca jeździe na !scooter ... do zobaczenia następnym razem ... a ponieważ wyjeżdżasz,z tego co pisałaś wczesniej, to miłych wakacji życzę
Darioo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 W dniu 30.06.2011 o 22:00, Patryk napisał(a): Kto bywa w Chudowie, pewnie zauważył osoby robiące zdjęcia. Dokumentują prawie każdy czwartek. Poniżej kilka znalezionych zdjęć. O proszę i ja się znalazłem na jednym ze zdjęć
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2011 A jeszcze tak niedawno ktoś mówił o efekcie cieplarnianym. Myślałem, że klimat zmieni się na śródziemnomorski: słońce, słońce, błękitne niebo, czyli pogoda skuterowa. Jak się rozpadało to nie wie kiedy skończyć. Pociesza mnie trochę prognoza długoterminowa i mam nadzieję, że spotkanie w najbliższy czwartek dojdzie do skutku. !piwko ps. może utworzymy swoją "GALERIĘ CHUDOWSKA" przywozić więc proszę aparaty (nowe nabytki też) do Chudowa na czwartkowe spotkania.
Darioo Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nooo pada i pada końca nie widać. Wczoraj wieczorem udało mi się pojeździć z Dragosem, bo zakupił nowy sprzed !scooter Ale trochę zmarzłem. Takie mi to lato, że słońca nie widać
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2011 No to będzie znowu okazja (druga) świętowania !piwko w czwartek.
Gość Kristof Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 W dniu 3.07.2011 o 17:28, Patryk napisał(a): No to będzie znowu okazja (druga) świętowania !piwko w czwartek. oj Bedzie bedzie !piwko trzebabędzie chyba namioty wziąć bo mozemy z procentami do domu nie dojechac hehe A co do ''Galeri Chudowskiej'' jestem za !OKK
dana0606 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Joasia70 dzięki, właśnie jutro wyjeżdżam. Mam nadzieję, że wkońcu pogoda sie poprawi. Miłych spotkań w Chudowie. Może uda mi się któregoś dnia urwać na jeden dzień i przyjechać z tego sanatorium, wkońcu nie jest tak daleko !YES
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2011 nareszcie pogodynka zapowiada na jutro słoneczko, kto się wybiera do Chudowa ?
Gość Kristof Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 W dniu 6.07.2011 o 20:44, Joasia70 napisał(a): nareszcie pogodynka zapowiada ja jutro słoneczko, kto się wybiera do Chudowa ? A ja sie wybieram no i Mój Plecaczek też !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2011 W dniu 6.07.2011 o 20:46, Kristof napisał(a): A ja sie wybieram no i Mój Plecaczek też !piwko Wybieram się i plecak se założę
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 W dniu 6.07.2011 o 23:48, Bafka napisał(a): Mnie nie będzie a szkoda bo coś zamawiałaś u mnie
Rekomendowane odpowiedzi