Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki przykro czytać takie wieści. Waw zdrowiej (będziesz jeździł za plecaka) !bicz .

• Klubowicze
Opublikowano

Niesamowite wieści !!

Co innego czytać o kimś w gazecie a co innego czytać o kimś kogo się namacalnie zna :o

Zdrowiej jak najprędzej i do zobaczenia.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za słowa otuchy. :)

Z ręką jak na razie bez zmian. :D

W Jaworznickim szpitalu hmmm… chyba stosują jakieś nowe metody leczenia, wedle zaleceń lekarza mam zakupić kropidło i święconą wodę którą to pokrapiać z rana i z wieczora i może będzie dobrze. :);):P

( i za żadne skarby nie podejmą się leczenia :( )

Dzisiaj byłem z wizytą w Piekarach Śl. (oddział chirurgii ręki) tu już inna rozmowa ale również nie napawająca optymizmem !OK . W przyszłym tygodniu kolejne badania i konsultacje i wtedy okaże się co dalej.

Ps.

Mam nadzieje że w przyszły czwartek uda mi się wybrać do Chudowa (niestety 400 i to prowadząc jedną ręką i kolanem :D:P:P )

• Sympatycy
Opublikowano

Waw zdrówka życzę ,ręką się nie przejmuj wyzdrowieje a sqta jeszcze będziesz mieć nowego.

pozdrawiam z mazur pawel883

• Sympatycy
Opublikowano

Wawie, walcz o łapę, bo z tymi co ją "robią", jesteś chwilkę, ale z łapą będziesz zawsze, więc warto walczyć o swoje :D

pzdr

Opublikowano

Wawie zdrowia i jeszcze raz zdrowia i zero błędu ( na Twej drodze) w sztuce lekarskiej.

Moi drodzy zapoznał bym kompanije w jakis przyjemny wekend .

Ja i mój prawie maxi z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy :D

Coś się szykuje ?

• Klubowicze
Opublikowano

hej Waw , żyjesz ??? ... co z łapką ???

Opublikowano

Żyje, żyje :)

Dzisiaj z rana moje kostki nareszcie zostały poukładane i dostałem nowiutki gips :rolleyes:

W połódnie kolejna wizyta u chirurga i prawdopodobnie wtedy dopiero okarze się co ze śróbkami :)

Opublikowano

Ja i mój prawie maxi  z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy  :lol:

Coś się szykuje ?

polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy whist z racji działeczki rekreacyjnej :lol:

pzdr

Opublikowano

Ja i mój prawie maxi  z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy  whist

Coś się szykuje ?

polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy :) z racji działeczki rekreacyjnej :lol:

pzdr

No to czekamy na zaproszenie, na działeczkę :):lol: .

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za trzy osobowe spotkanko.Wdrodze do Chudowa zaliczyłem burze ale na miejscu o 17.00 było sucho.

pozdrawiam przemakalnych pawel.

Opublikowano

Witam Klubowiczów mam złą wiadomość dzis jechałem sobie spokojnie dojezdzałem do ronda i nagle do tyłu wpakowały mi sie 4oo !OK nic tylko gościa zakopac. okazało się ze to znajomy był zagapił sie i tyle :D obyło się bez policji spisaliśmy dane i w poniedziałek do ubezpieczyciela muszę sie udac. i mam pytanie gdzie oddac go do serwisu myślałem o suzi moto w bielsku, w skucie ucierpiały: lampa,błotnik,chlapacz,i owiewki boczne no i chyba tłumik bo jakoś zaczoł fuczec. niewiem czy bedzie to opłacalne czy czasem koszty naprawy nie przekroczą wartości squta !piwko juz nie mowie o tym ze mam po sezonie jak go bedą składac:/ pozdrawiam

Opublikowano

Kolejny niefart. !piwko.

Życzę szybkiej reanimacji skuta, powtórzę starą prawdę - dobrze że Ty jesteś cały.

Suzi Moto Bielsko podobno OK.

Joasia 70 pochlebnie się o nich, w jakimś poście o serwisach wypowiadała.

