IMC_GREGOR Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Gdzie dzisiaj i czy ktos przyjedzie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2010 stęskniłam się juz za Wami, pogoda ma być ryzykujemy i spotykamy się w Chudowie? chociaż teraz już szybko robi się ciemno więc Chudów może nie jest dobrym miejscem ?
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2010 Dziewczynka boi się ciemności .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2010 Migu napisał(a): Dziewczynka boi się ciemności . !sciana
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2010 pawel883 napisał(a): To gdzie? no właśnie ... podejmijcie męską decyzję ( byle nie Tychy ) !sciana
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2010 Super byłoby Zory -szałas ale napewno zacznie się marudzenie i będzie mc Mikołów.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2010 pawel883 napisał(a): Super byłoby Zory -szałas ale napewno zacznie się marudzenie i będzie mc Mikołów. ok postanowione - Szałas Żory tym razem ... będę o 18.30
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2010 Czy poza naszą dwójką będzie ktoś jeszcze?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2010 Paweł , Imc_Gregor - dzieki za spotkanie, miejsce fajne ... herbata mniam ... do następnego razu
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzięki za spotkanie !yawn
Dzięgiel Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Mi też się tam podoba tylko dla niektórych ponoć za daleko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2010 wprawdzie nie czwartek ( ale po co zakładać nowy temat ) .... pogodę zapowiadają w naszym regionie jutro słoneczną i ciepłą ( 12 st. ) czy ktoś miałby chęć na wypad ? może w rejony Żywca ? albo w Góry Opawskie ( okolice Głuchołazów)
Klubowicze karton Opublikowano 23 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2010 czwartek o 17 w mikołowie w maku stawiam kawe chyba miejsce pasuje
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2010 karton napisał(a): czwartek o 17 w mikołowie w maku stawiam kawe chyba miejsce pasuje dzięki za kawę !YES:) i jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Klubowicze karton Opublikowano 25 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2010 dzięki przybyłym do maka .w paniówkach dwóch nawiedzonych na moto mijałem fajnie nie jestem sam
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzięki Karton za udaną imprezę i jeszcze raz najlepszego do następnego spotkania !YES
IMC_GREGOR Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzieki za spota !YES Jak wracalem mijalem stodo dzikow !YES !YES niewiem co z nimi dalej, powiadomilem policje zgloszenie przyjeli
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 no hej , żyjecie??? w kwestii kalendarza ... na czyj adres chcemy żeby nam Krzytro wysłał zamówione kalendarze ... może byc na mój, jeśli nie macie nic przeciw ... listonosza mam przystojnego ;-)
Bafka Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Może być na twój i daj znać w jakich godz.przychodzi listonosz !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Bafka napisał(a): Może być na twój i daj znać w jakich godz.przychodzi listonosz !piwko Beatka nic Ci nie powiem, nie będziesz mi młoda laseczko konkurencji robiła !guns
voit Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Joasia70 napisał(a): no hej , żyjecie???w kwestii kalendarza ... na czyj adres chcemy żeby nam Krzytro wysłał zamówione kalendarze ... może byc na mój, jeśli nie macie nic przeciw ... listonosza mam przystojnego ;-) Joasia mnie pasuje, może być na Twój adres. Może jednak załóż nowy temat na Naszym regionalnym i podaj adres. Rozumiem że robimy przelewy indywidualnie, podajemy twoj adres i ewentualnie dopisek Grupa Śląska, a odbiór przy okazji spota. Pozdrawiam voit
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2010 hej voit, zainteresowanym wysle adres na PM, wpłacamy indywidualnie, prosze tylko o info kto wpłacił ... odbiór na spocie
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dopisuję się do listy kalendarzowej. Joasia a masz torbę i czapkę listonosza?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2010 Patryk napisał(a): Dopisuję się do listy kalendarzowej.Joasia a masz torbę i czapkę listonosza? Patryk będę miała po spotkaniu z listonoszem
Rekomendowane odpowiedzi