Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2010 Następne 2 razy opijamy 'pampersowanie' Jarka i Joasi ?? !NOT hehehe :] no to tak myślę, że w czwartek przy kawie, soczku czy co tam kto jeszcze będzie chciał ( oczywiście ja stawiam ) produktywnie będziemy omawiać jarkowe zaproszenie :Dwhist
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2010 Mam w końcu otwarte okno na świat !OKK . Joasia gratulacje !YES (mój głos był na tak. Zdążyłem zagłosować, ale wpisu już nie zrobiłem, bo się komp rozkraczył ). W czwartek postaram się być, ale soczku nie piję, bo się żaby zaplęgną . Jarek twoja propozycja też jest ciekawa (gratulacje !OK będzie Cię tan znaczek dużo koszował ). Tak jak pisze kolega Waw napisz jaki termin tobie pasuje.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2010 (...) ale soczku nie piję, bo się żaby zaplęgną . oj Migu Migu , niepoprawny jesteś ... no chyba, że o herbatkę Ci chodzi !OKK
waw Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Następne 2 razy opijamy 'pampersowanie' Jarka i Joasi ?? !OKK hehehe :] Przez mój urlop i takie tam... !OK miałem małą przerwę na forum. No i tu takie wieści "mamy nowych klubowiczów" !YES Niestety nie zdążyłem zagłosować. Joasi i Jarkowi gratuluję wstąpienia do klubu
Sympatycy Kubo Opublikowano 29 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2010 To co? Wypogodziło się... Będzie ktoś? Pracuje dziś do 19, więc dopiero koło 19.40 byłbym na miejscu. Będziecie? Tymczasem... !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2010 a ja będę kolo 19
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2010 dzięki za spotkanie !scooter ... miło ze strony słonka, że z okazji czwartku zdecydowało się tez pokazać !wchair
ja-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgodnie z przeprowadzonymi dywagacjami na temat 2-giego tradycyjnego zlotu "u mnie w górach" zamieszczam wstępnie wiążące informacje. Prawie, że uzgodniono termin 08.08.10-niedziela. Co wy reszta, która nie była w Chu...dowie. ja-rek.
Dzięgiel Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Chyba 3-go.Przynajmniej ja bylem już na dwóch.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgodnie z przeprowadzonymi dywagacjami na temat 2-giego tradycyjnego zlotu "u mnie w górach" zamieszczam wstępnie wiążące informacje.Prawie, że uzgodniono termin 08.08.10-niedziela. Co wy reszta, która nie była w Chu...dowie. ja-rek. znaczy będziecie opijali moje zdobywanie szczytów alpejskich
ja-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wychodzi na to, że Dzięgiel bywa częściej u mnie niż ja sam... - może mi się po...flancowało i byłem nietrzeżwy a obecny. Jak zwał tak zwał... Kto się nie wpisze do czwartku... ten nie żyje . Proszę o potwierdzenie przybycia. Przyjazd możliwy w sobotę, spanie jest w budynku lub na zewnątrz na łonie Bezkidskiego Parku... jakiegoś... Wpisujcie zapotrzebowania osobowe... ja-rek.
jack daniels Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 I oby osrało ten Wasz Chudów odkąd zmieniłem konto z PKO BP na Lukasa Sa, to mnie automat kieruje do jakiegoś zakichanego C(h)udowa??? Wq........ny J.D. Pozdrawiam J.D.
waw Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 I oby osrało ten Wasz Chudów odkąd zmieniłem konto z PKO BP na Lukasa Sa, to mnie automat kieruje do jakiegoś zakichanego C(h)udowa??? Wq........ny J.D. Pozdrawiam J.D. ps. walnij jeszcze jeden kieliszek "jack'a daniels'a" to wq....nie Ci przejdzie
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 jack daniels chyba nałykał się Jack'a Daniels'a
Dzięgiel Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wychodzi na to, że Dzięgiel bywa częściej u mnie niż ja sam...- może mi się po...flancowało i byłem nietrzeżwy a obecny. Jak zwał tak zwał... Kto się nie wpisze do czwartku... ten nie żyje . Proszę o potwierdzenie przybycia. Przyjazd możliwy w sobotę, spanie jest w budynku lub na zewnątrz na łonie Bezkidskiego Parku... jakiegoś... Wpisujcie zapotrzebowania osobowe... ja-rek. Co Ty nie pamiętasz,że dwa razy było u Ciebie ognisko to już z tobą niedobrze he he.
leszek_krakow Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 I oby osrało ten Wasz Chudów odkąd zmieniłem konto z PKO BP na Lukasa Sa, to mnie automat kieruje do jakiegoś zakichanego C(h)udowa??? Wq........ny J.D. Pozdrawiam J.D. Jack - mnie jak się wypisał długopis to odwołali start Columbii na Florydzie... Człowiek nigdy nie wie co ma wpływ na co i od czego zależy... !guns
Sympatycy Kubo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Za 2 dni czwartek... BĘDZIECIE??? !guns K. !piwko
ja-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Za 1-eden dzień. Pendem przybendem. ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jak nie będzie padać to przyjadę ja-rek ... masz u mnie zaległy soczek
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A ja znowu w pracy ,wysłałem rodzinkę na wakacje i teraz wszystko sam. Bawcie się dobrze i do zobaczenia.
voit Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dzięki za spotkanie !OK Patryk jeszcze raz dzięki za fotki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2010 miło było !OK
Gość Kristof Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dzieki za spot fajnie było znów się spotkac:) postaram się byc częściej Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi