winpio Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 co wy wiecie o deszczu ,ja w tej ulewie !sciana przez 45 min. spodnie z wypiętą membraną lało mi się po ........... całym ciele !YES mało nas było ale miło jak zawsze pozdrawiam
voit Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Dzieki za spotkanie. Fajnie było Was poznać. Do zobaczenia.
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 Chudów, Chudów co to ma być ? Jakieś ruiny i wieża z przyczepionym kiblem na wysokości 8 metrów, sporej wielkości kamyczek i labirynt dla dzieciaków A na poważnie, fajowe miejsce na spoty wielbicieli przede wszystkim skuterów i innej maści 2oo. Byłem wczoraj i se pooglądałem. Senkju dla Czornego i Dzięgla za oprowadzenie i Bafki (podobno) za szczere chęci przyjazdu
voit Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Czy spotkanie 08.10 aktualne? (prognoza pogody dość optymistyczna)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 Chudów, Chudów co to ma być ?Jakieś ruiny i wieża z przyczepionym kiblem na wysokości 8 metrów, sporej wielkości kamyczek i labirynt dla dzieciaków A na poważnie, fajowe miejsce na spoty wielbicieli przede wszystkim skuterów i innej maści 2oo. Byłem wczoraj i se pooglądałem. Senkju dla Czornego i Dzięgla za oprowadzenie i Bafki (podobno) za szczere chęci przyjazdu a co to za jakieś nieformalne i zatajone spotkanie z wybrańcami ????? fajnie , że Ci się podobało nasze miejsce spotkań
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 Czy spotkanie 08.10 aktualne? (prognoza pogody dość optymistyczna) mnie w czwartek nie będzie , dopiero w niedzielę na Roździeniu
Dzięgiel Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Powinienim być.Chyba,że Waw zadecyduje inaczej i pojade do niego na poprawę manetek Bafki
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 Roni postaw wokół tej ruiny około 300 maszyn !placz2 , a tak wogóle czego latasz po moim terenie bez pozwolenia ( mogłeś dać znać whist ).
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 Mam nadzieję Migu, że widzimy się w niedzielę !w00t
Dzięgiel Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Roni postaw wokół tej ruiny około 300 maszyn , a tak wogóle czego latasz po moim terenie bez pozwolenia !happybth ( mogłeś dać znać !happybth !happybth ). Ja mu dałem pozwolenie bo jestem szefem !V
winpio Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Roni postaw wokół tej ruiny około 300 maszyn , a tak wogóle czego latasz po moim terenie bez pozwolenia !happybth ( mogłeś dać znać !happybth !happybth ). Ja mu dałem pozwolenie bo jestem szefem !V szef wszystkich szefów Krzysiu Jarzyna ze Szczecina hihihi to tu !scooter
waw Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ja mu dałem pozwolenie bo jestem szefem !happybth !scooter !scooter !happybth !happybth !V
ja-rek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Chopaki to jak ??? Dzisiaj ma być pogoda. 17-18.... ja-rek. ps. no dobra dziołchy tyż !V
winpio Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Chopaki to jak ???Dzisiaj ma być pogoda. 17-18.... ja-rek. ja nie mogę w ten czwartek !V
Bafka Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Chopaki to jak ???Dzisiaj ma być pogoda. 17-18.... ja-rek. Nie jestem chłopakiem ale przyjadę !V
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2009 Część dziewczynki może się uda !V
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2009 Darek, ale Roni soczków nie pije , napewno woli tak jak ja !OKK .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2009 miało mnie nie być ale zatęskniłam za Wami !sciana:)!guns miło było się spotkać z tak licznym gronem !placz1 choć co niektórzy na moto a inni 400
Rafal12 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 My też dopiero wróciliśmy (ja z córką) bo jeszcze zahaczyliśmy o znajomego w mysłowicach,miło było poznać Grupę Śląską na !placz1
Bafka Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dzięki wszystkim obecnym za spotkanko !placz1 Rafal12 ciebie również było miło poznać !sciana
Klubowicze karton Opublikowano 8 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2009 dzięki za spot i poznanie nowych !placz1 do niedzieli choby lało
Dzięgiel Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dzięki za spot.Dużo nas dzisiaj było !placz1 Ps.Jarek nowe moto super !sciana .Tylko światła troche słabe !guns
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2009 Dzięki za spotkanie. Liczebność grupy śląskiej rośnie. Co tydzień ktoś nowy dołącza do nas. Wcale im się nie dziwię! Ładna jest dzisiaj pogoda i taka winna pozostać do niedzieli a jeśli nie to zrobię zaraz zdjęcie drogi w pełnym słońcu i każdy jadący przypnie sobie je na szybie skutera !YES
winpio Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Ładna jest dzisiaj pogoda i taka winna pozostać do niedzieli a jeśli nie to zrobię zaraz zdjęcie drogi w pełnym słońcu i każdy jadący przypnie sobie je na szybie skutera ale jedną zachowaj dla siebie !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2009 na czwartek przewiduja opady śniegu brrrr co ze spotem ??? a może tak zrobimy najazd na Bemola ???? on wprawdzie się wyleguje ale Ania podobno po ciasto pójdzie dla nas to i może kawa będzie !scooter
Rekomendowane odpowiedzi