Klubowicze karton Opublikowano 11 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2009 dzięki za spotkanie, Patryk dzięki ,knajpa super lepsza od maka,
Bafka Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 knajpa super lepsza od maka, Dobrze powiedziane ''knajpa''ale czy lepsza od maka ......
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2009 Co Ci tak zależy na MC masz udziały ?????? .
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2009 No i byłem.Migu dzięki za herbatkę i kawkę,no i oczywiście super smaczne ciasto(tu podziękowanie dla Halinki) Ps.Całkowita zmiana zdania na temat knajpki w Tychach.Jest super-obsługa ,wystrój i ceny(bardzo niskie) .Pozdro dla obecnych Knajpka fajna, ciasto pycha - Panowie dziękuję za spotkanie Do następnego czwartku Jak zwykle miło było się z wami spotkać Knajpka rewelacja , dzięki za spotkanie, Patryk dzięki ,knajpa super lepsza od maka, Jest bar motocyklowy, mniej więcej w równej odległości od większości z nas Joasia ma dalej ale ja na Chudów też mam daleko, ( czego się nie robi żeby posiedzieć w miłym towarzystwie) z drobnymi niedogodnościami można się pogodzić ( dla chcącego nic trudnego) W naszym gronie są osoby palące i nie marudzą kiedy siedzimy w miejscach gdzie nie wolno palić i muszą wychodzić na dymka, więc Beata o co chodzi. Jakoś musimy przetwać do wiosny Chudów ponad wszystko .
Bafka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 A kto powiedział że zależy mi na MC ? Nie podoba mi się w tej knajpie i nie będę tam przyjeżdżała to tyle.
waw Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 A kto powiedział że zależy mi na MC ? Nie podoba mi się w tej knajpie i nie będę tam przyjeżdżała to tyle. A ja myślałem że jedziesz po to żeby się z nami spotkać !piwko i miejsce nie jest aż tak bardzo istotne , bo jak to jeden z naszych kolegów mawia " to nie miejsce a ludzie tworzą miłą atmosferę" i w 100% się z tym zgadzam. Jak widać byłem w błędzie
Bafka Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Halo... Panowie o co wam chodzi ? Bo nie kumam I jak dobrze pamiętam to nie ja pierwsza zaczęłam marudzić w jakim lokalu się spotykamy więc po co to wszystko
winpio Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A ja myślę że nie ma o czym mówić . Założyliśmy że jedno spotkanie w miesiącu wystarczy (kiedy zima za oknem )więc..... Rybnik - styczeń Zabrze- luty Jaworzno- marzec Czechowice- kwiecień kolejność nie ma tu znaczenia a potem Chudów króluje i tak do kolejnej zimy
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2010 Zaczynamy sezon na zamku pogoda ma być !OKK 18-ta.
bemol77 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Moja Ania nadal w szpitalu ale jak będę maił z kim zostawic córcie to postar !OKK m się wpaśc
vindzior Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 postaram się być ) ale nie obiecuje !OKK
bemol77 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Podjadę z ciekawości to spoko bo będę miał z Tobą temat do obgadania !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2010 i ja przyjadę na to pierwszowiosenne spotkanie !OK:)
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Ale Wam zazdroszczę tego Chudowa. Chyba się do Was przeprowadzę. U nas strasznie się pozmieniało. Temperatura 18 stopni, a ja muszę komunikacją miejską jechać na jutrzejszy spot. !OK Pozdrawiam Was ....... gorąco !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2010 Worlan ... zapraszamy u nas słoneczko, chudowskie miejsce spotkań zaczyna działać, budka z kawą już działa ... dziś pierwsze wiosenne spotkanie bardzo udane, wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni:) bardzo miło było
Dzięgiel Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Ale Wam zazdroszczę tego Chudowa. Chyba się do Was przeprowadzę. U nas strasznie się pozmieniało. Temperatura 18 stopni, a ja muszę komunikacją miejską jechać na jutrzejszy spot. Pozdrawiam Was ....... gorąco No jest czego zazdrościć.Motorów było dzisiaj chyba z pińcet hi hi.Dzięki za spot. Pozdro również dla Ciebie Panie Worlanie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Dzięki za otwarcie sezonu spotkań w Chudowie ,było WIELKIE dzięki dla Dzięgla ,Darek jesteś boss.
vindzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 i ja też dzięki za kawke panie Dareczku frekwencja znakomita dzięki za spotkanie:)
bemol77 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 to fakt że frekwencja dopisała dzięki za spota
tomwiech Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Dzięki za spotkanie ! Powrót niestety z perypetiami niestety padł wtrysk w bewerly ale na szczęście dwa kilo do domu Maciek przyjechał w kilka minut usunął i usterkę i wtrysk Winpio to jednak była bolączka twojej dziewiątki bo na próbę był z niej właśnie włożony. super się śmiga czymś co na pierwszy żut oka przypomina zwykłą 50tke a lata ponad 160 miny kierowników są boskie!!!
IMC_GREGOR Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Udane tylko ze ja jeszcze nie na 200 ale moze nastepnym razem
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2010 To możemy powiedzieć, że byliśmy podwójnie bo na 4oo a nie na 2oo Pozdrawiam wszystkich obecnych - dzięki
Bafka Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pogoda była towarzystwo było dzięki za spotkanko
Rekomendowane odpowiedzi