Bafka Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 No niezły ten twój domek !OKK Jakby co to mnie przenocujesz
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2011 Te światełka to obrysówki czy odblaski? Już wiem od kogo pożyczę namiot jak będzie padać (ale nie będzie)- ze względu na konstrukcję. Dzięki wszystkim za dzisiejsze spotkanie. W drodze powrotnej sprawdziłem przeciw-deszczówkę. Stwierdziłem, że albo ona taka dobra, albo słabo padało Chwila nieuwagi i już zajęte. Jeszcze pytanie: Czy na widocznej prawej ścianie namioty jest wejście dla psa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2011 No niezły ten twój domek !OKK Jakby co to mnie przenocujesz damy radę psze Pani Te światełka to obrysówki czy odblaski? Już wiem od kogo pożyczę namiot jak będzie padać (ale nie będzie)- ze względu na konstrukcję. Jeszcze pytanie: Czy na widocznej prawej ścianie namioty jest wejście dla psa Patryk sama nie wiem co tam tak błyszczy a już namiot poskładany i gotowy do zabrania jak będzie potrzeba ( w razie deszczu ) to pozwolę Ci rozłozyć namiot pod moim tropikiem to co widać to miejsce do podglądania co się dzieje w namiocie obok edit: ps. oooo umiem cytować kilka naraz ale ja jestem mądra
Bafka Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Chwila nieuwagi i już zajęte. Kto pierwszy ten lepszy P.S.Joasia dzięki !OKK ja nie umiem cytować kilka postów naraz jak mam to zrobić ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 i jak jutro ? kto do Cudowa przyjedzie ?
Bafka Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja nie !scooter w pracy muszę siedzieć do 19 !sciana
Klubowicze karton Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 jak nie będe miał nic lepszego do roboty to przymkne na chwile posłuchać opowieści z malborka
Gość Kristof Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Mnie rowniez jutro nie będzie nie dam rady !placz1
Ania Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jak Kristof-a nie będzie to i mnie nie będzie !NOT ale to może nawet dla mnie lepiej bo muszę się pouczyć bo od soboty zaczyna mi się Maraton Egzaminacyjny !sciana Pozdrawiam Wszystkich Ania
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 Pokażę się jutro w Chudowie na 2oo lub 4oo
Lion Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zależy od pogody, Jak nie będzie lało to przyjadę !scooter Byłem. Obecnym dziękuję za spotkanie, było !OK jak zawsze.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 miło było Was spotkać dzięki za herbatę, frytki i pociski
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Też byłem, dziękuję za spotkanie. Mimo, że wszyscy byliśmy w Malborku to i tak dzieliliśmy się wrażeniami bo było !OKK
Miro71 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 ale ja wam zazdroszcze tych spotkan !placz1 ... szkoda ze tak daleko od was mieszkam i nie moge w zadnym z nich uczestniczyc !sciana ale chociaz jestem z wami poprzez Forum... Pozdrawiam wszystkich
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mirek ale wiesz, Ty nie masz co zazdrościć tylko jako członek grupy śląskiej minimum raz na miesiącu na spotkaniu czwartkowym !scooter musisz być
Miro71 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mirek ale wiesz, Ty nie masz co zazdrościć tylko jako członek grupy śląskiej minimum raz na miesiącu na spotkaniu czwartkowym !scooter musisz być ha ha ha ... dobry dowcip !OKK ale kto wie co mi jeszcze odbije .... wlasnie sie mecze z picasso ale jak mi dobrze wytlumaczylas to za chwileczke bedzie juz online jak sie nie uda to zwale wszystko na Ciebie .... Pozdrawiam Miro71
Gość Kristof Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 No właśnie Miro musisz sie u nas zjawic co to jest do Ciebie te pare kilometrów !scooter
Miro71 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Spoko Kristof dam rade wyjade o 3 nad ranem i dotre na czas ... !OKK Czyzbys mial pelna skrzynke ??? nie moge wyslac do Cebie wiadomosci. Zdjecia z Trasy Malbork/ Swinoujscie juz wywolales ???
Gość Kristof Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Spoko Kristof dam rade wyjade o 3 nad ranem i dotre na czas ... !OKK Czyzbys mial pelna skrzynke ??? nie moge wyslac do Cebie wiadomosci. Zdjecia z Trasy Malbork/ Swinoujscie juz wywolales ??? nie jeszcze nie wywołałem robię maly przesiew zdjęc a pozniej Ci przeslę skrzynka jest pusta wiec nie wiem dlaczego.. pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 przyznać mi się tu zaraz kto do Chudowa przyjedzie jutro
Klubowicze karton Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 byłem tydzień temu jutro może też przyjade pozna sie znajomych z dawnych zlotów lata 90
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemka Troszkę nie w temacie ale chciałbym podziękować serdecznie Patrykowi za przesyłkę, która dzisiaj doszła do mnie.Może to pierdółka a jednak dziękuję bardzo.Jesteśmy z Sylwią i Anią pod wrażeniem rysunku na płytce.Wielki Szacun.Zdjęć jeszcze nie oglądałem ale zaraz zacznę. Pozdrawiam Siemik Obejrzeliśmy.Rewelacyjne. Pozdrawiam Siemik
Gość Kristof Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 My z Anią postaramy się przyleciec:) oczywiście Dzięgiel musi się obstawic urodzinkowo:) !piwko
Rekomendowane odpowiedzi