Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano
Witam jak coś to piszcie bo chetnie bym sie zjawił!guns no i pochwalił nowym zakupem:) zmieniłem maszynke z K1250 na K7 400 ten kolorek co Joasia:) Pozdrawiam Kristof ;)

To trzeba go ;) bo się rozeschnie !V

Opublikowano

To trzeba go ;) bo się rozeschnie ;)

No no to z pewnością oblejemy !happybth !happybth

pozdrawiam

Opublikowano

Byłem.Dzięki za spot. ;)

Opublikowano

Hi,

Kiedy się "kończymy" witać-żegnać z SEZONEM w HK.

ja-rek.

• Klubowicze
Opublikowano

ja-rek ... ślązaki już zapadły w sen zimowy !OK motóry pochowali ;) nigdzie nie jeżdżą !tut

• Klubowicze
Opublikowano

jutro zaczynamy sezon "zimowy" w McDonaldzie w Mikołowie ... będę po 18.30

Opublikowano

Ja również będę ale trochę szybciej !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro mogę mieć kłopot dotrzeć ale kto wie może się uda.

• Klubowicze
Opublikowano

Ma być pogoda to Chudów !scooter !YES .

• Klubowicze
Opublikowano
Ma być pogoda to Chudów !scooter !YES .

Migu pogoda pogodą ale już szybko robi się ciemno a i temp. w okolicach 5 -7 stC nie sprzyja siedzeniu w Chudowie, jak my przyjeżdżamy to już sami zostajemy , tak było w zeszły czwartek wiec ustaliliśmy, że pora zmienić lokum bo burgmaniacy po 18 się zjeżdżają .... i nasze kości źle znoszą niskie temepratury ;) hihihi teraz mnie czeka !YES ... padły dwie propozycje na które obecni się zgodzili McDonald w Mikołowie i Szałas w Żorach , jak będziesz grzeczny to możemy raz się poświecić i do Tych/ów ( kurde nigdy nie wiem jaka jest poprawna forma ) pojechać ( żart oczywiście ) myślę, że uda nam się wypracować jakiś konsensus ... tak więc mam nadzieję, że w ten czwartek przemożesz się i dasz radę z nami wytrzymać w swoim "ulubionym" miejscu tzn. McDonald :):):) plissss :):)

Opublikowano

Postaram się byc !YES oczywiscie z plecaczkiem:) no i trzeba oblac nowa maszyne tylko.. hmmm czymś bezalkocholowym co proponujecie?? pozdrawiam !scooter

Opublikowano

Migu pogoda pogodą ale już szybko robi się ciemno a i temp. w okolicach 5 -7 stC nie sprzyja siedzeniu w Chudowie, jak my przyjeżdżamy to już sami zostajemy , tak było w zeszły czwartek wiec ustaliliśmy, że pora zmienić lokum bo burgmaniacy po 18 się zjeżdżają .... i nasze kości źle znoszą niskie temepratury :) hihihi teraz mnie czeka !scooter ... padły dwie propozycje na które obecni się zgodzili McDonald w Mikołowie i Szałas w Żorach , jak będziesz grzeczny to możemy raz się poświecić i do Tych/ów ( kurde nigdy nie wiem jaka jest poprawna forma ) pojechać ( żart oczywiście ) myślę, że uda nam się wypracować jakiś konsensus ... tak więc mam nadzieję, że w ten czwartek przemożesz się i dasz radę z nami wytrzymać w swoim "ulubionym" miejscu tzn. McDonald !YES:)!YES plissss :):)

Racja racja w Chudowie już gówno się dzieje i tylko pizdzi w dupsko a w macu cieplutko.Do zobaczenia w Macu :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już w domu od godziny a pozostali jeszcze śmigają. Przymarzły ....... do siedzenia - nawet tych podgrzewanych.

Dzięki za jak zawsze miłe spotkanie.

Kristof - gratulacje odpowiedniego sprzęta. Plecaczek !winkiss mam nadzieję, też zadowolony. Życzę długich, bezpiecznych wyjazdów !YES :) !OK !piwko !scooter oczywiście w gronie klubowym

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki za spotkanie , pełen szacun dla tych na !YES mimo, że termometr pokazywał 3 stC

Kristof jak najwięcej bezpiecznych kilometrów przejechanych na nowym 200 :):)

Opublikowano

Dzieki wszystkim za miłe spotkanie było zimno ale było warto sie zjawic !piwko

Szczegolne PODZIEKOWANIA dla Joasi za zaopiekowanie sie w drodze powrotnej moim plecaczkiem który zamarzał juz prawie !OK

Patryk mam nadzieje ze tez bd śmigał !YES z nami:) Plecaczek zadowolony jak najbardziej.

Do nastepnego razu :) no a 2oo Oblejemy porządnie na jakimś dwudniowym wyjeździe wtedy nieobedzie się bez %%%

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano
.......Szczegolne PODZIEKOWANIA dla Joasi za zaopiekowanie sie w drodze powrotnej moim plecaczkiem który zamarzał juz prawie  !YES 

Plecaczkiem ja też chciałem się zaopiekować 3D%20Smiles%20(50).gif

Opublikowano

Przyznaj sie ze tylko o tym myslales !YES

:) !OK !piwko

Opublikowano

Byłem.Dzięki za spot. ;)

Opublikowano

He he PATRYK nieladnie nieladnie hehe :lol: takie mysli brzydkie ci w glowie whist hehe

• Klubowicze
Opublikowano

Co jutro gdzie i o której ? (knajpka w Tychach otwarta od 17-tej !happybth ).

Opublikowano

To jaka decyzja co do miejsca !happybth

Opublikowano

A mc.donald od 9.00 !happybth . a tak poważnie jeśli w Tychach to odpadam.Knajpa jest do dupy. Nie ma nic do jedzenia,zawsze jest pusto i najczęsciej zimno.Dla niektórych plusem moze być piwo ale ja akurat go nie konsumuję więc jak dla mnie to same minusy !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie dostałem tel. info. od Miga, że jest w Chudowie i kieruje się na McD. do Mikołowa i będzie tam czekał na chętnych kawoszy.

• Klubowicze
Opublikowano

Migu w magdolcu????? .... to ja przyjadę zobaczyć ten cud !YES:)!YES

...........

przybyłam :lol: .... zobaczyłam :P .... Migu, Patryk dzięki za miłe spotkanie :P

• Klubowicze
Opublikowano

Nie tylko Migu ale cała "Banda" była dzisiaj w Macu emoty_sport044.gif

Dzięki za spotkanie.