• Klubowicze
Opublikowano
Witam Klubowiczów mam złą wiadomość dzis jechałem sobie spokojnie dojezdzałem do ronda i nagle do tyłu wpakowały mi sie 4oo :D nic tylko gościa zakopac. okazało się ze to znajomy był zagapił sie i tyle :P obyło się bez policji spisaliśmy dane i w poniedziałek do ubezpieczyciela muszę sie udac. i mam pytanie gdzie oddac go do serwisu myślałem o suzi moto w bielsku, w skucie ucierpiały: lampa,błotnik,chlapacz,i owiewki boczne no i chyba tłumik bo jakoś zaczoł fuczec. niewiem czy bedzie to opłacalne czy czasem koszty naprawy nie przekroczą wartości squta !placz1 juz nie mowie o tym ze mam po sezonie jak go bedą składac:/ pozdrawiam

przykre zdarzenie , dobrze, że Tobie nic się nie stało ... szybkiego i bezproblemowego naprawiania skuta życzę

Opublikowano

u mnie burek przyszykowany do przekładki plastików, części zakupione jedynie nie kupiłem jeszcze kierunkowskazu bo jakoś mi żal na nowy wywalać kase może ktoś z was wie gdzie dokupić !placz1

Opublikowano

Ja i mój prawie maxi  z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy  !scooter

Coś się szykuje ?

polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy !OKK z racji działeczki rekreacyjnej !TAZ

pzdr

No to czekamy na zaproszenie, na działeczkę :D:angry: .

Pozdrawiam

Oj tak.

Voit w końcu możemy gdzieś razem śmignąć !

Opublikowano
Witam Klubowiczów mam złą wiadomość dzis jechałem sobie spokojnie dojezdzałem do ronda i nagle do tyłu wpakowały mi sie 4oo  ;)  nic tylko gościa zakopac. okazało się ze to znajomy był zagapił sie i tyle !OKK obyło się bez policji spisaliśmy dane i w poniedziałek do ubezpieczyciela muszę sie udac. i mam pytanie gdzie oddac go do serwisu myślałem o suzi moto w bielsku, w skucie ucierpiały: lampa,błotnik,chlapacz,i owiewki boczne no i chyba tłumik bo jakoś zaczoł fuczec. niewiem czy bedzie to opłacalne czy czasem koszty naprawy nie przekroczą wartości squta !OKK juz nie mowie o tym ze mam po sezonie jak go bedą składac:/ pozdrawiam

Przykra sprawa ;) , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach ;)

Ja proponuje raczej skorzystać z normalnego serwisu motocyklowego.(napewno znajdziesz coś godnego uwagi w twojej okolicy)

a potrzebne części kupić na allegro.

W autoryzowanym ceny za usługi i części są bardzo wysokie .

• Klubowicze
Opublikowano
Przykra sprawa !OKK , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach :D

Ja proponuje raczej skorzystać z normalnego serwisu motocyklowego.(napewno znajdziesz coś godnego uwagi w twojej okolicy)

Waw-ie ale Krzysiek to robi z ubezpieczenia tamtego kierowcy to lepiej w suzuki i na orginalnych częściach chyba ?

Opublikowano
Przykra sprawa :D , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach :D

Waw-ie ale Krzysiek to robi z ubezpieczenia tamtego kierowcy to lepiej w suzuki i na orginalnych częściach chyba ?

Pod warunkiem że nie orzekną szkody całkowitej (co jest prawdopodobne przy dość wiekowym :D i opisanych szkodach )

Bo jeśli orzekną, to na naprawe na nowych częsciach w autoryzowanym serwisie może nie wystarczyć.

( nie wiem dlaczego ;) zakłady ubezpieczeniowe notorycznie zaniżają wartość przed wypadkiem a zawyżają wartość pozostałości po wypadku)

• Klubowicze
Opublikowano
Przykra sprawa :D , ostatnio jakoś czesto się czyta o takich sprawach :D

Pod warunkiem że nie orzekną szkody całkowitej (co jest prawdopodobne przy dość wiekowym :D i opisanych szkodach )

a no wtedy to inna inszość ;) ... sama to przeszłam to wiem, że wtedy "normalny serwis motocyklowy" najlepszy ;) ... dyg ;):):)

• Klubowicze
Opublikowano

czy jutro ktoś się wybiera do Chudowa?

• Sympatycy
Opublikowano

Jak nic nie wyskoczy to jestem.

Opublikowano

Ja i mój prawie maxi  z chęcią byśmy poznali "easy rider" z okolicy  :rolleyes:

Coś się szykuje ?

polecam w twojej okolicy Olsztyn ( super lody u Cwaji w rynku), Janów, Złoty Potok - ja tam śmigam w ładne łykendy :P z racji działeczki rekreacyjnej :)

pzdr

No to czekamy na zaproszenie, na działeczkę ;):D .

Pozdrawiam

Oj tak.

Voit w końcu możemy gdzieś razem śmignąć !

No i nie ma sprawy :D 2-ga połowa września wracam z urlopu - niestety 4oo :P i dam cynka to się zrobi gorilla :) jakiegoś

Opublikowano

Byłem wczoraj, niestety katamaranem, ale coś słabo z frekwencją ^^ Widziałem tylko Burgery Joasi i Jarka.

Opublikowano

burek juz prawie cały brak tylko kierunkowskazu ale da sie jezdzić !OK ;)