Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lapcie mnie za slowka !vampire ale my ostatnio wzielismy od Sikory z Bielska BMW K1200 GT na dwa dni. Smignelismy do Wiednia autostrada, nocleg i z powrotem nastepnego dnia.

Jezu jakie to jest szybkie i jak jezdzi, niesamowicie - wszystko co Sosna mowil o tym sprzecie to prawda. Szyba postawiona chroni dobrze, dupa grzana , manety grzane , TEMPOMAT odlot, nawet cisnienie w oponach pokazuje. Juz nie mowie o ESIE, bo to co sie dzieje z zawieszeniem kiedy przechodzimy ze sport na comfort to jest naprawde godne podziwu, jak chcesz to buja jak w Goldwingu, jak chcesz miec sporta na twardo to przelaczasz i jest!!!

Troche niewygodnie w korkach z kuframi bocznymi bo szeroko dosc, poza tym "kat glowki ramy" powoduje ze wcale nie jest latwo sie tym przeciskac (Sosna - przynamniej dla mnie - w porownaniu z Gsem napewno trudniej)

No i silnik, elastyczny na maksa, na autobanie 210 przelotowa a on dopiero sie zbiera do jazdy! Gdybym mieszkal w Monachium i mial do pracy autostrada to chyba najlepszy sprzet jaki jest!

Tyle ze nie mieszkam:) A na wawe to Burgi najlepszy, a na szutry to trzeba wziac Gsa zwyklego albo GSA. Im wiecej jezdze Burgim tym bardziej mam ochote na szutry wjechac:) Chyba mnie McGregor z Boormanem wcelowali swoimi dwoma cyklami telewizyjnymi:)!OK:)

pozdr.Pollacco

• Sympatycy
Opublikowano
Chyba mnie McGregor z Boormanem wcelowali swoimi dwoma cyklami telewizyjnymi:)!OK:)

pozdr.Pollacco

Ale oni celowali w KTM-a który ich wła?ciwie "olał". Tym niemniej beemki z

supportem telefonicznym !OK sprawdziły się pięknie. McGregor troszke

cieńszy jest od Boormana, ale i tak ?wietnie dał radę, podobnie jak jego

żonka w Afrykańskim epizodzie, na małym Gieesie !OK

Zajefajna seria i przede wszystkim - ludzie !vampire

pzdr

Opublikowano

oczywi?cie mógłby byc rt120gs, choć wystarczyłby r850r, narazie jednak musze się obej?ć raczej pc800 choc jak pisałem nie wykluczam ntv choć w tym drugim pozycj? za kieronic? jest gorsza niz w pc 800, a ża mi się nie spieszy to szukam takiego którego kupię w przyszłym roku i bedzie w stanie nienagannym (czyt. fabrycznym), raczej przywiozę go z NL gdyż z tamt?d przywoże motory, ale to plany na przyszły rok.

• Sympatycy
Opublikowano

Pan McGregor z Boormanem zarazili mnie "jedyn? słuszn? mark?" podczas czytania ksi?żki o ich wyprawie dookoła ?wiata. To dobrze, że jest GS, bo mam jaki? cel w oszczędzaniu !scooter Swoj? drog? KTM do tej pory pewnie sobie pluje w brodę, że nie zasponsorował tych panów....

Opublikowano
zawory z hydraulicznymi kasowaczami luzu

Nie ma tak dobrze !happybth

ST 1300 ma zawory na plytkach - plytki _pod_ szklankami, kontrola co 25kkm. PC800 Pacific Coast mial hydrauliczne kasowanie.

--

Michal

A przepraszam MASZ RACJĘ - có? mi się pomerdało best41_(www.e-gify.pl).gif

Pozdrawiam

RobB. !happybth