Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2010 Witam jak coś to piszcie bo chetnie bym sie zjawił!guns no i pochwalił nowym zakupem:) zmieniłem maszynke z K1250 na K7 400 ten kolorek co Joasia:) Pozdrawiam Kristof To trzeba go bo się rozeschnie !V
Gość Kristof Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 To trzeba go bo się rozeschnie No no to z pewnością oblejemy !happybth !happybth pozdrawiam
ja-rek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Hi, Kiedy się "kończymy" witać-żegnać z SEZONEM w HK. ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 ja-rek ... ślązaki już zapadły w sen zimowy !OK motóry pochowali nigdzie nie jeżdżą !tut
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 jutro zaczynamy sezon "zimowy" w McDonaldzie w Mikołowie ... będę po 18.30
Bafka Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Ja również będę ale trochę szybciej !OK
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2010 Jutro mogę mieć kłopot dotrzeć ale kto wie może się uda.
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 Ma być pogoda to Chudów !scooter !YES .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 Ma być pogoda to Chudów !scooter !YES . Migu pogoda pogodą ale już szybko robi się ciemno a i temp. w okolicach 5 -7 stC nie sprzyja siedzeniu w Chudowie, jak my przyjeżdżamy to już sami zostajemy , tak było w zeszły czwartek wiec ustaliliśmy, że pora zmienić lokum bo burgmaniacy po 18 się zjeżdżają .... i nasze kości źle znoszą niskie temepratury hihihi teraz mnie czeka !YES ... padły dwie propozycje na które obecni się zgodzili McDonald w Mikołowie i Szałas w Żorach , jak będziesz grzeczny to możemy raz się poświecić i do Tych/ów ( kurde nigdy nie wiem jaka jest poprawna forma ) pojechać ( żart oczywiście ) myślę, że uda nam się wypracować jakiś konsensus ... tak więc mam nadzieję, że w ten czwartek przemożesz się i dasz radę z nami wytrzymać w swoim "ulubionym" miejscu tzn. McDonald :) plissss :)
Gość Kristof Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Postaram się byc !YES oczywiscie z plecaczkiem:) no i trzeba oblac nowa maszyne tylko.. hmmm czymś bezalkocholowym co proponujecie?? pozdrawiam !scooter
Dzięgiel Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Migu pogoda pogodą ale już szybko robi się ciemno a i temp. w okolicach 5 -7 stC nie sprzyja siedzeniu w Chudowie, jak my przyjeżdżamy to już sami zostajemy , tak było w zeszły czwartek wiec ustaliliśmy, że pora zmienić lokum bo burgmaniacy po 18 się zjeżdżają .... i nasze kości źle znoszą niskie temepratury hihihi teraz mnie czeka !scooter ... padły dwie propozycje na które obecni się zgodzili McDonald w Mikołowie i Szałas w Żorach , jak będziesz grzeczny to możemy raz się poświecić i do Tych/ów ( kurde nigdy nie wiem jaka jest poprawna forma ) pojechać ( żart oczywiście ) myślę, że uda nam się wypracować jakiś konsensus ... tak więc mam nadzieję, że w ten czwartek przemożesz się i dasz radę z nami wytrzymać w swoim "ulubionym" miejscu tzn. McDonald !YES:)!YES plissss :) Racja racja w Chudowie już gówno się dzieje i tylko pizdzi w dupsko a w macu cieplutko.Do zobaczenia w Macu
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2010 Ja już w domu od godziny a pozostali jeszcze śmigają. Przymarzły ....... do siedzenia - nawet tych podgrzewanych. Dzięki za jak zawsze miłe spotkanie. Kristof - gratulacje odpowiedniego sprzęta. Plecaczek !winkiss mam nadzieję, też zadowolony. Życzę długich, bezpiecznych wyjazdów !YES !OK !piwko !scooter oczywiście w gronie klubowym
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2010 dzięki za spotkanie , pełen szacun dla tych na !YES mimo, że termometr pokazywał 3 stC Kristof jak najwięcej bezpiecznych kilometrów przejechanych na nowym 200 :)
Gość Kristof Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dzieki wszystkim za miłe spotkanie było zimno ale było warto sie zjawic !piwko Szczegolne PODZIEKOWANIA dla Joasi za zaopiekowanie sie w drodze powrotnej moim plecaczkiem który zamarzał juz prawie !OK Patryk mam nadzieje ze tez bd śmigał !YES z nami:) Plecaczek zadowolony jak najbardziej. Do nastepnego razu no a 2oo Oblejemy porządnie na jakimś dwudniowym wyjeździe wtedy nieobedzie się bez %%% Pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2010 .......Szczegolne PODZIEKOWANIA dla Joasi za zaopiekowanie sie w drodze powrotnej moim plecaczkiem który zamarzał juz prawie !YES Plecaczkiem ja też chciałem się zaopiekować
IMC_GREGOR Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Przyznaj sie ze tylko o tym myslales !YES !OK !piwko
Gość Kristof Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 He he PATRYK nieladnie nieladnie hehe takie mysli brzydkie ci w glowie hehe
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2010 Co jutro gdzie i o której ? (knajpka w Tychach otwarta od 17-tej !happybth ).
IMC_GREGOR Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 To jaka decyzja co do miejsca !happybth
Dzięgiel Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 A mc.donald od 9.00 !happybth . a tak poważnie jeśli w Tychach to odpadam.Knajpa jest do dupy. Nie ma nic do jedzenia,zawsze jest pusto i najczęsciej zimno.Dla niektórych plusem moze być piwo ale ja akurat go nie konsumuję więc jak dla mnie to same minusy !happybth
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2010 Właśnie dostałem tel. info. od Miga, że jest w Chudowie i kieruje się na McD. do Mikołowa i będzie tam czekał na chętnych kawoszy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2010 Migu w magdolcu????? .... to ja przyjadę zobaczyć ten cud !YES:)!YES ........... przybyłam .... zobaczyłam .... Migu, Patryk dzięki za miłe spotkanie
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2010 Nie tylko Migu ale cała "Banda" była dzisiaj w Macu Dzięki za spotkanie.
Rekomendowane odpowiedzi