Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2010 Słyszałem, że Twoja kolej.Jakie ledwo, nie brakło, wprawna ręka lała - r ó w n i u s i e ń k o !YES 0,5 na 11 pięćdziesiatek, a szampana na 13 kubków, !OKK na kogo wypadnie na tego bęc hihihi ... Lion zabieraj się za pieczenie ciasta no bardzo wprawna ręka !gora widać to doświadczenie
Lion Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No właśnie i po co było się odzywać !YES Ale zapewniam że mojego ciasta nikt by nie ruszył bo nawet ja sam go nie jadłem, bo nie umiem !OKK. Ale w taką pogodę nie można się opychać ciastem bo nie wypada, trzeba linię trzymać, a zwłaszcza w słodkościach, więc jak coś wodę moge zapodać na ochłodzenie "zimną" żeby niektórym schłodzić czoła przy polewaniu jak dzisiaj
tomwiech Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Byłem, ciasto jadłem i Picolo piłem, Asia DZIĘKI za osłodzenia dnia !sciana Dzięki wszystkim za spota! Pozdrawiam !
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zapowiada się na cały dzień ładna pogoda, pewnie grupa pokaże się w licznym składzie. Ja będę przed 18:00 bo zauważyłem, że na tą godz. wszyscy się zjeżdżają.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zapowiada się na cały dzień ładna pogoda, pewnie grupa pokaże się w licznym składzie. Ja będę przed 18:00 bo zauważyłem, że na tą godz. wszyscy się zjeżdżają. hmmm wszyscy ?? !OKK nie lubie czwartku przed 18 jak wiem, że Wszyscy już na słoneczku w Chudowie a ja jeszcze przy biurku ... i potem przyjeżdżam posprzatać po Was !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 Już zapomniałaś jak wszyscy czekali i z jaką radością Cię witali w ostatni czwartek? Odczekać ...... i mieć dobre wejście. Widziałem jak obserwujesz z za drzew czy wszyscy już są !OKK Musisz wystąpic z wnioskiem o zmiana godzin urzędowania - czwartek dniem skutera. !OKK !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 no tak bo jak przyjechałam z i z to radość okazaliście ale do dzis nie wiem co Was bardziej cieszyło słodkości i bombelki czy ja
Lion Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dzięki za spota, było super Joasia ale mam zgryza teraz z tym wyjazdem, myśle i myśle i zobaczymy co wymyśle, czas pokaże. Pozdro dla uczestników dzisiejszego spotkania i dla nieobecnych !w00t
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 dzieki za spotkanie, miło było Was zobaczyć :) Migu, Patryk dzięki za nakarmienie !OKK Lion dzięki za napojenie ... i inne propozycje Lion myśl myśl ... co zabrać z sobą :) bo przecież wiadomo, że jedziemy :) jeszcze fotografa namówimy i .... w drogę !w00t !OKK (....) 7 sierpnia start
Lion Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 za napojenie spok, ale inne propozycje (cicha woda lub mokra) wtajemniczeni chodź ich nie wielu wiedzą o cio chodzi !w00t
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dzięki za spota, było super Joasia ale mam zgryza teraz z tym wyjazdem, myśle i myśle i zobaczymy co wymyśle, czas pokaże. Pozdro dla uczestników dzisiejszego spotkania i dla nieobecnych !w00t Masz zgryza, bo chęci są niekoniecznie na cel wyprawy, ale na towarzystwo. Dziękuję za dzisiejsze spotkanie. ps. Jak są wszyscy - to ja nie mam zdjęć, jak mam zdjęcia - to Was nie ma. Może następnym razem.
Klubowicze karton Opublikowano 18 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2010 byłem dzięki za spot
ja-rek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Srutu...tutu ,,,, Najważniejsze jest posiadanie paragonów zakupu( czegokolwiek ) z 17.06.10 Dzięgiel refunduje jako solenizant 39,5 lat . Tak potwierdził w czasie rozmowy przeprowadzonej z Chudowa . Sa swiadkowie!!!! jarek
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2010 czy jutro ktoś się wybiera do Chudowa ?
IMC_GREGOR Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 może i ja ale dzigla ma niebyć bo bez swojej nie jeździ
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak ja Bafka ... dzięki tym nielicznym za spotkanie placki ziemniaczane z solą, w deszczu to jest to :)
ja-rek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sześć O której Byłyście Dziołchyw Chudowie??? Ja byłem przed 19.00( 18.45 ?) i nie było nikogo z Naszych . Wracając odmachnąłem jednemu skutowcowi - i po przejechaniu kilkuset metrów mój mózg (jeszcze u mnie występuje ) odtworzył, że to był Patryk. Gnał na spotkanie z Nami . Pozdrawiam Patryka... jechałem moim innym skuterem W 650(jak mówi moja córka). Ogólnie to siara... nieobecność z wpisaniem do akt ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sześć O której Byłyście Dziołchyw Chudowie??? Ja byłem przed 19.00( 18.45 ?) i nie było nikogo z Naszych . Wracając odmachnąłem jednemu skutowcowi - i po przejechaniu kilkuset metrów mój mózg (jeszcze u mnie występuje ) odtworzył, że to był Patryk. Gnał na spotkanie z Nami . Pozdrawiam Patryka... jechałem moim innym skuterem W 650(jak mówi moja córka). Ogólnie to siara... nieobecność z wpisaniem do akt ja-rek. osiem z kobiet byłam tylko ja ... "byłyście" ???? hihihi .... oj jarek nie wiem co na to Patryk, karton i Gregor ze mną się minąłeś już pod zamkiem, zobaczyłam twoje plecy jak po zaparkownaiu kupowałam kawę .... tylko się za Tobą kurzyło przecież wiadomo, że ja przyjeżdżam sprzątać ok 19.00
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jarek, widziałem jak kulałeś się do domu, uciekałeś przed nadciągającym deszczem, miało padać za godzinę Trzeba być twardym, a jak się ma w dodatku rękawice z Lidla - to ani deszcz, ani chłód niestraszny. Dziękuję obecnym za spotkanie.
ja-rek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Niech Was sku...rcz złapie w łydkę, w każdą oddzielnie i to dwa razy. I tak Was nikt nie lubi !sciana ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2010 wakacyjnie wszystkich wymiotło chyba .... Bafka, Dzięgiel dzięki za spota
Bafka Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Bafka dzięki za spota Również dzięki za spotkanie
tomwiech Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Skoro mam dziś czas to przyjade! !piwko Będzie dziś ktoś jeszcze ??
Rekomendowane odpowiedzi