Klubowicze Migu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chłopaki przykro czytać takie wieści. Waw zdrowiej (będziesz jeździł za plecaka) !bicz .
Klubowicze Roni Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Niesamowite wieści !! Co innego czytać o kimś w gazecie a co innego czytać o kimś kogo się namacalnie zna Zdrowiej jak najprędzej i do zobaczenia.
waw Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dziękuje wszystkim za słowa otuchy. Z ręką jak na razie bez zmian. W Jaworznickim szpitalu hmmm… chyba stosują jakieś nowe metody leczenia, wedle zaleceń lekarza mam zakupić kropidło i święconą wodę którą to pokrapiać z rana i z wieczora i może będzie dobrze. ( i za żadne skarby nie podejmą się leczenia ) Dzisiaj byłem z wizytą w Piekarach Śl. (oddział chirurgii ręki) tu już inna rozmowa ale również nie napawająca optymizmem !OK . W przyszłym tygodniu kolejne badania i konsultacje i wtedy okaże się co dalej. Ps. Mam nadzieje że w przyszły czwartek uda mi się wybrać do Chudowa (niestety 400 i to prowadząc jedną ręką i kolanem )
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Waw zdrówka życzę ,ręką się nie przejmuj wyzdrowieje a sqta jeszcze będziesz mieć nowego. pozdrawiam z mazur pawel883
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Wawie, walcz o łapę, bo z tymi co ją "robią", jesteś chwilkę, ale z łapą będziesz zawsze, więc warto walczyć o swoje pzdr
QQłka Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wawie zdrowia i jeszcze raz zdrowia i zero błędu ( na Twej drodze) w sztuce lekarskiej. Moi drodzy zapoznał bym kompanije w jakis przyjemny wekend . Ja i mój prawie maxi z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy Coś się szykuje ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2010 hej Waw , żyjesz ??? ... co z łapką ???
waw Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Żyje, żyje Dzisiaj z rana moje kostki nareszcie zostały poukładane i dostałem nowiutki gips W połódnie kolejna wizyta u chirurga i prawdopodobnie wtedy dopiero okarze się co ze śróbkami
marcho Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Moi drodzy zapoznał bym kompanije w jakis przyjemny wekend . Ja i mój prawie maxi z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy Coś się szykuje ? polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy z racji działeczki rekreacyjnej pzdr
voit Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Moi drodzy zapoznał bym kompanije w jakis przyjemny wekend . Ja i mój prawie maxi z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy Coś się szykuje ? polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy z racji działeczki rekreacyjnej pzdr No to czekamy na zaproszenie, na działeczkę . Pozdrawiam
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dzięki za trzy osobowe spotkanko.Wdrodze do Chudowa zaliczyłem burze ale na miejscu o 17.00 było sucho. pozdrawiam przemakalnych pawel.
Gość Kristof Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam Klubowiczów mam złą wiadomość dzis jechałem sobie spokojnie dojezdzałem do ronda i nagle do tyłu wpakowały mi sie 4oo !OK nic tylko gościa zakopac. okazało się ze to znajomy był zagapił sie i tyle obyło się bez policji spisaliśmy dane i w poniedziałek do ubezpieczyciela muszę sie udac. i mam pytanie gdzie oddac go do serwisu myślałem o suzi moto w bielsku, w skucie ucierpiały: lampa,błotnik,chlapacz,i owiewki boczne no i chyba tłumik bo jakoś zaczoł fuczec. niewiem czy bedzie to opłacalne czy czasem koszty naprawy nie przekroczą wartości squta !piwko juz nie mowie o tym ze mam po sezonie jak go bedą składac:/ pozdrawiam
voit Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kolejny niefart. !piwko. Życzę szybkiej reanimacji skuta, powtórzę starą prawdę - dobrze że Ty jesteś cały. Suzi Moto Bielsko podobno OK. Joasia 70 pochlebnie się o nich, w jakimś poście o serwisach wypowiadała.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam Klubowiczów mam złą wiadomość dzis jechałem sobie spokojnie dojezdzałem do ronda i nagle do tyłu wpakowały mi sie 4oo nic tylko gościa zakopac. okazało się ze to znajomy był zagapił sie i tyle obyło się bez policji spisaliśmy dane i w poniedziałek do ubezpieczyciela muszę sie udac. i mam pytanie gdzie oddac go do serwisu myślałem o suzi moto w bielsku, w skucie ucierpiały: lampa,błotnik,chlapacz,i owiewki boczne no i chyba tłumik bo jakoś zaczoł fuczec. niewiem czy bedzie to opłacalne czy czasem koszty naprawy nie przekroczą wartości squta !placz1 juz nie mowie o tym ze mam po sezonie jak go bedą składac:/ pozdrawiam przykre zdarzenie , dobrze, że Tobie nic się nie stało ... szybkiego i bezproblemowego naprawiania skuta życzę
tomwiech Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 u mnie burek przyszykowany do przekładki plastików, części zakupione jedynie nie kupiłem jeszcze kierunkowskazu bo jakoś mi żal na nowy wywalać kase może ktoś z was wie gdzie dokupić !placz1
QQłka Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Moi drodzy zapoznał bym kompanije w jakis przyjemny wekend . Ja i mój prawie maxi z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy !scooter Coś się szykuje ? polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy !OKK z racji działeczki rekreacyjnej !TAZ pzdr No to czekamy na zaproszenie, na działeczkę . Pozdrawiam Oj tak. Voit w końcu możemy gdzieś razem śmignąć !
