Bafka Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ja to chętna jestem na rundkę Majką !tut ale czy ''leń'' mi pozwoli wyjść tak wcześnie z łóżka !tut rano się okaże !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2011 Kurcze nie wiem jak Ci wytłumaczyć , duże skrzyzowanie staja BP i McDonald's. no toś mi wytłumaczył !tut hihihi nr drogi ? to obwodnica Tarnowskich Gór ? ta która do parku wodnego prowadzi ? wprawdzie chciałam w strone Wisły i gór pojechać ale może pojechałabym w drugą stronę ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2011 Ja to chętna jestem na rundkę Majką !tut ale czy ''leń'' mi pozwoli wyjść tak wcześnie z łóżka !tut rano się okaże !happybth Beatka o ok 11 będę jechała z Gliwic na Tarnowskie Góry
voit Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Sorki Joasiu, na pewno mijam te stacje jak jadę z częstochowy do chudowa. Bafka dasz radę obudź Darka i przybywajcie od Was to rzut beretem. Migu mam nadzieję że dojedziesz. A co z reszta ekipy ???
Bafka Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Joasiu dam ci znać co i jak jutro jak otworzę oczka !tut
voit Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Bafka, jak nie wstaniecie to z Joasią Was obudzimy !happybth !tut !tut !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2011 Sorki Joasiu, na pewno mijam te stacje jak jadę z częstochowy do chudowa.Bafka dasz radę obudź Darka i przybywajcie od Was to rzut beretem. Migu mam nadzieję że dojedziesz. A co z reszta ekipy ??? Wojtek jak jedziesz do Chudowa to tą katowicką dwupasmówką czy drogą 78 na Gliwice? Beatka OK ok. 10.30 wyjadę z domu
waw Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Czy w najbliższy czwartek wybiera się ktoś na spotkanie !scooter ? Może dla odmiany w Mc donald Katowice !OK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2011 to i ja będę jak zawsze po 18.30 .... nareszcie wykorzystam kupon na darmowa kawę
voit Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Postaram się być obecny. Waw poskładałeś Burka?
waw Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Waw poskładałeś Burka? !YES Burek prawie gotowy do jazdy (jeszcze drobna kosmetyka) Ale jutro przyjade KRÓlOWĄ szos !OK Mam nadzieje że pogoda dopisze. ps. Będę ok godz. 17.30
voit Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 No to do zobaczenia , rozumiem że McDonald na Roździeńskiego? P.S. Joasia weź naklejki proszę
Gość Kristof Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kurcze jutro nie dam rady jeszcze chyba ,nie jestem pewny na 100% , ale za tydzien sie postaram zjawić i tez prosiłbym o naklejki Joasiu jesli mozna
Amon Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 to może i ja się zjawię jak pogoda okoliczności i zdolności nawigacji po Katowicach dopiszą
voit Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 to może i ja się zjawię jak pogoda okoliczności i zdolności nawigacji po Katowicach dopiszą Oczywiście, ale nawigacja chyba nie będzie potrzebna, ten McD jest przy trasie Katowice - Warszawa, jadąc od Tychów, jak miniesz Ikea po lewej i castoramę po prawej szukaj oznaczeń. Jest tam obok stacja benzynowa Shell (chyba).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2011 trochę się nas zebrało, dzięki za poczekanie na mnie ;-) Patryk dzięki za kawę i naklejki na darmową kawę !happybth
Amon Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 mi się niestety dziś nie udało dotrzeć pomimo chęci ale sezon dopiero się zaczyna więc pewnie się uda w końcu
Rekomendowane odpowiedzi