Gość marlon777 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 A j też byłem ale w godzinach 16.30 - 17.30 i nikogo nie potrafiłem znaleźć. Może następnym razem przyjadę troszkę poźniej?
Klubowicze karton Opublikowano 28 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2010 ja byłem od 18 do 19 z minutami był Roman z Chorzowa ,koleś z Zabrza i nikt więcej z burgmani
tomwiech Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 a ja jechałem niestety po drodze łożyska szlak trafił więc zawróciłem
IMC_GREGOR Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 zaluj ja stawialem !happybth !happybth !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2010 w związku z tym, że w przyszłym tygodniu czeka mnie bardzo "przykre", żeby nie powiedzieć traumatyczne przeżycie !jump i bardzo potrzebuję Waszego wsparcia proszę o liczne przybycie na czwartkowe spotkanie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2010 W czwartek lecę na Berlin i będę was godnie reprezentował. Joasia gowa do góry będzie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2010 Beatka Lion !scooter:) ps. ale na ? !OKK Paweł szerokiej drogi !scooter ps. przeca wiadomo, że będzie ale każdy powód do imprezowania jest dobry hihihi a jak jeszcze ktoś przytuli i pogłaska to wogóle bajka !YES
Gość suzuki.team Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Postaram się byc z Moją Narzeczoną ale jak juz to okolo 19 napisze jeszcze w czwartek Pozdrowka Joasia napewno bd
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 Imieniny już były, Urodziny też, a do następnych jeszcze 7 m-cy, Prawko masz, ??????????????? przyjadę z ciekawości albo ................. żeby Cię pocieszyć
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 Imieniny już były,Urodziny też, a do następnych jeszcze 7 m-cy, Prawko masz, ??????????????? przyjadę z ciekawości albo ................. żeby Cię pocieszyć na imieniny buzi nie dostałam na urodziny piękną "miotłą" pozamiatełeś prawko mam od września 2008 ciekawość wystawiona zostanie na próbę jeszcze dwa dni .... a pocieszymy się wszyscy czymś słodkim i czymś wyskokowym
Gość suzuki.team Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Heloł My jednak nie damy rady wpaść jutro moja Ania się rozchorowała :/ pozdrawiam !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2010 kriss do zobaczenia inną razą i zdrówka dla Ani
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2010 dzięki za spotkanie i "wsparcie" Patryk zdjęcia Mateusz dzielnie się sprawowałeś donosząc geriatykom kawę i inne napoje !placz1 ps. Dominika dziękuje za życzenia
voit Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 przykro mi , ale nie mogłem być. W nocy wylatuję na tydzień leniuchowania. pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2010 Coś długo docierają wszyscy z Dziękuję bardzo za spotkanie. Pyszne było (niestety było) ciasto i szampan , gratuluję młodej mamie dorosłej córy. Do następnego spotkania jak zawsze miłego. czy ktoś się pytał o zdjęcia? !placz1
vindzior Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja niestety jako rodzynek czyli ten co nie był na Burgmani nie jadłem ciasta bo nie wypadało:) dziękuje za spotkanie:)) p.s. ale szampan przepyszny i serdeczne życzenia dla starzejącej się córki Joasiu !placz1
Mateusz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 My już dotarliśmy do domu !placz1 Przynoszenie kawy i reszty robię z wielką chęcią P.S Pyszne ciasto i jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla córki
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja niestety jako rodzynek czyli ten co nie był na Burgmani nie jadłem ciasta bo nie wypadało:) dziękuje za spotkanie:)).... nie jadłeś bo nie zdążyłeś wdałeś się w dyskusję na temat ......................... albo inny Dzięgiel nie gadał i zjadł sześć kawałkówn, no ale on to jest chłop i może dużo! Nawet piccolo machnął a potem wsiadł na skuter i jechał. to zdrówko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja niestety jako rodzynek czyli ten co nie był na Burgmani nie jadłem ciasta bo nie wypadało:) dziękuje za spotkanie:))p.s. ale szampan przepyszny i serdeczne życzenia dla starzejącej się córki Joasiu !YES !OKK znaczy co? mam drugą blachę piec ? no ale to tylko córka się starzeje ?
Lion Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No właśnie jedni się starzeją a jedni młodnieją !OKK Dzięki za słodności były wyśmienite, hmmm może częściej takie cacka ktoś by przywoził !YES Spotkanie bardzo udane, frekwencja dopisała, ledwo bąbelków wystarczyło na toaścik. Do następnego spota, pozdro dla wszystkich
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2010 Słyszałem, że Twoja kolej. Jakie ledwo, nie brakło, wprawna ręka lała - r ó w n i u s i e ń k o !YES 0,5 na 11 pięćdziesiatek, a szampana na 13 kubków, !OKK
Rekomendowane odpowiedzi