Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Mój Burguś przywiezie mnie do Chudowa !scooter pod warunkiem, że go umyję po Marl.

Opublikowano

Jak pogoda będzie ok to się pojawię :D

• Klubowicze
Opublikowano

w Rybniku oberwanie chmury, do Chudowa to amfibia by się przydała a nie skuter więc niestety nie dojadę

Opublikowano
  W dniu 30.06.2011 o 15:58, Joasia70 napisał(a):

w Rybniku oberwanie chmury

W pierwszej kolejności to oberwanie chmury odwiedziło Zabrze !TAZ więc pozowoliłam sobie odpuścić wyjazd do Chudowa :) Może następnym razem pogoda dopisze i dokulam się na spotkanko !scooter Pozdrawiam :D

Opublikowano

I o mnie ta chmura zahaczyła a nasze !scooter nie są wodne :) .

Może za tydzień pogoda dopisze.

Opublikowano

Niestety Wodzisławia też ta chmura nie ominęła !sciana

mam nadzieję, że za tydzień będzie lepsza pogoda !OKK

Opublikowano

No to przykro mi, ale u nas również w Zabrzu o 15tej oberwanie chmury było, pomimo tego o 17tej jechaliśmy i tu zonk!!! !placz1 nikogo nie było, poza trzema matocyklistami. No i około 18tej zabraliśmy sie spowrotem do domu. W sumie dojeżdżali i odjeżdżali jak nikogo nie było, no i nie zmokliśmy. Potem dopiero wybralismy sie do Bytomia gdzieś o 19tej i tam dopiero zaczeło padać. do domu wróciliśmy o 20:30 i troche kurtki przemokły, ale sprzęt sprawdzony na deszczu i wiadomo, że kurtki przeciw wiatru ok, ale deszczu nie !placz1 . Trzeba coś na górę zarzucać. Ale fajna przejażdżka była !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Współczuję Wam deszczowej pogody. U nas za to było pięknie, słonecznie i ciepło, a niebo nad Starówką pokryte zostało kolorowymi lampionami (mój był żółty) :).

IMG20110630_005.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Kto bywa w Chudowie, pewnie zauważył osoby robiące zdjęcia. Dokumentują prawie każdy czwartek.

Poniżej kilka znalezionych zdjęć.

P1120397.JPGP1120340.JPGP1180591.JPG P1180588.JPGP1170583.JPGP1170646.JPGP1160717.JPG P1160829.JPG P1150547.JPG

A tu albumy z Chudowa.

Opublikowano

No i pod <Tu> albumy jest zdjęcie, ktoś zrobił Artura motor, bylismy i rozmawialismy z Nim, a przyjechali za nami i odjechali przed nami i było pusto. Po drodze widzieliśmy kilka motorów zmierzajacych w tamtą stronę, ale żadnego burka :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 30.06.2011 o 21:15, Worlan napisał(a):

niebo nad Starówką pokryte zostało kolorowymi lampionami (mój był żółty) :).

Grzesiu ale któren twój ??? :rolleyes:

W dniu 30.06.2011 o 22:33, dana0606 napisał(a):

Po drodze widzieliśmy kilka motorów zmierzajacych w tamtą stronę, ale żadnego burka :(

dana niestety u mnie w Rybniku o 18 jak wychodziłam z pracy lało, wiało i wogóle aura nie sprzyjajaca jeździe na !scooter ... do zobaczenia następnym razem :) ... a ponieważ wyjeżdżasz,z tego co pisałaś wczesniej, to miłych wakacji życzę

Opublikowano
  W dniu 30.06.2011 o 22:00, Patryk napisał(a):

Kto bywa w Chudowie, pewnie zauważył osoby robiące zdjęcia. Dokumentują prawie każdy czwartek.

Poniżej kilka znalezionych zdjęć.

O proszę i ja się znalazłem na jednym ze zdjęć :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano

A jeszcze tak niedawno ktoś mówił o efekcie cieplarnianym. Myślałem, że klimat zmieni się na śródziemnomorski: słońce, słońce, błękitne niebo, czyli pogoda skuterowa. Jak się rozpadało to nie wie kiedy skończyć. Pociesza mnie trochę prognoza długoterminowa i mam nadzieję, że spotkanie w najbliższy czwartek dojdzie do skutku. !piwko

ps. może utworzymy swoją "GALERIĘ CHUDOWSKA"

przywozić więc proszę aparaty (nowe nabytki też) do Chudowa na czwartkowe spotkania.s-1.jpg.jpg

Opublikowano

Nooo pada i pada końca nie widać.

Wczoraj wieczorem udało mi się pojeździć z Dragosem, bo zakupił nowy sprzed !scooter

Ale trochę zmarzłem.

Takie mi to lato, że słońca nie widać :P

• Klubowicze
Opublikowano

No to będzie znowu okazja (druga) świętowania !piwko w czwartek.

Gość Kristof
Opublikowano
  W dniu 3.07.2011 o 17:28, Patryk napisał(a):

No to będzie znowu okazja (druga) świętowania !piwko w czwartek.

oj Bedzie bedzie !piwko trzebabędzie chyba namioty wziąć bo mozemy z procentami do domu nie dojechac hehe

A co do ''Galeri Chudowskiej'' jestem za !OKK

Opublikowano

Joasia70 dzięki, właśnie jutro wyjeżdżam. Mam nadzieję, że wkońcu pogoda sie poprawi. Miłych spotkań w Chudowie. Może uda mi się któregoś dnia urwać na jeden dzień i przyjechać z tego sanatorium, wkońcu nie jest tak daleko !YES

• Klubowicze
Opublikowano

nareszcie pogodynka zapowiada na jutro słoneczko, kto się wybiera do Chudowa ?

Gość Kristof
Opublikowano
  W dniu 6.07.2011 o 20:44, Joasia70 napisał(a):

nareszcie pogodynka zapowiada ja jutro słoneczko, kto się wybiera do Chudowa ?

A ja sie wybieram :) no i Mój Plecaczek też !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

!scooter !YES .

Opublikowano

Ja się wybieram :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 6.07.2011 o 20:46, Kristof napisał(a):

A ja sie wybieram :) no i Mój Plecaczek też !piwko

Wybieram się i plecak se założę :rolleyes:

Opublikowano