Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2010 Może przyjadę z córcią. !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Jeśli możecie to poczekajcie do 18:00 - jak !tut nie zapomnę !piwko to przywiozę zdjęcia.
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Do bani takie spotkanie jak nikt nie stawia, a i życzeń nie ma komu złożyć. Może następnym razem będzie okazja !piwko Dziękuję za spotkanie licznie przybyłym choć sezon wakacyjny już rozpoczęty. Do następnego !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Do bani takie spotkanie jak nikt nie stawia, a i życzeń nie ma komu złożyć.Może następnym razem będzie okazja Dziękuję za spotkanie licznie przybyłym choć sezon wakacyjny już rozpoczęty. Do następnego okazji Ci potrzeba ?? 15 lipca - dzień bez telefonu komórkowego może być ? a tydzień później - dzień Włóczykija - wprawdzie 23 lipca , ale świętować można dzień wcześniej miło było Was zobaczyć całkiem licznie !scooter !piwko !OKK !YES !YES + (ja) .... do zobaczenia zaś
tomwiech Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Byłem !scooter Dzięki za spotkanie i za zdięcia jeszcze raz Patryk! !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Widzę i to nie tylko na naszym forum w avatarach znajome zdjęcia !piwko !scooter Mobilizuje do dalszych ......
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2010 HejHo... Czy dziś ktoś z Szanownej Braci Burgmaniowej będzie w chudowie? Pytam, bo mam dziś czas i możliwość stawiennictwa... Jeśli ktoś się wybiera, to chętnie się podłączę w wyznaczonym miejscu i czasie po drodze, bo mogę sam nie trafć. Jak coś to piszcie tu, ew. sms na komórkę (505-034-467). Od 16 mam wolne, więc godzina nie gra roli... Pozdrówki, Kuba !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2010 Kubo ja będę po 18.30
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2010 heja. A czy ktoś z Was mógłby się ze mna umówic gdzieś na trasie coby dojechać razem bez błądzenia? Tom -> Jaworzno? carrefour? Ew. Joasia, ja się dostosuje, każda godzina Mi pasuje. Cya :]
tomwiech Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Kubo dzwoniłem do ciebie widocznie juz jechałeś, miałem się wybrac siedziałem na skucie ale pragnienie wygralo a samemu mi sie jakoś nie chciał! !YES
Sympatycy Kubo Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 Skromna, aczkolwiek konkretna reprezentacja Grupy Śląsk się stawiła w Sile-> Joasia, Gregor i Ja. Tom, widziałem jakies nieodebrane jak dojechałem, ale oba z nieznanych numerów, dlatego nie oddzwaniałem. Jechałem przez Jaworzno myśląc, że Cie ustrzelę gdzieś... Nie wyszło. Tym sposobem przejechałem sam 60km, a ostatnie może z 10 z Gregorem... Podziękował za asystę i DoZoBa za tydzień jak dobrze pójdzie. K.
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2010 Spotkanie jutro? Kto się wybiera? Kupiłem Maxi, to chciałbym sobie coś 'poużywać', może tym razem większe grono spotkam? Pozdro
IMC_GREGOR Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 To znaczy ze na sie szykujesz Wiec pewnie wiecej osob przybedzie Do jutra ja sie wstawie na darmowke
waw Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Postaram się przyjechać Przecie nie opuszcze darmowego !OK ps. Kubo gratuluje zakupu
Lion Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Kubo gratulacje zakupu !OK Weś więcej kasiorki ja się też na sempa zjawie Pozdro
Sympatycy pawel883 Opublikowano 23 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2010 Wielki dzięki za wspólne spotkanko ,Kubo dzięki za kawa i napoje (troche mi sie aloesem chepie)
ja-rek Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Jo tyż żech boł i również gratuluję nowej oblubienicy z małą miseczką 400 cm Kubie a i za drinka dziękuję - "stawiantowi" ja-rek.
Sympatycy Kubo Opublikowano 23 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2010 Również podziękował za wspólne nawijki... Następne 2 razy opijamy 'pampersowanie' Jarka i Joasi ?? hehehe :] Tak, żeby nudno nie było... no i 'ajesty' jeździ jak czaaa... to dzięki Waszemu obgadaniu Pozdro P.S. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do Grupy Śląsk? Bo pomimo 70km to bliżej Mi do Was
ja-rek Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Przy okazji "opijania", które zaproponował Kubo.... !scooter Proponuję 2-gi tradycyjny zlot "u mnie w górach", może być kilkudniowy. Trzeba tylko ustalić datę- pewnie jakiś "łikend" . Miejsca jest od groma i w "domu" i pod namiot, niestety toi-toi trochę brak . Czekam na propozycę (terminów) oczywiście. ja-rek.
Klubowicze karton Opublikowano 25 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2010 ja byłem dzięki Kubo za browar i za spota przybyłym
waw Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Proponuję 2-gi tradycyjny zlot "u mnie w górach", może być kilkudniowy.Trzeba tylko ustalić datę- pewnie jakiś "łikend" . Miejsca jest od groma i w "domu" i pod namiot, niestety toi-toi trochę brak . Czekam na propozycę (terminów) !tut oczywiście. ja-rek. Jarek może zaproponujesz terminy które tobie pasują a póżniej wybierze się ten który będzie odpowiadał większości. !ying Ps proszę pamiętać o zamówieniu słonecznej pogody !tut
Rekomendowane odpowiedzi