Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2011 Dziękuję za spotkanie trochę się nas zebrało, dzięki za poczekanie na mnie ;-) Jak tu nie poczekać na Panią Prezes. (nie przyjedzie dwa razy to się ją zmieni, a kolejka już ustawiona ) !happybth
voit Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Dzięki wszystkim za spotkanie, Joasi za naklejeczkę, a Patrykowi za napitki. P.S. Waw, piękny sprzecik i jak zadbany !happybth Dzięgiel miał fartowny dzień i też zebrał kilka naklejek !happybth !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 Jak tu nie poczekać na Panią Prezes. (nie przyjedzie dwa razy to się ją zmieni, a kolejka już ustawiona ) !happybth hmmmm .... Patryk mimo kaw wpisany do kajeta !happybth
Dzięgiel Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wybiera się ktoś na Chudów dzisiaj? Ja się wybrałem i Miga tam spotkałem !YES
Gość Kristof Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wybiera się ktoś jutro na Chudów lub Mc'Donald?
Dzięgiel Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ja się wybieram na chudów !scooter
Gość Kristof Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Byłem i dzieki za spot Dziegiel,Migu,Gregor Do Nastepnego !scooter
marcho Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam - podobno 17-go impreza w Cz-wie a ma pogoda być znośna dlatego obrałem sobie TAKĄ trasę z metą w KFC koło Tesco PATRZ MAPA jakby ktoś się nie pchał w ścisk na Jasną Górę to można tam się spiknąć pzdr
Gość Kristof Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Śmigamy na chudów jutro?? Wybiera sie kto?
tomwiech Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jade !scooter do Częstochowy ale przypuszczam ze KFS będzie zawalone wiec nie skorzystam. Postawie Burka i dopiero pójdę coś zjesc na miescie jak poprzednio a skoro jadę na msze to tam zamierzam trafić poza tym jade z żonka i chciałbym zeby to właśnie zobaczyła na własne oczy Moze sie zobaczymy na miejscu !OK
Klubowicze karton Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jade no bo jak
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wyjazd do Częstochowy w poście "częstochowskim" ... a jutro jak nie będzie padać to się dokulam do Chudowa standardowo na 18.30
Gość Kristof Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wyjazd do Częstochowy w poście "częstochowskim" ... a jutro jak nie będzie padać to się dokulam do Chudowa standardowo na 18.30 oki Joasiu ja tez bede jutro, mam prozbe wez ze sobą naklejeczki a ja odwdzięczę sie kawusią !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2011 oki Joasiu ja też będę jutro, mam prośbę weź ze sobą naklejeczki a ja odwdzięczę się kawusią !piwko a tam już będzie czekać ABC (czy jakoś tak) pod warunkiem, że nie będzie padać
Gość Kristof Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 a tam już będzie czekać ABC (czy jakoś tak) pod warunkiem, że nie będzie padać Hehe niepadało a ABC (czy jakoś tak) nas nie dopadło !OK Dzieki wielkie za spotkanie przybyłym a w szczegolności za poświęcenie Joasi, jeszcze raz wielkie dzieki za naklejeczki !piwko Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dzieki wielkie za spotkanie przybyłym a w szczegolności za poświęcenie Joasi, jeszcze raz wielkie dzieki za naklejeczki !piwko Pozdrawiam Kristof nie ma sprawy wprawdzie właśnie łykam gripeks i inne takie ale co tam pamietaj, że tylko z powodu naklejek dla Ciebie przyjechałam 1
IMC_GREGOR Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 pamietaj, że tylko z powodu naklejek dla Ciebie przyjechałam A ja dlupi !sciana mialem nadzieje zeby zobaczyc moja nieogolona
Gość Kristof Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kristof nie ma sprawy wprawdzie właśnie łykam gripeks i inne takie ale co tam pamietaj, że tylko z powodu naklejek dla Ciebie przyjechałam ojoj to niedobrze mam nadzieje ze do niedzieli nic sie nie pogorszy:(( Bede to pamietał na zawsze takie poświęcenie Merci
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 pogoda dopisuje, czy ktoś się wybiera jutro do Chudowa?
Gość Kristof Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tak Joasiu ja się wybieram pogoda ma byc ok wiec jak sie wyrobie z robotą to bede ale tak okolo 18
Dragos Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cześć ja z chęciom poznam grupę Śląsk pogoda jest super więc !scooter jadę do Chudowa do zobaczenia.
Dzięgiel Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Byłem.Dzięki za spot.Miło było poznać nowego !YES
Lion Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzięki za spotkanie, było bardzo miło. Patryk danke za liptona i cytrina. A tak w ogóle, to nie było czasu nawet se pożyczyć, więc życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt, dużo twardych jajec i mokrego poniedziałku.
Rekomendowane odpowiedzi