Klubowicze Migu Opublikowano 25 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2008 Super, znowu kto? nowy !OKK , a tak przy okazji post powitalny piszemy w serdeczno?ciach !OK .
Bafka Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Było fajnie zimno jak ''piorun'' ale !OK P.S. GREGOR czekali?my na ciebie ,szkoda że nie dojechałe? !OKK nie będę pytać dla czego
Dzięgiel Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Super, znowu kto? nowy !OKK , a tak przy okazji post powitalny piszemy w serdeczno?ciach . On się już witał tylko dosyć dawno temu jak jeszcze nie miał !OK .(teraz ma yamahe Czornego)
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2008 To sorki !OKK i nie było tak zimno .
Dzięgiel Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 To sorki i nie było tak zimno . Mojej kochanej żonce zawsze jest zimno .Wczoraj z Bielska wracała w zimowych rękawicach i zimowych butach z kożuchem i było jej strasznie zimno .Chyba jej zabiore !wchair i niech wraca do kuchni
waw Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Wczoraj z Bielska wracała w zimowych rękawicach i zimowych butach z kożuchem i było jej strasznie zimno A kto obiecał grzane manetki? !wchair
Klubowicze Migu Opublikowano 29 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2008 Tam jest ich miejsce .
Bafka Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Coooo....... Migu niech no tylko się spotkamy
Sympatycy spinka Opublikowano 30 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2008 Tam jest ich miejsce . Że niby gdzie????? /solidarno?ć jajników/
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2008 Bafka ja to z my?l? o twoim zdrowiu zimno itp. (żony powinny być ostoj? swoich mężów !YES gotować dla nich, czyszcić ich skutery,masowywać obolałe karki po długich trasach itp ). Następna nie wie co to kuchnia zupełnie jak moja kochana żonka !winkiss .
waw Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 No to masz przewalone !YES !winkiss Kto? chyba będzie głodny
Bafka Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Normalnie nie mogę !winkiss Migu czy ty dobrze się czujesz co ty piszesz !YES życie ci nie miłe
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2008 nie chce sie czepiac Migu,ale jak by to moja stara przeczytala to by cie udusila !winkiss
Klubowicze Migu Opublikowano 1 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2008 Ja chyba nie !YES bo Bafka jedzie, boje się .
Bafka Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ja chyba nie bo Bafka jedzie, boje się !OK . Migu nie bój się ja nie jestem taka straszna
Gość tommi Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 udowodnij....... gożko, gożko, gożko....
Bafka Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Byłam,chop też Było miło i ciepło !V .Przyjechały dwa nowe maxi Yamaha Majesty 250 i Peugeot Satelis 250 PS. IMC GREGOR wielkie dzięki !bicz że wjechałe? w mój Dzięki tobie nie jest już taki piękny
Dzięgiel Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Byłem baba też Ps.Kochanie twój skuter dalej jest ładny gorzej z tym drugim,bardziej się pocharatał he he
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2008 Wróciłem było spoko !YES powrót w małych opadach !OK Beata, a nie mówiłem (GARY) !OKK !OK kuruj sie. Dzieki za miłe spotkanko !YES .
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2008 heh , czorny zaczyna zdrowieć z choroby nieskuterowej . !OKK
Dzięgiel Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 heh , czorny zaczyna zdrowieć z choroby nieskuterowej . Był puszk? he he
Dzięgiel Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jutro 17.Kto chętny na spotkanie.Miejsce Chudów !scooter
Rekomendowane odpowiedzi