Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To o której Joasiu robisz kawę? I co Cię tak rozłożyło bo zaniepokoiłem się tym długim L4 !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

a tak się rozłożyłam na jednej z polskich dróg i teraz skuterek w serwisie i ja też serwisowana jestem !piwko:)

a na kawe zapraszam tak jak do Chudowa koło 16-17 ? albo jak komu pasuje ...

Opublikowano
a tak się rozłożyłam na jednej z polskich dróg i teraz skuterek w serwisie i ja też serwisowana jestem !piwko:)

a na karmi o której? :D !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

a na karmi 15 min póżniej !piwko

Opublikowano
a na karmi 15 min póżniej :D

no dobra to poczekam !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

chetnym na kawę którzy nie wiedzą jak do mnie dojechać namiary podam na PM

Opublikowano

No niestety ja po pierwsze muszę być w czwartek w pracy a po drugie coś mi się wysypało w moim Burku :angry: !sciana jutro dopiero zobaczymy co ale przecież jesteś w domku wiec może z kolegami z Jaworzna cie nawiedzimy w inny dzień.

A przy okazji zdrówka życzę !

• Klubowicze
Opublikowano

Tomek szybkiego doprowadzenia burka do stanu uzywalności :rolleyes::)

ja się nie ruszam nigdzie dalej niż do furtki więc zapraszam kiedy będziecie mieli czas

Opublikowano

Mamy nadzieję że nie zrazi cię ten incydent do jazdy na 2oo Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia

Ps Piesek cały?

• Klubowicze
Opublikowano
Mamy nadzieję że nie zrazi cię ten incydent do jazdy na 2oo Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia

Ps Piesek cały?

mimo złamania nie załamałam się i już się nie mogę doczekać kiedy znów wsiądę za kierownicą mojego skuterka :lol:

na szczęście nie jechałam jednak ze Szkrabem, został z moim tatą w domu

dzieki za życzenia i zapraszam na kawę ;)

Opublikowano

Ja niestety dziś odpadam nie ma czasu nawet zajżeć do sprzęta co mu jest ( brak sterowania CVT ) :lol: Mam nadzieję tylko tyle whist

• Klubowicze
Opublikowano

Po długiej nieobecności, dzisiaj będę o 18:00. Pogoda sprzyjająca przewietrzeniu skutera.

Opublikowano
a tak się rozłożyłam na jednej z polskich dróg i teraz skuterek w serwisie i ja też serwisowana jestem !wolf:)

zdrówka życzę

Opublikowano

Joasiu Dzięki za kawkę i dodatki :angry: !V :D i dużo zdrówka !placz1 Patryk miło było pogadać po długiej przerwie a wszystkim dzięki za spota !OK

Opublikowano
a tak się rozłożyłam na jednej z polskich dróg i teraz skuterek w serwisie i ja też serwisowana jestem :D:D

...

Asia przykro to "słyszeć".

Rychłego powrotu do zdrowia dla Ciebie i Twojego :angry: !V

Opublikowano

Byłem.Trochę w Chudowie i dłużej w Rybniku u Joasi.Dzięki za kawkę i kiełbaski.Pozdro dla wszystkich obecnych :angry:

Opublikowano

super spotkanie,Joasiu Chudów się umywa ,cisza ,spokój, miła atmosferka !scooter

gorąca kawa ,zimne karmi i ciepłe kiełbaski.... rewela

tylko ten czas jak by szybciej zapiepszał :(

dzięki Ci bardzo i wszystkim którzy tam byli !placz1

• Klubowicze
Opublikowano

voit, magart ... dzięki za życzenia zdrówka, postaram się jak najszybciej stanąć na dwóch a nie na trzech nogach !scooter:)

bemol77/Ania, dzięgiel, winpio ... miło było się z Wami spotkać ... kawa i kiełbaski jeszcze zostały !placz1

• Klubowicze
Opublikowano

To trzymaj do następnego razu. Na dobrą kawkę i miłe towarzystwo zawsze się piszę.

Pozdrawiam.

Nie zyczę Ci Joasiu długiego L4 ale może założymy nowy temat "Nowe miejsce spotkań Grupy Śląsk" !scooter

Życzę szybkiego powrotu do wysokiego skakania na dwóch nogach.

• Klubowicze
Opublikowano

bemol77/Ania, dzięgiel, winpio ... miło było się z Wami spotkać ... kawa i kiełbaski jeszcze zostały , a jednak miałem podjechać po pracy !scooter gotowa kolacja by była !placz1 .

• Klubowicze
Opublikowano

Migu ... no mówiłam, że wcześnie nie idę spać było przyjechać ... ale nic straconego

Patryk ... kiełabskę nie zawsze mam ale kawa jest zawsze w domu ... za życzenia dziekuje, już bym sobie poskakała - jakoś się czuję ograniczona tymi dodatkowymi " nogami " i niekiedy o nich zapominam !scooter ... a co do miejsca to zawsze Was miło przywitam !placz1:)

• Klubowicze
Opublikowano

Muszę jeszcze powiedzieć, że droga powrotna była, zgodnie z zapowiedziami, bardzo prosta:

12 minut prosto do A4, potem 15 minut prosto A4, skręt w lewo, 5 minut prosto, garaż.

Super! Chyba nie będę naprawiał GPSa jak takie proste są !scooter trasy od Joasi.

!placz1 :(:):):):):(:(:):):) (do - była bardziej skomplikowana)

• Klubowicze
Opublikowano
Muszę jeszcze powiedzieć, że droga powrotna była, zgodnie z zapowiedziami, bardzo prosta:

12 minut prosto do A4, potem 15 minut prosto A4, skręt w lewo, 5 minut prosto, garaż.

Super! Chyba nie będę naprawiał GPSa jak takie proste są !scooter trasy od Joasi.

:):):):):(:(:):):):(:) (do - była bardziej skomplikowana)

hmmmm znaczy mówisz, że lepiej jechać ode mnie niz do mnie ?????? !placz1 :(

Opublikowano

!placz1 :(:):):):):(:(:):):) (do - była bardziej skomplikowana)

bo widzisz Patryk to zależy kto prowadzi

ta skromność kiedyś mnie zabije hihihi

• Klubowicze
Opublikowano

Joasiu Nie! Nie! Nie!

Trzeba jechać prosto do Ciebie a nie błądzić po jakiś wioskach zaczynając od Chudowa i jeszcze wiedzieć ......... gdzie skręcić.