Gość Colo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 jak pogoda sie nie zepsuje to i my zawitamy !OKK
tomwiech Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 no właśnie sprzęt dopiero teraz zrobiony ( Maciek dał rade choć ja sam zwątpiłem) niestety musiałem sprawę załatwić więc szkoda że nie dojadę , ale jutro też jest dzień , zastanawiam sie nad wypadem w niedziele co prawda nie bardzo pasuje mi żar ale zobaczymy Pozdrawiam! ] !happybth
Dzięgiel Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Byłem.Jarek dzięki za karmi urodzinowe.Dzięki za spot !tut Ps.Vindzior nieszczęsna blaszka przyjechała ze mną spowrotem do domu !happybth .Ale jest cały czas w moto !tut Lada dzień będzie twoja !happybth
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 spoko dzięgiel może w niedziele sie uda pozdrawiam
winpio Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 to Ci ostatecznie winpio odbierze no nie ?
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 to Ci ostatecznie winpio odbierze no nie ? mówiłeś że zawsze jestem wygodny
winpio Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Bafka kołój wolne na18.09.2009 Ustrzyki czekają
Bafka Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Bafka kołój wolne na18.09.2009 Ustrzyki czekają Przykro mi ale nie ma szans
winpio Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 to szkoda myślałem że najedziemy Ustrzyki większą grupą !OK !OK tutaj Darek jedzie na czwartym miejscu a Joasia prowadzi
bemol77 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja niestety odpadam z czwartkowego spota !sciana ale muszę zawieżć moją córke do sanatorium
tomwiech Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Kto dzisiaj jedzie do Chudowa ??
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Ja sie wybieram, będe po 18.30
pilot Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 A tak chcialem dzisiaj przyjechać no to niestety obowiązki tatusia
Gość kojakdzidek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 hejka. Szkoda , że nie miałem okazjii aby z Wami troszke pogadać . Nie stety jak sie jedzie w stadzie !OK to tak czasami bywa . Bardzo fajnie było poznać ekipe Burgmani. Pozdrawiam serdecznie i do następnego spotkania. Arek T-max
tomwiech Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 hejka. Szkoda , że nie miałem okazjii aby z Wami troszke pogadać . Nie stety jak sie jedzie w stadzie to tak czasami bywa . Bardzo fajnie było poznać ekipe Burgmani. Pozdrawiam serdecznie i do następnego spotkania. Arek T-max Również miło było Fajny sprzęt jak będziesz chciał z nami trochę pośmigać, na forum są zawsze informacje co gdzie kiedy szkoda ze nie podszedłeś zapoznać sie z resztą ekipy a było nas dzisiaj dużooo . Asia fajny sprzęt masz teraz !OK ( NIEPOWTAŻALNY) WAW super się wracało szlifierki troche zdziwione były
winpio Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 dzięki za spotkanie ,było jak zawsze miło !OK
bemol77 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no teraz to sprzęt Joasi nabrał koloru !OK ciekawe kto Ci pomagał Joasiu???
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 kto ma najpiękniejszy skuter w mieście... ??? Asiu Ty Asiu Ty !!!! dzieki za miłe spotkanie !OK:) Tomwiech ... dzieki Bemol77 ... dzieki ... a nie mogę powiedzieć, że Piotrek mi pomagał
winpio Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 kto ma najpiękniejszy skuter w mieście... ??? Asiu Ty Asiu Ty !!!! dzieki za miłe spotkanie :) Tomwiech ... dzieki Bemol77 ... dzieki ... a nie mogę powiedzieć, że Piotrek mi pomagał ale tylko troszeczke !OK
Rekomendowane odpowiedzi