Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

A ciekawe kto zabierze Joasie do Bielska !scooter X9 Winpia jest mocniejsza !placz1 .

Opublikowano
A ciekawe kto zabierze Joasie do Bielska !scooter  X9 Winpia jest mocniejsza !placz1 .

ja oczywiście z przyjemnością ,z tym że moc to nie wszystko

ale myślę że nie nam o tym decydować

• Klubowicze
Opublikowano
A ciekawe kto zabierze Joasie do Bielska !scooter X9 Winpia jest mocniejsza !placz1 .

no tak Migu znaczy się miga :) .... to ja nie jadę :( hihihi ( a tak serio to ten weekend jak dla mnie nieosiagalny na wyjazdy , rodzina mnie zaanektowała :) )

winpio ... dzieki za gotowość wożenia

Opublikowano
A ciekawe kto zabierze Joasie do Bielska ;)  X9 Winpia jest mocniejsza !YES .

no tak Migu znaczy się miga ;) .... to ja nie jadę ;) hihihi ( a tak serio to ten weekend jak dla mnie nieosiagalny na wyjazdy , rodzina mnie zaanektowała ;) )

winpio ... dzieki za gotowość wożenia

nie ma za co ;)

ale gdyby się to zmieniło w atak to daj znać ,

wszystcy wiemy że ciężko by Ci było uciec hihihi

• Klubowicze
Opublikowano

dziś pan doktor "uszcześliwił" mnie informacją, że w gipsie 4 tygodnie pochodzę !OK B) szare mydło już zakupiłam z tej okazji ... wiec jak macie ochotę to w czwartek zapraszam znów na kawę

Opublikowano
dziś pan doktor "uszcześliwił" mnie informacją, że w gipsie 4 tygodnie pochodzę B)whist szare mydło już zakupiłam z tej okazji ... wiec jak macie ochotę to w czwartek zapraszam znów na kawę

może być ciekawie, z mydłem jeszcze nie piłem !OK :lol:

• Klubowicze
Opublikowano
dziś pan doktor "uszcześliwił" mnie informacją, że w gipsie 4 tygodnie pochodzę  :(  :)  szare mydło już zakupiłam z tej okazji ... wiec jak macie ochotę to w czwartek zapraszam znów na kawę

może być ciekawie, z mydłem jeszcze nie piłem :);)

:):):) wprawdzie szare mydło w innym celu zakupiłam ... ale jak masz ochotę pić to przecież Ci nie odmówię tej przyjemności ;)

Opublikowano
dziś pan doktor "uszcześliwił" mnie informacją, że w gipsie 4 tygodnie pochodzę  :)  :)  szare mydło już zakupiłam z tej okazji ... wiec jak macie ochotę to w czwartek zapraszam znów na kawę

Nic się nie martw ;) zobaczysz jak zleci,

gips ściągną,skuter naprawią i jeszcze w tym sezonie gdzieś wyskoczymy ;)

Co do kawusi w czwartek to ja z miłą chęcią przyjadę :)

Opublikowano

Co do spotkań w Chudowie to jeszcze aktualne ;) ?

Opublikowano

Spotkania nadal aktualne zapraszamy :)

Opublikowano

OK jak tylko pogoda pozwoli :) to jestem, może uda się na dwa :):) .

Do zobaczyska ;)

Opublikowano

Tylko czy dojedziesz na tym twoim antku ;) .

Ale jak dasz radę to ja będe :)

Opublikowano

Spotkania nadal aktualne zapraszamy :)

To ja też postaram się zajrzec co prawda 400, ale prosto z pracy wiec bede usprawiedliwiony. Koło ktorej godziny bedziecie?

Opublikowano
Tylko czy dojedziesz na tym twoim antku ;) .

Ale jak dasz radę to ja będe :)

Spokojna twoja-- rozczochrana-- :):) .DAMY RADE

• Klubowicze
Opublikowano

no wiedzę, że impreza w Chudowie, to może ja też przyjadę ale 400 bo moje maleństwo jeszcze czeka na decyzję pzu ;)

Opublikowano

Też może bym się wybrał. Jeśli pozwoli czas i Smoczyca to przyjade wszystko okaże się jutro czy będę miał spotkanie po południu czy nie a pogoda to raczej mnie nie zatrzyma tylko jest pytanie czy wy będziecie jak pogoda będzie niepewna.

• Klubowicze
Opublikowano

pilot Ty nas tak straszysz i straszysz swoim przyjazdem ale jakoś nie realizujesz tych gróźb <_<

• Klubowicze
Opublikowano
dziś pan doktor "uszcześliwił" mnie informacją, że w gipsie 4 tygodnie pochodzę  whist  !OKK  szare mydło już zakupiłam z tej okazji ... wiec jak macie ochotę to w czwartek zapraszam znów na kawę

Nic się nie martw :lol: zobaczysz jak zleci,

gips ściągną,skuter naprawią i jeszcze w tym sezonie gdzieś wyskoczymy <_<

Co do kawusi w czwartek to ja z miłą chęcią przyjadę :lol:

Beata ... kawa nadal aktualna jeśli będziesz miała ochotę

Opublikowano
pilot Ty nas tak straszysz i straszysz swoim przyjazdem ale jakoś nie realizujesz tych gróźb <_<

Nie straszę bo wy i tak się nie boicie a juz 2 razy byłem i to bez zapowiedzi. Cała sprawa rozbija się o jutrzejsze spotkanie jak mi potwierdzą to muszę sie zgłosić bo jest bardzo ważne chyba że odbędzie sie do południa.

• Klubowicze
Opublikowano

pilot żartowałam, przecież wiadomo, że najpierw praca a później przyjemność, miło będzie Cię spotkać jeśli uda Ci się przyjechać

Opublikowano
pilot żartowałam, przecież wiadomo, że najpierw praca a później przyjemność, miło będzie Cię spotkać jeśli uda Ci się przyjechać

Ja wcale sie nie zdenerwowalem. A co jest najgorsze to jak sie zapowiem to zawsze mam problem z dojazdem. Odpukać w niemalowane drzewo.

Opublikowano

No i nie dojade !sciana

Opublikowano

Spotkanie było :D obecni byli !OKK(voit miło było cię poznać) dzięki za spotkanko i pogaduchy :D

P.S. winpio jak droga powrotna !sciana nas złapał deszcz !YES

• Klubowicze
Opublikowano

też byłam !sciana:) i też mnie w drodze powrotnej deszcz złapał !YES kurde muszę wycieraczki wymienić bo momentami nic nie było widać

Opublikowano

Byłem i zmokłem !sciana