Klubowicze Migu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2009 Po pracy wpadnij (niespotkałem się z tym aby ktoś dojechał punktualnie ) pewnie posiedzimy dłużej, a w Chudowie będe .
Dzięgiel Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 No i byłem.Migu dzięki za herbatkę i kawkę,no i oczywiście super smaczne ciasto(tu podziękowanie dla Halinki) Ps.Całkowita zmiana zdania na temat knajpki w Tychach.Jest super-obsługa !scooter ,wystrój !scooter i ceny(bardzo niskie) .Pozdro dla obecnych
M&M's Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Knajpka fajna, ciasto pycha - Panowie dziękuję za spotkanie Do następnego czwartku
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dzięki za liczne przybycie !tut koleżanka małżonka jest zadowolona , że ciasto smakowało !w00t widzimy się w następny czwartek .
Dzięgiel Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzięki za liczne przybycie !piwko !happybth koleżanka małżonka jest zadowolona , że ciasto smakowało !happybth widzimy się w następny czwartek !happybth . Fakt trochę nas było !happybth
M&M's Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pytanie za 100 punktów: Czy w czwartek odbędzie się spotkanie Maxi ? Są chętni ? (Regionalnego szefa grupy nie pytam bo wiem że on zawsze jest na TAK! )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2009 mnie nie będzie, koniec roku w pracy trzyma ... byle do wiosny
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ano . Cześć Ano ! Czy można Ano wiedzieć gdzie??????
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ano może się uda.
Bafka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ano . Cześć Ano ! Czy można Ano wiedzieć gdzie?????? Red Route- Tychy ,tyle wiem reszta mnie nie obchodzi
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Gdzie to jest ? namiar proszę.
M&M's Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dla tych, którzy nie wiedzą gdzie: http://www.redroute.pl/tychy/ Godzina 18 Do zobaczenia ! Ps.: Bafka cieszę się, że tym razem nie będę jedyną
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2009 Droga obok tyskiego zródełka przy giełdzie kwiatowej.
voit Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No niestety nie dałem rady , ale pozdrawiam Wszystkich.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2009 no i jednak dojechałam ... Patryk dzieki za herbatę i "schabowego z kapustą i ziemniaczkami" ;) ... wszystkim licznie zgromadzonym dzięki za miłe spotkanie
Bafka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzięki wszystkim za spotkanko do następnego oby nie w Red Route P.S.Patryk super że byłeś dzisiaj naszym sponsorem wielkie dzięki
waw Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak zwykle miło było się z wami spotkać Knajpka rewelacja , Patryk, dzięki za poczęstunek ( może zdradzisz z jakiej to okazji )
M&M's Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wielkie dzięki za miłe spotkanie i liczne przybycie Szczególne podziękowania dla Patryka
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie , oj dawno Was nie widziałem. Nawet kolega z Polic przyjechał Do następnego, chyba już w przyszłym roku. Może w innej knajpce, gdzie można coś zjeść bo na ciasto Miga nie ma co liczyć Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi