Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kristof
Opublikowano

Dzieki wszystkim za miłe spotkanie :) Bafka jeszcze raz gratulacje PJ !piwko Patryk miłego śmigania na nowym sprzęcie i gratulacje zakupu :)

Kilka fotek z dzisiejszej "imprezki" dodam jutro :) tzn dzisiaj ale wieczorem :) !piwko

Opublikowano

Dięki za miłe spotkanie !piwko , za szampana (Bafka), i napitki (Patryk). Oczywiście gratki dla nowych właścicieli, prawka i burgolota. !OKK

P.S. Patryk chyba musisz na nim czerwona wstążeczkę zawiązać, jak małemu dziecku, co by ktoś nie zauroczył :unsure:

• Klubowicze
Opublikowano

Chciałem jeszcze podziękować Kristof'owi za prezent "Lech-Grawer". Fajny pomysł i wykonanie, a urozmaicenie ornamentami indywidualnymi - super. !OKK

Opublikowano

dawno mnie nie było ale i tak miło było:) dzięki za spotkanko:))

Gość Kristof
Opublikowano

Chciałem jeszcze podziękować Kristof'owi za prezent "Lech-Grawer". Fajny pomysł i wykonanie, a urozmaicenie ornamentami indywidualnymi - super. !OKK

oj tam niema za co:) wazne ze sie podobalo whist

http://4.bp.blogspot.com/-7DJsNlbA-64/Tc2UNgiWKnI/AAAAAAAAAEw/3A-dFB2CAbw/s1600/IMG_1241.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-e9_xOPGTjiE/Tc2UtNpJhhI/AAAAAAAAAE4/RkOLCksFlkk/s1600/IMG_1242.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-0GUBd5N2e_w/Tc2VrAkTOII/AAAAAAAAAFA/lv4rvay0onU/s1600/IMG_1244.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Patryk dzięki i 60-89000 bez napraw szerokośći

sory Bawka gratulacje P.J

Opublikowano

Kto jutro !scooter się wybiera do Chudowa ?

• Klubowicze
Opublikowano

ja będę ale !wchair bo mojemu maleństwu kolejne 6000 stukło i jedzie do serwisu

Opublikowano

ja także powinienem się zjawić

• Sympatycy
Opublikowano

Może się uda i mi.

Gość Kristof
Opublikowano

Ja niestety jutro nie dam rady moja suzi na stole operacyjnym:) wymiana oleju filtrow swiecy itp. !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Kto jutro !scooter się wybiera do Chudowa ?

Przyjeżdżam bo nie opiliśmy Twojego nowego kasku.

12052011218.jpg

Opublikowano

Witam,

Jak długo dziś będziecie w Chudowie? Mąż i ja wybieramy się , ale będziemy po 19:00 .

Jak zastanę jeszcze kogoś to podejdę zawstydzona :rolleyes: poza tym mam kilka pytań do Bafki odnośnie Majki 400 , gdyż jak dobrze pójdzie to jutro stanę się właścicielką takiej ;)

W razie czego do zobaczenia.

Pozdrawiam,

Sylwia

Opublikowano

Witam,

Jak długo dziś będziecie w Chudowie? Mąż i ja wybieramy się , ale będziemy po 19:00 .

Jak zastanę jeszcze kogoś to podejdę zawstydzona :rolleyes: poza tym mam kilka pytań do Bafki odnośnie Majki 400 , gdyż jak dobrze pójdzie to jutro stanę się właścicielką takiej :)

W razie czego do zobaczenia.

Pozdrawiam,

Sylwia

jesli sie pojawie to w okolicach 18.30, wiec na pewno zostane do okolo 20.30 ;)

ale to jeszcze zobacze czy przyjade.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję wszystkim obecnym. Kto nie był, nic nie stracił bo opijania kasku nie było !placz1 i zardzewieje whist

IMG_3916.JPG

IMG_3915.JPG

IMG_3919.JPG

IMG_3920.JPG

IMG_3924.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

jak widać powyżej byłam whist ... Patryk a gdzie reszta zdjęć ? :D

Opublikowano

Joasiu jak mu życie miłe whist lepiej niech nie wystawia wszystkich !tut

• Klubowicze
Opublikowano

byłem

Opublikowano

Też :P

Opublikowano

i ja:D

Opublikowano

Witam,

Byłam ale nieco później i tylko widziałam jak odjeżdżacie , Bafka zgrabnie uciekła na Majeczce sprzed mojego wzroku :P no cóż może kolejnym razem już przybędę na mojej i nieco szybciej to będzie okazja pogadać :D

Pozdrawiam wszystkich maximaniaków

Syla

Gość Kristof
Opublikowano

Witam kto do chudowa jutro leci?? ja mam zamiar jechac !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie nie będzie !sciana

• Klubowicze
Opublikowano

ja bym przyjechała jeśli będzie dostawa ( Patryk nasz dilerze ??? ),jeśli nie to pozwolę się dziś dzieciom porozpieszczać :blink:

Opublikowano

Będe