bemol77 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Dziękuję że mogłem was dzisiaj poznać. W sumie to zasługa Patryka - wielkie dzięki Do zobaczenia w następny czwartek!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 28 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2009 20:25 już byłem w garażu ,wiało i lało solidnie ale co tam JAK MIGU dał rady przykulać to ja niedam?Dam .Pozdrawiam wszystkich obecnych i do zobaczenia . ps.20:56 Dzięgiel jeszcze pewnie jedzie,niby cwaniak ale więcej jak70/h nie odkręci. pawel883
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2009 no a mnie deszcz nie wypu?cił z domu z parasolk? na skuterze ?? hihihi to mogło by być ciekawe doznanie tommi mam nadzieje, że innym razem się poznamy s?siedzie , pozdrawiam
Klubowicze Migu Opublikowano 28 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2009 Dzięki za spotkanko frekfencja niezła (jak na t? pogode twardziele ). Patryk towar spoko .
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2009 Trza być twardym Migu, a nie Punto. Wybaczymy Ci ze względu na córki i troskę o ich zdrowie. Mam nadzieję, iż docenisz to że Cię nie oskubałem z ostatniego grosza i na gor?c? czekoladę dla dzieci wystarczyło. Pozdrawiam wszystkich obecnych. Dzisiaj Burgmania była najliczniejsz? grup?. Teraz widać kto jest twardzielem
Bafka Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Było zimno mokro ale P.S. Patryk jak pisał już Migu towar spoko !w00t jeszcze raz dzięki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2009 o mamo i córko !!! Bafka pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo że faceci w t? pogodę jechali to mnie nie dziwi ale delikatna kobieta ??? no no ... chyba odrzucę parasolkę ( ech znaczy lepsze ciuchy trzeba kupic jak tylko będzie mozliwo?ć ) pozdrawiam
bemol77 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Bafka jest twardsza niż niejeden facet!!! Migu teraz już wiem że to Ty mnie zatrzymałe? po drodze pytaj?c o chłopaków. Miło było poznac
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2009 o mamo i córko !!! Bafka pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo że faceci w t? pogodę jechali to mnie nie dziwi ale delikatna kobieta ??? no no ... chyba odrzucę parasolkę ( ech znaczy lepsze ciuchy trzeba kupic jak tylko będzie mozliwo?ć !scooter:) ) pozdrawiam Po tym zdjęciu Bafka pilnuje mężusia !scooter i dlatego przyjechała !scooter !scooter !scooter !OK
Bafka Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 o mamo i córko !!! Bafka pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo że faceci w t? pogodę jechali to mnie nie dziwi ale delikatna kobieta ??? no no ... chyba odrzucę parasolkę ( ech znaczy lepsze ciuchy trzeba kupic jak tylko będzie mozliwo?ć ) pozdrawiam Po tym zdjęciu Bafka pilnuje mężusia !scooter i dlatego przyjechała !scooter napewno nie Patryk czeka cię !scooter przy następnym spotkaniu !scooter !scooter „Bafka jest twardsza niż niejeden facet!!! ” !OK
Klubowicze Migu Opublikowano 29 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2009 Nadrobiłem wczorajsze zaległo?ci !OK (jazda w deszczu !OKK dzi? 110 kilometrów !OKK ). „Bafka jest twardsza niż niejeden facet!!! ” - a jaka wygadana
Gość kojakdzidek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Oh.. Szkoda, że w tygodniu Ja robię praktycznie same popołudniówki więc nie dałem rady Czekam na weekendowe wypady
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2009 i ja nie dojadę bo na wesele tańczyć idę :(
waw Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Przyjade !w00t Mam nadzieje że nie będzie padać
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie dojadę ,jestem po dwóch zabiegach pysk mam zozcharatany,ale żyje jest dobrze. Bawcie się dobrze. pawel883
IMC_GREGOR Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 witaj Pawel mam nadzieje ze nic powaznego ci sie nie stalo i szybko powrocisz do nas pazdrawiam i szybkiego powrotu na !scooter ps wypad sie udal jak zawsze mialem nadzieje ze sie spotkam z Patrykiem !scooter ja zdolalem sie urwac z pracy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 czy w czwartek wszyscy jedziecie na Burgmanię czy kto? zostaje i przyjedzie do Chudowa? Paweł zdrówka, pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale macie fajnie, to może wypijecie tam moje zdrówko żeby mi tu było lżej samej jednej sierotce bawcie się dobrze
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2009 Migu z mił? chęci? bym pojechała .... ale rodzina i praca mnie tu trzyma. Ale mam nadzieje, że następnym razem się uda.
Rekomendowane odpowiedzi