Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za spotkanie

trochę się nas zebrało, dzięki za poczekanie na mnie ;-)

Jak tu nie poczekać na Panią Prezes. (nie przyjedzie dwa razy to się ją zmieni, a kolejka już ustawiona ) !happybth

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie, Joasi za naklejeczkę, a Patrykowi za napitki.

P.S.

Waw, piękny sprzecik i jak zadbany !happybth

Dzięgiel miał fartowny dzień i też zebrał kilka naklejek !happybth !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Jak tu nie poczekać na Panią Prezes. (nie przyjedzie dwa razy to się ją zmieni, a kolejka już ustawiona ) !happybth

hmmmm .... Patryk mimo kaw wpisany do kajeta !happybth

Opublikowano

wybiera się ktoś na Chudów dzisiaj?

Opublikowano

wybiera się ktoś na Chudów dzisiaj?

Ja się wybrałem i Miga tam spotkałem !YES

Opublikowano

Witam wybiera się ktoś jutro na Chudów lub Mc'Donald?

Opublikowano

Ja się wybieram na chudów !scooter

Opublikowano

Byłem i dzieki za spot Dziegiel,Migu,Gregor Do Nastepnego !scooter

Opublikowano

Również dzięki <_<

Opublikowano

Witam - podobno 17-go impreza w Cz-wie a ma pogoda być znośna dlatego obrałem sobie TAKĄ trasę z metą w KFC koło Tesco PATRZ MAPA jakby ktoś się nie pchał w ścisk na Jasną Górę :lol: to można tam się spiknąć :)

pzdr

Opublikowano

Witam Śmigamy na chudów jutro?? Wybiera sie kto?

Opublikowano

Jade !scooter do Częstochowy ale przypuszczam ze KFS będzie zawalone wiec nie skorzystam. Postawie Burka i dopiero pójdę coś zjesc na miescie jak poprzednio a skoro jadę na msze to tam zamierzam trafić poza tym jade z żonka i chciałbym zeby to właśnie zobaczyła na własne oczy whist Moze sie zobaczymy na miejscu !OK

• Klubowicze
Opublikowano

jade no bo jak

• Klubowicze
Opublikowano

wyjazd do Częstochowy w poście "częstochowskim" ... a jutro jak nie będzie padać to się dokulam do Chudowa standardowo na 18.30 :)

Opublikowano

wyjazd do Częstochowy w poście "częstochowskim" ... a jutro jak nie będzie padać to się dokulam do Chudowa standardowo na 18.30 :)

oki Joasiu ja tez bede jutro, mam prozbe wez ze sobą naklejeczki a ja odwdzięczę sie kawusią :) !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

oki Joasiu ja też będę jutro, mam prośbę weź ze sobą naklejeczki a ja odwdzięczę się kawusią :( !piwko

a tam już będzie czekać ABC (czy jakoś tak) policjant61_(www.e-gify.pl).gif pod warunkiem, że nie będzie padać

Opublikowano

a tam już będzie czekać ABC (czy jakoś tak) policjant61_(www.e-gify.pl).gif pod warunkiem, że nie będzie padać

Hehe niepadało a ABC (czy jakoś tak) nas nie dopadło :( !OK

Dzieki wielkie za spotkanie przybyłym a w szczegolności za poświęcenie Joasi, jeszcze raz wielkie dzieki za naklejeczki !piwko Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Dzieki wielkie za spotkanie przybyłym a w szczegolności za poświęcenie Joasi, jeszcze raz wielkie dzieki za naklejeczki !piwko Pozdrawiam

Kristof nie ma sprawy whist wprawdzie właśnie łykam gripeks i inne takie ale co tam :( pamietaj, że tylko z powodu naklejek dla Ciebie przyjechałam <_<

Opublikowano

pamietaj, że tylko z powodu naklejek dla Ciebie przyjechałam :(

A ja dlupi !sciana mialem nadzieje zeby zobaczyc moja nieogolona <_<

Opublikowano

Kristof nie ma sprawy :) wprawdzie właśnie łykam gripeks i inne takie ale co tam :P pamietaj, że tylko z powodu naklejek dla Ciebie przyjechałam :)

ojoj :( to niedobrze mam nadzieje ze do niedzieli nic sie nie pogorszy:(( Bede to pamietał na zawsze takie poświęcenie Merci :)

• Klubowicze
Opublikowano

pogoda dopisuje, czy ktoś się wybiera jutro do Chudowa?

Opublikowano

Tak Joasiu ja się wybieram pogoda ma byc ok wiec jak sie wyrobie z robotą to bede ale tak okolo 18 :D

Opublikowano

Cześć ja z chęciom poznam grupę Śląsk whist pogoda jest super więc !scooter jadę do Chudowa do zobaczenia.

Opublikowano

Byłem.Dzięki za spot.Miło było poznać nowego !YES

Opublikowano

Dzięki za spotkanie, było bardzo miło. Patryk danke za liptona i cytrina. A tak w ogóle, to nie było czasu nawet se pożyczyć, więc życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt, dużo twardych jajec i mokrego poniedziałku. ;)