Sympatycy Kubo Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jutro grill u Jarka... Załatwilem sobie niedzielę wolną, więc chętnie wpadnę wcześniej. Jeśli ktoś się wybiera, to moja trasa wiedzie z Trzebini, przez Oświęcim, brzeszcze, Bielsko(ew. czechowice-dziedzice). Godzina wyjazdu obojętna, im wcześniej tym lepiej. Chętnie przed przyjazdem na miejsce zrobiłbym jakąś objazdówkę małą... W razie zainteresowania dzwońcie, piszcie... Także tutaj... K. !OKK
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Byłem dzięki spot spoko . My do Jarka na 90% godzina ? ( Kuba dzwoń).
ja-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dzięglowstwo+, WAW,Rycho+, spotykają się ok 12 chyba w gliwicach. Se podzwońcie. ja-rek.
Sympatycy Kubo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 12.00 MC Donald Czechowice-Dziedzice, tam spotykamy się by dalej jechać grupą do Jarka. Ew. 11.00 u Waw'a pod domem... Pozdrowienia i DoZoBa K.
waw Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ja-rek napisał(a): Dzięglowstwo+, WAW,Rycho+, spotykają się ok 12 chyba w gliwicach.Se podzwońcie. ja-rek. Tak,tak spotykamy się o 12 ale nie w Gliwicach tylko w Czechowicach (Mc)
Sympatycy Kubo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Heja. Ja już od 20min. w domku. Na liczniku pękło 240km. Dzięki za mile spędzoną niedzielę. Jarkowi dziękuję za ten 'skromny' poczęstunek Pozdrowienia K.
Bafka Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dzięki za spotkanie było fajnie do następnego
waw Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja też dziękuje za spotkanie. !YES Niestety prędko się na następne nie wybiore Ręka w "egipcie" jak dobrze będzie to tylko 8 tygodni (jutro jakieś śróbki jeszcze będą !OKK ) i ogólnie jakiś obolały jestem . Burgman wyleciał na orbite a jak wrócił to okazało się że połowy go niema Ku... dlaczego kierowcy 400 nie patrzą w lusterka. !V !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2010 oj Wawrzek ! co ja tu czytam ??? ale dobrze, że tylko ręka w gipsie , ale i tak !V ... skuter się poskłada ? ... pozdrawiam i trzymaj się
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Waw, ale wiadomość !V . Wracaj szybko do pełnej sprawności. Współczuję Trzymaj się "chopie".
voit Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Trzymaj sie Waw. Szybkiego powrotu do zdrowia.
tomwiech Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Waw jeszcze raz zdrowia życze bo wiesz że to najważniejsze a maszynke nową kupisz Ja niestety dziś również z powodu nie popatrzenia w lusterko kierowcy na parkingu bede miał nowe plastiki coś pechowy dziś dzień dla jaworznickich burków
Wojtecki Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Straszna wiadomosc,trzymaj sie,pomalu z tego wyjdziesz.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2010 tomwiech napisał(a): Waw jeszcze raz zdrowia życze bo wiesz że to najważniejsze a maszynke nową kupisz Ja niestety dziś również z powodu nie popatrzenia w lusterko kierowcy na parkingu bede miał nowe plastiki coś pechowy dziś dzień dla jaworznickich burków no co jest chłopaki ??? na chwilę Was spuściłam z oka i już takie wiadomości !guns:( ale dobrze, że Ty cały a plastiki się wymienią ... pozdrawiam
