winpio Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To możemy powiedzieć, że byliśmy podwójnie bo na 4oo a nie na 2ooPozdrawiam wszystkich obecnych - dzięki a jest co nadrabiać mam nadzieję że ten sezon będzie dla Ciebie łaskawszy Ja też dziękuję wszystkim za miłe spotkanie
bemol77 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ciekawe jak Migu dojechał... miał kompana z klanu czarno-żółty don pedro
vindzior Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 jak wracaliśmy to była wymiana z migiem podczepił się chwile ale wtedy miał 40 tyś obrotów heheh
Klubowicze karton Opublikowano 27 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2010 po długiej przerwie karmi nie do końca dobre ale w dobrym towarzystwie !OKK pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2010 w czwartek przedświąteczne jajo w Chudowie?
tomwiech Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 bede w Kakowicach wiec moze dojade ale tym razem 4oo niestety moj "black" jeszcze nie złożony a i pogoda nieciekawa
bemol77 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 ...niestety moj "black" jeszcze nie złożony... ja też będę 4oo mój "white" też jeszcze nie gotowy
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak wyrobię się pracy to będę.
tomwiech Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ...niestety moj "black" jeszcze nie złożony... ja też będę 4oo mój "white" też jeszcze nie gotowy Ale Twoj już pomalowany widziałem. Szkoda ze nie biała perła byłby ciekawy efekt ale i tak Jak mi się uda to podjade pogadamy!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dzięki za jajkowe spotkanie ,jeszcze raz wszystkim wesołych świąt.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pozdrawiam raz jeszcze, pogodnych świąt i dużo prezentów od zająca ;)
vindzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dzięki za spotkano zauważyłem że jak ostatni opuszczamy ten zamek a to chyba świadczy o zgraniu grupy:)) pozdrawiam wszystkich przybyłych i tych którzy chcieli przybyć. Wesołych Świąt
winpio Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miła ,świąteczna atmosfera !sciana szkoda że nie wszyscy mogli być !OK Dziękuje za to spotkanie i życze wszystkim , zdrowych ,wesołych i spokojnych świąt !sciana
voit Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Niestety nie byłem. !sciana Życzę Wam wszystkim Radosnych Świąt . Do zobaczenia pzdr voit
Klubowicze karton Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2010 byłem , dzięki za spot ,wesołych świąt, Piotr dzięki za tel trafiłem od razu
bemol77 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nieststy zdrowie mojej Anki nie pozwoliło mi się z Wami spotkac, dlatego poprzez forum życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt!!! (i mokrego dyngusa)
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie byłem zmiana 2 ale dziś sobie odbiłem 150 kilometrów !sciana zaliczone , pozdrawiam kolege którego poznałem nad zaporą w końcu ktoś na odpowiednim sprzęcie w okolicy !V . Kolego zalogój się . Zdrowych Wesołych i mokrego poniedziałku od Halinki i Miga .
Dzięgiel Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie byłem zmiana 2 ale dziś sobie odbiłem 150 kilometrów !sciana zaliczone , pozdrawiam kolege którego poznałem nad zaporą w końcu ktoś na odpowiednim sprzęcie w okolicy !V . Kolego zalogój się . Zdrowych Wesołych i mokrego poniedziałku od Halinki i Miga . Też dzisiaj jezdziłem i się nie chwalę A ten nowy kolega to na czym był turystyk od bmw czy może hayka
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja się chwale bo mam mało czasu na jazde praca, budowa !sciana( a dziś Halinka wygoniła mnie z domu za zbyt częste próbowanie potraw świątecznych ) kolega ma burgmana 400 i mieszka w Migowie .
andi.nb Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A ja wam życzę żeby te świeta minęły wam w miłej rodzinnej atmosferze !sciana Pozdrowienia dla wszystkich od Andi,Viola,Pati
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki wzajemnie pozdrawiam rodzinke .
vindzior Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja postaram się być po pracy jak uda mi sie urwać jak nie to nie
Rekomendowane odpowiedzi