Gość marlon777 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja też przyjadę. Do zobaczenia !happybth
Dzięgiel Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 kuba_z_katowic napisał(a): o ktorej bedziecie??? Już kiedyś pisałem,że zjeżdżamy się od 17-ej. Będe,baba nie !happybth
Klubowicze Migu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Noga w egipcie !happybth drobny wypadek w robocie !happybth nici z oblewania !happybth .
bemol77 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzięki za spota miło się spotkać w tak zacnym gronie!! Panie Rysiu !happybth pierwsza klasa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Migu ... zdrówka ... z nogą w gipsie też da się jeździć ;-) !happybth Bemol twój !happybth też całkiem całkiem ... szczególnie od tyłu mi się podoba !kiss:) ... ale jak się Ani wracało ?? Panie Ryśku witam w gronie !happybth pozdrawiam wszystkich obecnych dziś w Chudowie :)
Gość marlon777 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Miałem okazje pierwszy raz być w Chudowie. Zabrałem ze sobą syna i pierwszy raz w życiu widziałem u niego tak mocno otwarte oczy. No nie ukrywam, że na mnie też to zrobiło ogromne wrażenie. PS Wyjeżdżając z Chudowa mijałem się z kilkoma burgmanami!!!!!!!!! z kim miałem przyjemność się mijać??? BEMOL77 - widziałem Twojego Malaguti - nieźle się prezentuje !happybth
Klubowicze Migu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Joasia nie jeśli masz za sąsiadów bardzo życzliwych !happybth ( kolegów) z pracy. Kiedyś zaliczyłem już wizyte w zus-ie i kontrole z pracy !happybth .
winpio Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzięki za miłe spotkanie . Piękne maszyny nabyliście panowie ,gratuluje. Rysiu dzięki za piweczko. Migu napisał(a): Noga w egipcie drobny wypadek w robocie !V nici z oblewania . co Ty gadasz ale nie martw się nogą się nie pije damy sobie rody. Będzie trzeba jakoś odwiedzić kolegę w potrzebie. p.s. To chyba pierwsze objawy starzenia ,kości już nie te hihihi !tut marlon777 29-04-2010 napisał(a): Wyjeżdżając z Chudowa mijałem się z kilkoma burgmanami!!!!!!!!! z kim miałem przyjemność się mijać??? to był Rysiu,Waw,i ja ale my mijaliśmy Cie z żalem że tak wcześnie pojechałeś. !tut
bemol77 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Joasia70 napisał(a): szczególnie od tyłu mi się podoba :( ... ale jak się Ani wracało ?? mnie też sie podoba od tyłu ale od przodu chyba bardziej , Ania mówiła że trochę zmarzła ale ogólnie ok. Bardzo się cieszyła że mogła się z Wami spotkać. Dzięki za wsparcie
Gość marlon777 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 winpio napisał(a): marlon777 29-04-2010 napisał(a): Wyjeżdżając z Chudowa mijałem się z kilkoma burgmanami!!!!!!!!! z kim miałem przyjemność się mijać??? to był Rysiu,Waw,i ja ale my mijaliśmy Cie z żalem że tak wcześnie pojechałeś. !happybth Pierwszy raz byłem z synem i już widziałem, że jest zmęczony i nie chciałem przeginać. Następnym razem przyjadę później to też na pewno pogadamy.
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 Kto może to niech przyjedzie do Chudowa 18:00-19:00 będę miał propozycje zamówienia (zainteresowani wiedzą czego) uzgodnimy co trzeba i zbiorę rozmiarówki. Kto nie będzie miał możliwości to proszę o info na PM z podaniem e-maila zwrotnego (wyślę zbiorowy mail) Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 nareszcie wychodzi słonko zza chmur, chyba się skuszę na małą jazdę - będę koło 19 więc proszę poczekać na mnie !piwko
sylaD-Team Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Mam nadzieję , że już wkrótce będę mogła się zjawić Maxiszaleństwem na Chudowie !piwko W niedzielę najprawdopodobniej jadę oglądać "Jej Wysokość" Majesty jak będzie OK , to za tydzień zobaczymy się na Chudowie:)
bemol77 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Byłem! Dzięki za spota wszystkim obecnym i nowo przybyłym zakręconym maximaniakom !OK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 dzięki za spotkanie tej nielicznej wytrwałej grupie :P !OK + !OKK ( ja ) Bafka nie dawaj się Patryk zamówienie super
Bafka Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Byłam dzięki za spotkanko Joasia jeszcze im pokażę !OK
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 Bafka napisał(a): Joasia jeszcze im pokażę !OK Zostawmy takie małe niedomówienie - co! Dziękuję za spotkanie choć nieliczne lecz owocne. Decyzje zapadły: co, w jakim kolorze, po ile i dlaczego tak drogo??? Proszę (jak wcześniej już pisałem) regionistów śląskich o przesłanie mi na PM swoje e-maile to prześlę pełną dokumentację wyboru i będę oczekiwał na zamówienia. Czas ucieka. Pozdrawiam.
Lion Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 No właśnie czas ucieka Patryk, a tu żadnej organizacji nie widać A podobno za cztery tygodnie już wyjazd. Śpieszcie się ludzie Pozdro dla wszystkich !OK
bemol77 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 czy mimo tej fantastycznej pogody ktoś się wybiera do Chudowa?
waw Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Jeśli nie będzie padało to postaram się przyjechać !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 byle nie padało to będę koło 18.
Rekomendowane odpowiedzi