Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję że mogłem was dzisiaj poznać. W sumie to zasługa Patryka - wielkie dzięki :P Do zobaczenia w następny czwartek!

• Sympatycy
Opublikowano

20:25 już byłem w garażu ,wiało i lało solidnie ale co tam JAK MIGU dał rady przykulać to ja niedam?Dam .Pozdrawiam wszystkich obecnych i do zobaczenia .

ps.20:56 Dzięgiel jeszcze pewnie jedzie,niby cwaniak ale więcej jak70/h nie odkręci.

pawel883

• Klubowicze
Opublikowano

no a mnie deszcz nie wypu?cił z domu :) z parasolk? na skuterze ?? hihihi to mogło by być ciekawe doznanie :P tommi mam nadzieje, że innym razem się poznamy s?siedzie , pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanko :) frekfencja niezła :( (jak na t? pogode :( twardziele :( ). Patryk towar spoko :P .

• Klubowicze
Opublikowano

Trza być twardym Migu, a nie Punto. Wybaczymy Ci ze względu na córki i troskę o ich zdrowie.

Mam nadzieję, iż docenisz to że Cię nie oskubałem z ostatniego grosza i na gor?c? czekoladę dla dzieci wystarczyło.

Pozdrawiam wszystkich obecnych.

Dzisiaj Burgmania była najliczniejsz? grup?. Teraz widać kto jest twardzielem :(:P:(:):(

Opublikowano

Było zimno ;) mokro ale :(

P.S. Patryk jak pisał już Migu towar spoko !w00t jeszcze raz dzięki :(

• Klubowicze
Opublikowano

o mamo i córko !!! Bafka pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo że faceci w t? pogodę jechali to mnie nie dziwi ale delikatna kobieta ??? no no ... chyba odrzucę parasolkę ( ech znaczy lepsze ciuchy trzeba kupic jak tylko będzie mozliwo?ć ;):( ) pozdrawiam

Opublikowano

Bafka jest twardsza niż niejeden facet!!! :D Migu teraz już wiem że to Ty mnie zatrzymałe? po drodze pytaj?c o chłopaków.

Miło było poznac :D

• Klubowicze
Opublikowano
o mamo i córko !!! Bafka pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo że faceci w t? pogodę jechali to mnie nie dziwi ale delikatna kobieta ??? no no ...  chyba odrzucę parasolkę ( ech znaczy lepsze ciuchy trzeba kupic jak tylko będzie mozliwo?ć !scooter:) ) pozdrawiam

Po tym zdjęciu Bafka pilnuje mężusia !scooter i dlatego przyjechała !scooter !scooter !scooter !OK

Opublikowano
o mamo i córko !!! Bafka pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo że faceci w t? pogodę jechali to mnie nie dziwi ale delikatna kobieta ??? no no ...  chyba odrzucę parasolkę ( ech znaczy lepsze ciuchy trzeba kupic jak tylko będzie mozliwo?ć :P:) ) pozdrawiam

Po tym zdjęciu Bafka pilnuje mężusia !scooter i dlatego przyjechała !scooter :D:D:P

:) napewno nie :) Patryk czeka cię !scooter przy następnym spotkaniu !scooter

!scooter „Bafka jest twardsza niż niejeden facet!!! ” !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Nadrobiłem wczorajsze zaległo?ci !OK (jazda w deszczu !OKK dzi? 110 kilometrów !OKK ).

„Bafka jest twardsza niż niejeden facet!!! ”

- a jaka wygadana :D:D

Gość kojakdzidek
Opublikowano

Oh.. Szkoda, że w tygodniu ;)

Ja robię praktycznie same popołudniówki więc nie dałem rady :)

Czekam na weekendowe wypady :ph34r:

Opublikowano

Jutro będe żona pu?ciła :)

• Klubowicze
Opublikowano
:) !winkiss
Opublikowano

Mnie nie będzie :( praca !winkiss

• Klubowicze
Opublikowano

i ja nie dojadę bo na wesele tańczyć idę :(:(

Opublikowano

Przyjade !w00t

Mam nadzieje że nie będzie padać :D

Opublikowano

Będę !w00t

• Sympatycy
Opublikowano

Nie dojadę ,jestem po dwóch zabiegach pysk mam zozcharatany,ale żyje jest dobrze.

Bawcie się dobrze.

pawel883

Opublikowano

witaj Pawel

mam nadzieje ze nic powaznego ci sie nie stalo i szybko powrocisz do nas

pazdrawiam i szybkiego powrotu na !scooter

ps

wypad sie udal jak zawsze

mialem nadzieje ze sie spotkam z Patrykiem !scooter

ja zdolalem sie urwac z pracy

• Klubowicze
Opublikowano

czy w czwartek wszyscy jedziecie na Burgmanię czy kto? zostaje i przyjedzie do Chudowa?

Paweł zdrówka, pozdrawiam

Opublikowano

Chyba wszyscy :ph34r:

• Klubowicze
Opublikowano

ale macie fajnie, to może wypijecie tam moje zdrówko żeby mi tu było lżej samej jednej sierotce :ph34r: bawcie się dobrze :lol:;)

• Klubowicze
Opublikowano

JedĽ z nami ;) !YES

• Klubowicze
Opublikowano

Migu z mił? chęci? bym pojechała .... ale rodzina i praca mnie tu trzyma. Ale mam nadzieje, że następnym razem się uda.