Bafka Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Przyjade To jedno z ostatnich spotkań Dzięgiel, dlaczego jedno z ostatnich spotkań? !piwko łańcuchy na koła i jazda A tak na poważnie, to zawsze można znalezc zimowe miejsce spotkań !OKK !holiday Tak jako? palnołem,że jedno z ostatnich !TAZ .A miejsce faktycznie można by znale?ć Ps.Ups napisałem na nicku żonki
waw Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Dzisiaj pogoda jak w ?rodku lata !OKK , więc wszyscy prosze zbierać swoje 4 litery i do Chudowa
Bafka Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Byłam !piwko chłop też !piwko było miło,wesoło i ciepło !piwko
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2008 A tak na poważnie, to zawsze można znalezc zimowe miejsce spotkań !piwko !piwko weĽcie co? wymy?lcie !piwko co by się zintegrować w te póĽno jesienne , tudzież zimowe wieczory . może trzeba by i?ć za ruchem grupy kujawsko pomorskiej i znale?ć jakie? gospodarstwo agroturystyczne w jakiej? ?l?skiej głuszy !piwko my?lę , że jakie? 2 lub 3 dni powinny wystarczyć !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2008 Było w miarę ciepło i wiało jak w kieleckim. Liczna grupa Burgmaniaków odwiedziła Chudów. Przyjechał też, oprócz stałych bywalców, będ?cy krótko (od wrze?nia) w Klubie biały B650. Pilotowany przez - jak pilotowany to wiadomo - Pilota. Pozdrawiam uczestników spotkania. Do następnego.
Klubowicze Migu Opublikowano 31 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2008 Był taki jaki? nowy (!YES biały 650) i miał dalej do domu niż ja !OK .
IMC_GREGOR Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 czy jutro ktos przyjedzie czy wszyscy szykuja sie na ognisko !OKK
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2008 A ja nie miłego spotkania .
M&M's Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 Byli?my My i ................niestety nikogo więcej z grona Maxi !wchair Bafka zamiast przyjechać jak obiecała, to rozpisała się na tematy ogniskowe i przeoczyła spotkanie Ciekawe gdzie przepadła jej druga połowa ?
Bafka Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Byli?my My i ................niestety nikogo więcej z grona Maxi Bafka zamiast przyjechać jak obiecała, to rozpisała się na tematy ogniskowe i przeoczyła spotkanie Ciekawe gdzie przepadła jej druga połowa ? Ale wpadka sorki Chciałam !wchair ale jaka? taka pogoda do spania a mężu? na trening poleciał i tak wyszło, sorki raz jeszcze
M&M's Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 No to teraz !wchair dla Bafki & Co.
ja-rek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Cze?ć, W sprawie formalnej, Czy ognisko jest w sobotę czy w niedzielę. Jako? nie mogę się doczytać. jarek. Oj dopisałem się ponownie w drugim w?tku..... a byłem wczoraj wzorowo trzeżwy a zapomniałem, że już pytałem !wchair
Bafka Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Niedziela chopie !wchair już Waw ci napisał w dziale ''ognisko''
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2008 Cze?ć Zaliczyłem wczoraj Chudów i co? Nic plac rozkopany,parasole wisz? ,buda z kaw? zamknięta a po maxi maniakach ani ?ladu.Szkoda. Dajcie znać co w następny czwartek . !piwko ps.proszę o tel.kontaktowe. pawel883 601080880
M&M's Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 Nastała nowa tradycja. Do Chudowa jezdzimy w pojedynkę Tydzień temu my, wczoraj Paweł, a kto za tydzień? Trzeba będzie zrobić listę !piwko M&M's 504 259 833
Dzięgiel Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Trzeba wymy?lić nowe(tymczasowe na okres zimy)miejsce spotkań,najlepiej jaka? fajna knajpka.Jak macie jaki? pomysł to walcie. Dzięgiel 609610604
Klubowicze Migu Opublikowano 19 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2008 Może na próbe Excalibur w Czeladzi Bytomska 16, byłem tam w zeszłym roku na otwarciu i mam pozytywne wrażenia . Moto na ?cianie niezła muza bezalkoholowe też maj? tylko leonków nie było .
IMC_GREGOR Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 mi nawet pasuje tylko ta pogoda miejmy nadzieje ze mroz popusci !TAZ
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2008 Propozycja niedziela M1 MC o 16tej i do Excalibura oblewać nowego klubowicza (Gregor możesz puszk? !TAZ ) szukamy lokalu na zime !piwko .
Dzięgiel Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Będe.Gregor też,Bafka też.Niestety puszk? !piwko.Wszyskim przybyłym stawiam soczki
IMC_GREGOR Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 no to w niedziele dzieki uprzejmosci klubowicza sie znowu spotkamy wkoncu jego awans do czegos zobowiazuje pozdrawiam i do jutra
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2008 Z soczków tylko tychy !piwko (GRONIE ) !TAZ .
waw Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Będe.Gregor też,Bafka też.Niestety puszk? a co to ma być? troche ?niegu i już puszka !piwko ps. przyjade, na leonka zawsze !TAZ
Rekomendowane odpowiedzi