Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2011 liczna grupa się dziś zebrała dzięki za miłe spotkanie i Wszystkiego najlepszego na zbliżające się święta, wesołych jajec i mokrego dyngusa
Dragos Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Było super poznać grupę Śląsk, już wiem co to "Szybka Marchewka" Joasia70 dzięki za naklejki. Kristof mam nadzieje ze paliwa starczyło do zobaczenia następnym razem. Wesołych świąt .
Klubowicze karton Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2011 byłem wesołych świąt
Gość Kristof Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Było super poznać grupę Śląsk, już wiem co to "Szybka Marchewka" Joasia70 dzięki za naklejki. Kristof mam nadzieje ze paliwa starczyło do zobaczenia następnym razem. Wesołych świąt . Tak starczylo na szczęście dojechałem do Marklowic i zatankowalem.. uff jaka ulga ale juz nigdy wiecej takich sytuacji !sciana Dzieki wszystkim za mile spotkanie w licznym gronie i rowniez zyczę wszystkim Wesołego jajuszka i mokrego dynguska !winkiss Do nastepnego!! !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Również dziękuję za miłe spotkanie. Zdrowych, Wesołych, Miłych Świąt, Kolorowych Jajek i Mokrego Poniedziałku ********************************************************************************** 28.04.2011r. (poczekam jak ktoś coś napisze i przeniosę bo mi połączyło posty) Dziękuję za dzisiejsze tak liczne spotkanie (mimo, że nie było Kierowniczki ). Jak zwykle było !OKK !piwko !OKK Migu dziękuję za kawę. Dzięgiel, dziękuję za podkładkę. Przeniesione
IMC_GREGOR Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzieki wszystkim za spot Mam nadzieje ze w miedziele bedzie jak dzis A ty Patryk sie strasznie spieszyles czyzby sie wyspac co by wczesnie rano spoznionego zajaczka odebrac
Dragos Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Byłem było super fajnie Migu dzięki za herbatkę !OKK dzięki za nową naklejkę
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dziękuję za dzisiejsze tak liczne spotkanie (mimo, że nie było Kierowniczki ). Jak zwykle było !OKK !piwko !OKK Migu dziękuję za kawę. Dzięgiel, dziękuję za podkładkę.
Lion Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Było bardzo miło, niespodzianką przyjazdu dzisiaj była Ania. Frekwencja duża. Migu danke za kawa !piwko Do następnego spota.
Gość Kristof Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzieki za spot jak zwykle bylo superofajnie was znow wszystkich zobaczyc !piwko migu dziekuje za neste i colę dla mojej Ani:) Patryk dzieki za naklejeczke do nastepnego!!! !scooter
Dzięgiel Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W związku z jutrzejszą akcją moto serce ja i żonka zjawimy się na Chudowie ok. godz.11-ej.Pózniej ewentualnie można gdzieś polatać. '' 1 maj Motoserce – ogólnopolska akcja zbiórki krwi. W programie m.in. koncerty, pokazy kowbojskie, wioska indiańska. Start - godz. 11.00''
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Wpadne po 12-tej !scooter.
Gość Kristof Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja i Ania rowniez sie zjawimy około 12
Klubowicze karton Opublikowano 1 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2011 jak przestanie kropić to śmigne
Gość Kristof Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Miło było was dziś znow zobaczyć mimo zlej pogody było fajnie dzieki za wszystko i do nastepnego:) !scooter
bemol77 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Cześć wszystkim! jak by ktoś był zainteresowany: ..."Z wielkim bólem muszę się rozstać z bracią skuterową (względy zdrowotne !placz1 ) i jestem zmuszony sprzedać swojego SPIDERMAXA. Nie wiedząc wcześniej że będę musiał go sprzedać wymieniłem sprzęgło na nowe oraz wymieniłem pompę wody. Sprzęt w 100% przygotowany do sezonu (w tym przejechał 60km). Stan techniczny określam jako idealny,rok prod.2005 w kwietniu zrobiony przegląd, zapłacone OC i AC na cały rok. Cena jaka mnie interesuje to 7600zł . Mam jeszcze nowiutkie buty OZONE RACING rozm.43 (kupione na początku kwietnia) jak by ktoś chciał - cena sklepowa 370zł sprzedam za 300 (mnie już się nie przydadzą). Więcej info lub zdjęcia mogę przesłać na maila"... Pozdrawiam Bemol77 667 310 331
Gość Kristof Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Witam ma ktoś plany śmignąć do Chudowa jutro?? Ja z Anią sie wybieram jak cuś !scooter
Gość Kristof Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 My jednak raczej nie damy rady sie zjawic a szkoda..
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2011 zimnica większa niż w Estonii !sciana ale czworo sie nas zebrało z czego jeden !scooter a reszta !wchair ... dzięki za miłe spotkanie
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2011 Cieniasy nie przyjechały !NOT Dziękuję twardzielom za spotkanie.
Rekomendowane odpowiedzi