Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

liczna grupa się dziś zebrała ;) dzięki za miłe spotkanie

i Wszystkiego najlepszego na zbliżające się święta, wesołych jajec i mokrego dyngusa :P:)

Opublikowano

Było super poznać grupę Śląsk, już wiem co to "Szybka Marchewka" ;) Joasia70 dzięki za naklejki. Kristof mam nadzieje ze paliwa starczyło :P do zobaczenia następnym razem. Wesołych świąt :) .

• Klubowicze
Opublikowano

byłem wesołych świąt

Opublikowano

Było super poznać grupę Śląsk, już wiem co to "Szybka Marchewka" whist Joasia70 dzięki za naklejki. Kristof mam nadzieje ze paliwa starczyło :D do zobaczenia następnym razem. Wesołych świąt :) .

Tak starczylo na szczęście dojechałem do Marklowic i zatankowalem.. uff jaka ulga ale juz nigdy wiecej takich sytuacji !sciana Dzieki wszystkim za mile spotkanie w licznym gronie i rowniez zyczę wszystkim Wesołego jajuszka i mokrego dynguska !winkiss Do nastepnego!! !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Również dziękuję za miłe spotkanie.

wielkanoc6.gifZdrowych, Wesołych, Miłych Świąt, Kolorowych Jajek wielkanoc40.gif

i Mokrego Poniedziałku LANY_PONIEDZIALEK.jpg

**********************************************************************************

28.04.2011r. (poczekam jak ktoś coś napisze i przeniosę bo mi połączyło posty)

Dziękuję za dzisiejsze tak liczne spotkanie (mimo, że nie było Kierowniczki :D ). Jak zwykle było !OKK !piwko !OKK Migu dziękuję za whist kawę.

Dzięgiel, dziękuję za podkładkę. Przeniesione

Opublikowano

Dzieki wszystkim za spot

Mam nadzieje ze w miedziele bedzie jak dzis

A ty Patryk sie strasznie spieszyles

czyzby sie wyspac co by wczesnie rano spoznionego zajaczka odebrac :D:(:P

Opublikowano

Byłem było super fajnie :( Migu dzięki za herbatkę !OKK dzięki za nową naklejkę :D

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za dzisiejsze tak liczne spotkanie (mimo, że nie było Kierowniczki :( ). Jak zwykle było !OKK !piwko !OKK Migu dziękuję za :D kawę.

Dzięgiel, dziękuję za podkładkę.

Opublikowano

Było bardzo miło, niespodzianką przyjazdu dzisiaj była Ania.

Frekwencja duża.

Migu danke za kawa !piwko

Do następnego spota.

Opublikowano

Dzieki za spot jak zwykle bylo superofajnie :D was znow wszystkich zobaczyc !piwko migu dziekuje za neste i colę dla mojej Ani:) Patryk dzieki za naklejeczke do nastepnego!!! !scooter

Opublikowano

W związku z jutrzejszą akcją moto serce ja i żonka zjawimy się na Chudowie ok. godz.11-ej.Pózniej ewentualnie można gdzieś polatać.

'' 1 maj Motoserce – ogólnopolska akcja zbiórki krwi. W programie m.in. koncerty, pokazy kowbojskie, wioska indiańska. Start - godz. 11.00''

• Klubowicze
Opublikowano

Wpadne po 12-tej ;) !scooter.

Opublikowano

Jeśli nie będzie padać to przyjadę ok 12.

• Klubowicze
Opublikowano

jak przestanie kropić to śmigne

Opublikowano

Byłam !scooter obecnym dzięki za spotkanko ;)

Gość Kristof
Opublikowano

Miło było was dziś znow zobaczyć mimo zlej pogody było fajnie dzieki za wszystko i do nastepnego:) !scooter

Opublikowano

Cześć wszystkim!

jak by ktoś był zainteresowany:

..."Z wielkim bólem muszę się rozstać z bracią skuterową (względy zdrowotne !placz1 ) i jestem zmuszony sprzedać swojego SPIDERMAXA. Nie wiedząc wcześniej że będę musiał go sprzedać wymieniłem sprzęgło na nowe oraz wymieniłem pompę wody. Sprzęt w 100% przygotowany do sezonu (w tym przejechał 60km). Stan techniczny określam jako idealny,rok prod.2005 w kwietniu zrobiony przegląd, zapłacone OC i AC na cały rok. Cena jaka mnie interesuje to 7600zł .

Mam jeszcze nowiutkie buty OZONE RACING rozm.43 (kupione na początku kwietnia) jak by ktoś chciał - cena sklepowa 370zł sprzedam za 300 (mnie już się nie przydadzą).

Więcej info lub zdjęcia mogę przesłać na maila"...

Pozdrawiam

Bemol77

667 310 331

Gość Kristof
Opublikowano

Witam ma ktoś plany śmignąć do Chudowa jutro?? Ja z Anią sie wybieram jak cuś !scooter

Opublikowano

Może będe.

Gość Kristof
Opublikowano

My jednak raczej nie damy rady sie zjawic :) a szkoda..

Opublikowano

Mnnie niestety dzisiaj też nie będzie, pozdro

Opublikowano

I ja nie dałem rady (wina baby) :)

• Klubowicze
Opublikowano

zimnica większa niż w Estonii !sciana ale czworo sie nas zebrało z czego jeden !scooter a reszta !wchair ... dzięki za miłe spotkanie

• Klubowicze
Opublikowano

Cieniasy nie przyjechały !NOT Dziękuję twardzielom za spotkanie.