Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Piotrek bez tej "troszeczki" nie było by tego !OK:) dzieki wielkie
bemol77 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tak tak Piotrze! bez Ciebie nie byłoby tego czegoś w Rybniku !OK
vindzior Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Piotrek bez tej "troszeczki" nie było by tego dzieki wielkie troszeczki a do domu około 24 wrócił( troszeczke to musze mu wjechać na ambicje) Ogólnie to dzięki za spotkanko jak zwykle nie obyłoo się bez gadżetów dzięgiel dzięki p.s. Bafka za tydzień damy im tak popalić że wróca z tych ustrzyk...... !OK
winpio Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tak tak Piotrze! bez Ciebie nie byłoby tego czegoś w Rybniku mój udział był znikomy.bo liczy się pomysł i dobry gust !OK więc "to coś bołoby w Rybniku" no może trochę póżniej
vindzior Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tak tak Piotrze! bez Ciebie nie byłoby tego czegoś w Rybniku mój udział był znikomy.bo liczy się pomysł i dobry gust !OK więc "to coś bołoby w Rybniku" no może trochę póżniej a nadodatek skromny a tak wogóle ciocia Krysia prosiła byś od 17 do 20 posiedział u niej http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=8544
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Dzięki za spotkanko . Joasia !OK .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Migu dzięki :) ... jak tam córcia? zmarzła mocno ? vindzior Twój też jest śliczny
vindzior Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Migu dzięki :) ... jak tam córcia? zmarzła mocno ?vindzior Twój też jest śliczny mówisz tak bo winpio cię zmusił my tam już swoje wiemy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 tak tak Piotrze! bez Ciebie nie byłoby tego czegoś w Rybniku bemol77 !!!!! TEGO CZEGOŚ ???? narażasz mi sie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Migu dzięki :) ... jak tam córcia? zmarzła mocno ?vindzior Twój też jest śliczny mówisz tak bo winpio cię zmusił my tam już swoje wiemy ok Tomek ... twój jest okropny
winpio Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Migu dzięki :) ... jak tam córcia? zmarzła mocno ?vindzior Twój też jest śliczny mówisz tak bo winpio cię zmusił my tam już swoje wiemy ok Tomek ... twój jest okropny no to masz za swoje hihihi .Joasiu ja tylko cytowałem bemola77
vindzior Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 ASIA ja już wszystko wiem winpio mnie prosił w tajemnicy bym nikomu nie mówił że pomagał ci skuter oklejac od tej pory bede milczał i powiem że takiego jeszcze nie widziałem skutera w tak wspaniałych barwach
winpio Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 ASIA ja już wszystko wiem winpio mnie prosił w tajemnicy bym nikomu nie mówił że pomagał ci skuter oklejac od tej pory bede milczał i powiem że takiego jeszcze nie widziałem skutera w tak wspaniałych barwach nie kłam
vindzior Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 ASIA ja już wszystko wiem winpio mnie prosił w tajemnicy bym nikomu nie mówił że pomagał ci skuter oklejac od tej pory bede milczał i powiem że takiego jeszcze nie widziałem skutera w tak wspaniałych barwach nie kłam jedź do Cioci Krysi bo tęskni a nie fanzol
tomwiech Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 vindzior jak tam twoja sprzeta?? u mnie wszystko ok paliwo wiec cyba dobre chyba ze ci jakis paproch podszedł !zorro
Więcek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam grupę śląska czwartek 17.09 będę w tamtej okolicy na !scooter , sprawy zawodowe może się uda, że będzie na dwóch, albo trzech na !piwko, a może i więcej będzie ktoś z waszej grupy na spocie przy zamku to byśmy wpadli, pogadali, kawki dobrej się napili
Klubowicze Migu Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2009 Nasi będą około 18tej, a ja w trasie na Bieszczady !scooter szkoda !piwko .
Dzięgiel Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 No to obowiązkowo trzeba być !piwko
waw Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Jak nic nie stanie na przeszkodzie to przyjade !piwko
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2009 Więcusiu bardzo postaram się być.
winpio Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 miło poznać będzie !scooter to i ja przyjadę ale po 18-tej
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 no jak "stolyca" przyjeżdża to i ja postaram się być ... jak zawsze po pracy
Rekomendowane odpowiedzi