Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki za spotkanie, Patryk dzięki ,knajpa super lepsza od maka,

Opublikowano
knajpa super lepsza od maka,

Dobrze powiedziane ''knajpa''ale czy lepsza od maka ...... :D

• Klubowicze
Opublikowano

Co Ci tak zależy na MC B) masz udziały ?????? :blink: .

• Klubowicze
Opublikowano
No i byłem.Migu dzięki za herbatkę i kawkę,no i oczywiście super smaczne ciasto(tu podziękowanie dla Halinki) B)

Ps.Całkowita zmiana zdania na temat knajpki w Tychach.Jest super-obsługa :blink: ,wystrój ;) i ceny(bardzo niskie) ;).Pozdro dla obecnych ;)

Knajpka fajna, ciasto pycha - Panowie dziękuję za spotkanie

Do następnego czwartku

Jak zwykle miło było się z wami spotkać 

Knajpka rewelacja ,

dzięki za spotkanie, Patryk dzięki ,knajpa super lepsza od maka,

Jest bar motocyklowy, mniej więcej w równej odległości od większości z nas Joasia ma dalej ale ja na Chudów też mam daleko, ( czego się nie robi żeby posiedzieć w miłym towarzystwie) z drobnymi niedogodnościami można się pogodzić ( dla chcącego nic trudnego) W naszym gronie są osoby palące i nie marudzą kiedy siedzimy w miejscach gdzie nie wolno palić i muszą wychodzić na dymka, więc Beata o co chodzi. Jakoś musimy przetwać do wiosny Chudów ponad wszystko ;) .

Opublikowano

A kto powiedział że zależy mi na MC ? Nie podoba mi się w tej knajpie i nie będę tam przyjeżdżała to tyle.

Opublikowano
A kto powiedział że zależy mi na MC ?  Nie podoba mi się w tej knajpie i nie będę tam przyjeżdżała to tyle.

A ja myślałem że jedziesz po to żeby się z nami spotkać !piwko i miejsce nie jest aż tak bardzo istotne , bo jak to jeden z naszych kolegów mawia " to nie miejsce a ludzie tworzą miłą atmosferę" i w 100% się z tym zgadzam.

Jak widać byłem w błędzie :blink:B);)

Opublikowano

Halo... Panowie o co wam chodzi ? Bo nie kumam :D

I jak dobrze pamiętam to nie ja pierwsza zaczęłam marudzić w jakim lokalu się spotykamy więc po co to wszystko :)

Opublikowano

A ja myślę że nie ma o czym mówić . Założyliśmy że jedno spotkanie w miesiącu wystarczy (kiedy zima za oknem )więc.....

Rybnik - styczeń

Zabrze- luty

Jaworzno- marzec

Czechowice- kwiecień

kolejność nie ma tu znaczenia :D

a potem Chudów króluje :) i tak do kolejnej zimy

• 3 miesiące temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Zaczynamy sezon na zamku :lol: pogoda ma być !OKK :lol: 18-ta.

Opublikowano

Moja Ania nadal w szpitalu :lol: ale jak będę maił z kim zostawic córcie to postar !OKK m się wpaśc

Opublikowano

postaram się być :lol:) ale nie obiecuje

!OKK

Opublikowano

Podjadę z ciekawości :lol:

Opublikowano
Podjadę z ciekawości :lol:

to spoko bo będę miał z Tobą temat do obgadania !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Powinienem być.

• Klubowicze
Opublikowano

i ja przyjadę na to pierwszowiosenne spotkanie !OK:)

• Sympatycy
Opublikowano

Ale Wam zazdroszczę tego Chudowa. Chyba się do Was przeprowadzę. :lol: U nas strasznie się pozmieniało. Temperatura 18 stopni, a ja muszę komunikacją miejską jechać na jutrzejszy spot. :lol: !OK

Pozdrawiam Was ....... gorąco !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Worlan ... zapraszamy :lol::P

u nas słoneczko, chudowskie miejsce spotkań zaczyna działać, budka z kawą już działa ... dziś pierwsze wiosenne spotkanie bardzo udane, wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni:):lol: bardzo miło było ;):)

Opublikowano
Ale Wam zazdroszczę tego Chudowa. Chyba się do Was przeprowadzę. :P U nas strasznie się pozmieniało. Temperatura 18 stopni, a ja muszę komunikacją miejską jechać na jutrzejszy spot. :):lol:

Pozdrawiam Was ....... gorąco :lol:

No jest czego zazdrościć.Motorów było dzisiaj chyba z pińcet hi hi.Dzięki za spot. ;)

Pozdro również dla Ciebie Panie Worlanie :P

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za otwarcie sezonu spotkań w Chudowie ,było whist

WIELKIE dzięki dla Dzięgla ,Darek jesteś boss.

Opublikowano

i ja też dzięki za kawke panie Dareczku frekwencja znakomita dzięki za spotkanie:)

Opublikowano

to fakt że frekwencja dopisała :D dzięki za spota whist

Opublikowano

Dzięki za spotkanie !

Powrót niestety z perypetiami niestety padł wtrysk w bewerly ale na szczęście dwa kilo do domu Maciek przyjechał w kilka minut usunął i usterkę i wtrysk :P

Winpio to jednak była bolączka twojej dziewiątki bo na próbę był z niej właśnie włożony.

whist super się śmiga czymś co na pierwszy żut oka przypomina zwykłą 50tke a lata ponad 160 :D miny kierowników są boskie!!! :D

Opublikowano

Udane tylko ze ja jeszcze nie na 200 whist ale moze nastepnym razem :D

• Klubowicze
Opublikowano

To możemy powiedzieć, że byliśmy podwójnie bo na 4oo a nie na 2oo

Pozdrawiam wszystkich obecnych - dzięki

Opublikowano

Pogoda była whist towarzystwo było :D dzięki za spotkanko :D