bemol77 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja niestety nie będę (każdą wolną chwilę spędzam z Anią w szpitalu ) ale może do Stolicy pojadę ...
vindzior Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja niestety nie będę (każdą wolną chwilę spędzam z Anią w szpitalu ) ale może do Stolicy pojadę ... bemol77 a jak zdrowie Ani?
bemol77 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ogólna kicha nawet mi się nie chce o tym już myślec...
winpio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja będe Sebastian na pewno się poukłada życzę wam tego z całego serca pozdrów Anie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki za miłe spotkanie !scooter:)
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Byłem dzieki !OKK (mój !scooter jednak szybszy od sprzętu Halinki !wchair ).
voit Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Byłem dzięki za spotkanie. Joasiu myśmy się chyba mijali, pozdrawiam.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Joasiu myśmy się chyba mijali, pozdrawiam. a tak się właśnie zastanawiałam kto to mnie minął !scooter ... za szybko wyjeżdżasz !wchair:) pozdrawiam !OKK:)
M&M's Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dziękujemy za miłe spotkanie !OKK Ps.: Nowopoznany kolega: kuba_z_katowic (jeżdżący Kymco Exciting 500) ma problem: "Zarejestrowalem sie na forum ale nie moge nigdzie nic dopisac ze niby nie mam zadnych uprawnien. Czy mozesz mi pomoc bym mogll korzystac z forum normalnie i moc dopisywac posty???" Pomóżcie mu proszę!
Gość marlon777 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 witam, jestem nowym użytkownikiem i mam problem z wstawieniem fotki - zablokowany panel przez admina. Proszę również o pomoc. PS w następny czwartek też pojawię się w Chudowie. witam,jestem nowym użytkownikiem i mam problem z wstawieniem fotki - zablokowany panel przez admina. Proszę również o pomoc. PS w następny czwartek też pojawię się w Chudowie. ok juz sobie poradzilem. ale ze mnie pała - nie miałem wstawiać zdjęcie tylko avatar. sorka za zamieszanie Dziękujemy za miłe spotkanie Ps.: Nowopoznany kolega: kuba_z_katowic (jeżdżący Kymco Exciting 500) ma problem: "Zarejestrowalem sie na forum ale nie moge nigdzie nic dopisac ze niby nie mam zadnych uprawnien. Czy mozesz mi pomoc bym mogll korzystac z forum normalnie i moc dopisywac posty???" Pomóżcie mu proszę! to prawdopodobnie ma ten sam problem. musi dodac avatar i wszystko sie odblokuje
Dzięgiel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dziękujemy za miłe spotkanie Ps.: Nowopoznany kolega: kuba_z_katowic (jeżdżący Kymco Exciting 500) ma problem: "Zarejestrowalem sie na forum ale nie moge nigdzie nic dopisac ze niby nie mam zadnych uprawnien. Czy mozesz mi pomoc bym mogll korzystac z forum normalnie i moc dopisywac posty???" Pomóżcie mu proszę! Może musi czekać na aktywację konta.
Gość Hexx_ Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tez mnie kiedys zastanawiala koniecznosc czekania na aktywacje. Rozumiem ze to jakies zabezpieczenie przed bootami? inna rzecz ze mogloby nastepowac jakos szybciej ,badz tez moglaby byc czytelna informacja na ten temat,ktorej swego czasu nie znalazlam Moze w nastepny czwartek uda mi sie pojawic .. i obgadac te "100 beretow"
bemol77 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy w czwartek ustalaliście coś co do wyjazdu do stolycy na mszę na rozpoczęcie sezonu?
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A istnieje jakaś lista na ten wyjazd ?? !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no jak mus to jakąś się wymyśli !scooter
winpio Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A istnieje jakaś lista na ten wyjazd ?? !w00t Czworo nas ma być, jeźców szalonych hihihi Joasia Waw Sebastian vel Bemol 77 i moja skromna osoba da rade ?
Rekomendowane odpowiedzi