vindzior Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 w czwartek pracuje jak sie urwe to bede:))
winpio Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 vindzior napisał(a): w czwartek pracuje jak sie urwe to bede:)) co za zmiany !V
Więcek Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Skuter przygotowany, nawigacja ustawiona i jadę jutro rano bardzo się cieszę, że zobaczę tych których dawno nie widziałem i poznam tych, których nie znam zwidzenia
szuwarek Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Zapowiada się bardzo sympatyczne spotkanie z Grupą Śląską na które przyjedzimy na Nie mogę doczekać się spotkania z wami
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2009 Tak się składa, że również we czwartek sprawy zawodowe mnie prowadzą w tą okolicę, więc jeśli czas pozwoli, spróbuję was odwiedzić niestety 4oo.
vindzior Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 tomwiech napisał(a): vindzior jak tam twoja sprzeta?? !OK u mnie wszystko ok paliwo wiec cyba dobre chyba ze ci jakis paproch podszedł !piwko nie wiem co jest jutro rano obadam problem i zobaczymy co do wyjadzu na chudów bardzo chciał bym pokazać tym ze stolicy helixa pewnie tylko o nim słyszeli hihihi
vindzior Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Byłem dzis fajny spot szkoda, że jako jedyny sie wyłamałem i 400 przyjechałem ja już w domu a reszta się bawi u Rycha Warszawa miło było poznać
Więcek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 A nam tak fajnie nie było, ciasto w kolorze denaturatu , ścigaczy tak dużo, że pogadać nie było można, a rozmowy grupy śląskie były nie zrozumiałe dla nas Warszawiaków Ale tak bez bajerów i pomówień miejsce gdzie się spotyka grupy śląskiej zaj....te ludzie i atmosfera spotkania fantastyczna bardzo miło nam było was poznać osobiście i spędzić z wami troczę czasu na prawdę jesteście zgraną grupą, z którą " za rączkę i do knajpy" P.S. Joasiu ciasto było na prawdę bardzo smaczne. Podziękowania od Woralna, Szuwarka, Działkowca i Więcka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2009 no i ja w domku, spotkanie jak zawsze fajne gdyby nie goście ;-) hihihi ciasto zjedli i pojechali ;-) kto by pomyślał, że z wielkiego świata przyjechali ;-) a denaturatu mi było szkoda dla Was wiec tylko jagódki były ;-) miło było was poznać i szkoda, że tak mało czasu było pozdrawiam
winpio Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ja też dojechałem bezpiecznie, dzięki wszystkim że poczekali na mnie ,szczególnie "ludzie ze stolycy" miło było poznać i posiedzieć razem jakieś 6min i 18 sek ale jeszcze będzie okazja ja myślę na przykład w WARSZAWIE a i jeszcz jedno my sobie załatwimy tłumacza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2009 Piotrek skuter hmmm masz ładniejsze naklejki niż ja ????? a co do tłumacza ... to przecież my nie mamy problemu ze zrozumieniem, to Ci ze stolicy nas nie rozumieli a nie my ich
winpio Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 no wiesz mało czasu miałem aby to ocenić
winpio Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Joasia70 napisał(a): Piotrek skuter hmmm masz ładniejsze naklejki niż ja ????? no coś ty i dotego tylko dwie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2009 winpio napisał(a): no wiesz mało czasu miałem aby to ocenić a bo wolałeś gdzieś się szlajać zamiast grzecznie być o właściwej porze
Bafka Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Było jak zawsze dzięki wszystkim za spotkanko a w szczególności chłopakom ze stolicy zapraszamy częściej
Dzięgiel Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Było super.Dzięki chłopaki za odwiedziny.Fajnie,że miejsce się wam podobało,no i dzięki wam pojawił się Paweł,dzięki i za to Do następnego
Klubowicze karton Opublikowano 18 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2009 super spotkanie do następnego
tomwiech Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Dzięki za spotkanko było !OKK Pozdrowienia dla przybyłych ze stolicy! maniaków Sorki że opuściłem grupkę scooter ale mnie ponaglono i musiałem dać w gaz ! !bicz
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2009 Spotkanie i goście super .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2009 w związku z unieruchomieniem i niemożnością przyjechania do Chudowa w czwartek zapraszam chętnych na kawę i karmi do siebie
winpio Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Joasia70 napisał(a): w związku z unieruchomieniem i niemożnością przyjechania do Chudowa w czwartek zapraszam chętnych na kawę i karmi do siebie a toy-toy w polu stoi ? bo po tym co proponujesz to się przyda hihihi
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2009 Pomysł dobry ale 23.00 (praca ).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2009 winpio ... chorera nie mam toy-toy ... ale może jakiś zamiennik ? Migu ... ja się nigdzie nie ruszam nawet po 23.00 ... i tak jeszcze ze dwa tygodnie minimum
Rekomendowane odpowiedzi