waw Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Niestety sezon dla mnie już się zakończył. !OK Szkoda że w taki sposób. !OK Mloodzian który pewnie niedawno dostał prawojazdy w trakcie włączania się do ruchu zapomniał upewnić się żę nic nie jedzie, niestety ja tam jechałem !TAZ Efekt: zajechał mi drogę i z prędkoscią ok 50 km/h uderzyłem w jego bok, kilku metowy lot i upadek na przeciwny pas , jakoś nawet sam się pozbierałem tylko niewiem dlaczego jak podeszłem do jego samochodu to nagle dodał gazu i pojechał dalej !OK . Na nieszczęscie kierowcy 400 w trakcie wypadku zostalo zagniecione jego koło i zostało w pozycji skrętu w efekcie czego przywywalił w pobliski słup (no i jego dalsza jazda się zakończyla). Burgi przeleciał nad drogą i wpadł na pobocze (widok rzałosny) Stosunkowo szybko przyjechala policja spisała co trzeba ,zrobila zdjęcia , ukarała mandatem kierowce 400. Burgi zabrany zostal przez mojego znajomego ja natomiast udałem się do szpitala. W szpitalu kilka badań sporo prześwietleń, niestety ręka jak liczyłem nie okazała się tylko stłuczona lecz jakoś paskudnie zlamana,(i tu optymistycznie lekarz stwierdzil że jak będę miał szczęscie to tylko 8 tyg. w gipsie !guns ) Cytat plastiki się wymienią niestety w tym przypadku raczej cały do wymiany
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2010 waw napisał(a): Cytat plastiki się wymienią niestety w tym przypadku raczej cały do wymiany plastiki tomwiech ma do wymiany z tego co napisał !guns:( ech chłopaki tak mi przykro, że takie wiadomości czytam po moim powrocie
tomwiech Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Po rozmowie z Wawem dwa razy sprawdzałem czy to nie trzynasty (piątek) wkużony swoim przypadkiem a dowiadując sie co se stało koledze. Ja polepiłem taśmami sprzeta i dojechałem do domu a teraz szukam szukam... Waw ma kasero i jeszcze ręka
Gość Kristof Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 kurde chlopaki wspołczuję i zycze szybkiego powrotu do zdrowia WAW a kupisz nowy głowa do gory !guns
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Waw! kuruj się chłopie i szybko wracaj do pełni sił bo zaczyna Ci się już zbierać kopczyk zegarków do naprawy. Szkoda, że nie miałeś pod ręką gazrurki bo takiego ............. przez łeb, żeby już innym nie robił krzywdy. Wracaj do zdrowia, słuchaj lekarzy – tych domowych też i do zobaczyska. Pozdrawiam Patryk Może to "Czarny dzień Czarnych Burgmanów"? .................... nie, to musi być przypadek, że dwa czarne i dwa z jaworzna.
Bafka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Otwieram rano oczka a tu mi mężuś takie rzeczy mówi oczywiście nie wierzę mu i biegiem włączam kompa,czytam i !OKK !OKK Waw trzymaj się wracaj szybko do zdrowia.Pozdrawiam.
Abach Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 waw trzymaj się i zdrowiej !YES A o sprzęt nie ma się co martwić, będzie nastepny !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Waw, ale wieści !scooter Jasna cholera, co za "sezon". Co chwila coś niedobrego się dzieje. Przede wszystkim zdrowiej kolego !YES Szkoda sprzętu, ale zdrowie najważniejsze. Pisz jak sytuacja z ręką. Tomwiech, faktycznie jakiś pechowy mieliście ten dzień. Trzymajcie się. Przykro czytać takie wieści, ale to chyba najsłabszy sezon. waw napisał(a): (...) do jego samochodu to nagle dodał gazu i pojechał dalej !scooter . Na nieszczęscie kierowcy 400 w trakcie wypadku zostalo zagniecione jego koło i zostało w pozycji skrętu w efekcie czego przywywalił w pobliski słup (no i jego dalsza jazda się zakończyla). Wygląda na to, że chciał uciec z miejsca wypadku. !scooter Może trzeba było poruszyć tę kwestię przy panach policjantach ? pzdr
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia i !scooter życzę
magart Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Psia jucha, ale nie fajne wieści. Waw rychłego powrotu do zdrowia życzę i szybkiego powrótu na 2oo. A kolesia z 4oo za próbę ucieczki za nabiał i na gałąź !scooter Tomwiech współczuję zniszczeń, ale grunt żeś cały.
Lion Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Normalnie !scooter . Waw życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się, będzie !YES Tomwiech tobie też ostrożności życzę, dobrze że tylko tyle się narobiło. Trzeba iść do kościoła !scooter Pozdrawiam i życzę rychłego powrotu na trase.
Rekomendowane odpowiedzi