waw Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam Klubowiczów mam złą wiadomość dzis jechałem sobie spokojnie dojezdzałem do ronda i nagle do tyłu wpakowały mi sie 4oo nic tylko gościa zakopac. okazało się ze to znajomy był zagapił sie i tyle !OKK obyło się bez policji spisaliśmy dane i w poniedziałek do ubezpieczyciela muszę sie udac. i mam pytanie gdzie oddac go do serwisu myślałem o suzi moto w bielsku, w skucie ucierpiały: lampa,błotnik,chlapacz,i owiewki boczne no i chyba tłumik bo jakoś zaczoł fuczec. niewiem czy bedzie to opłacalne czy czasem koszty naprawy nie przekroczą wartości squta !OKK juz nie mowie o tym ze mam po sezonie jak go bedą składac:/ pozdrawiam Przykra sprawa , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach Ja proponuje raczej skorzystać z normalnego serwisu motocyklowego.(napewno znajdziesz coś godnego uwagi w twojej okolicy) a potrzebne części kupić na allegro. W autoryzowanym ceny za usługi i części są bardzo wysokie .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Przykra sprawa !OKK , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach Ja proponuje raczej skorzystać z normalnego serwisu motocyklowego.(napewno znajdziesz coś godnego uwagi w twojej okolicy) a potrzebne części kupić na allegro. W autoryzowanym ceny za usługi i części są bardzo wysokie . Waw-ie ale Krzysiek to robi z ubezpieczenia tamtego kierowcy to lepiej w suzuki i na orginalnych częściach chyba ?
waw Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Przykra sprawa , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach Ja proponuje raczej skorzystać z normalnego serwisu motocyklowego.(napewno znajdziesz coś godnego uwagi w twojej okolicy) a potrzebne części kupić na allegro. W autoryzowanym ceny za usługi i części są bardzo wysokie . Waw-ie ale Krzysiek to robi z ubezpieczenia tamtego kierowcy to lepiej w suzuki i na orginalnych częściach chyba ? Pod warunkiem że nie orzekną szkody całkowitej (co jest prawdopodobne przy dość wiekowym i opisanych szkodach ) Bo jeśli orzekną, to na naprawe na nowych częsciach w autoryzowanym serwisie może nie wystarczyć. ( nie wiem dlaczego zakłady ubezpieczeniowe notorycznie zaniżają wartość przed wypadkiem a zawyżają wartość pozostałości po wypadku)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Przykra sprawa , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach Ja proponuje raczej skorzystać z normalnego serwisu motocyklowego.(napewno znajdziesz coś godnego uwagi w twojej okolicy) a potrzebne części kupić na allegro. W autoryzowanym ceny za usługi i części są bardzo wysokie . Waw-ie ale Krzysiek to robi z ubezpieczenia tamtego kierowcy to lepiej w suzuki i na orginalnych częściach chyba ? Pod warunkiem że nie orzekną szkody całkowitej (co jest prawdopodobne przy dość wiekowym i opisanych szkodach ) a no wtedy to inna inszość ... sama to przeszłam to wiem, że wtedy "normalny serwis motocyklowy" najlepszy ... dyg :)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2010 czy jutro ktoś się wybiera do Chudowa?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jak nic nie wyskoczy to jestem.
marcho Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Moi drodzy zapoznał bym kompanije w jakis przyjemny wekend . Ja i mój prawie maxi z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy Coś się szykuje ? polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy z racji działeczki rekreacyjnej pzdr No to czekamy na zaproszenie, na działeczkę . Pozdrawiam Oj tak. Voit w końcu możemy gdzieś razem śmignąć ! No i nie ma sprawy 2-ga połowa września wracam z urlopu - niestety 4oo i dam cynka to się zrobi gorilla jakiegoś
Smuggler Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Byłem wczoraj, niestety katamaranem, ale coś słabo z frekwencją ^^ Widziałem tylko Burgery Joasi i Jarka.
tomwiech Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 burek juz prawie cały brak tylko kierunkowskazu ale da sie jezdzić !OK
Rekomendowane odpowiedzi