rafałek Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam. Wszyscy gdzie? jeżdż?, to ja te się wykażę. Byełm na przejażdżce 7000km, niestety nie skuterem, więc temat w "nieskuterowych" MAPA ZDJECIA OPIS Po wy?wietleniu mapy klikaj na kolejne etapy podróży wy?wietlone po lewej stronie. Pod każym punktem jest link do zdjęć i krótki opis danego miejsca lub odcinka trasy. U góry we wła?ciwo?ciach linii można sparwdzić ile km miały poszczególne odcinki. Aby przej?ć do drugiej czę?ci relacji kliknij "dalej" lub "2" na dole pod linkami po lewej, pod logo Google.
RobB. Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 No to Rafałku ładn? wycieczkę sobie zrobiłe?, gratuluję i cieszę się , że cało wróciłe? Czekam na bardziej szczegółow? relację !placz1 Pozdrawiam RobB.
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 23 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2008 Jestem pod wrażeniem - super trasa. !placz1
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2008 Gratulacje Sam byłe? czy jak?? większ? zorganizowan? grup???? A do Helsinek to !placz1 leciałe?
rafałek Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Do Helsinek to l?dem przez Via baltica i z Tallinna promem. A byli?my we dwóch.
Administrator Artix Opublikowano 23 Lipca 2008 Administrator Opublikowano 23 Lipca 2008 O jak milo to moze cos wiecej napiszesz na temat trasy
rafałek Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Jestem w trakcie uaktualniania mapy. Doł?czę zdjęcia i jaki? opisik sklecę. Ale to pewnie potrwa znaj?c moje lenistwo.
Więcek Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Tylko po zazdro?cić zapału, zwiedzania i wytrwało?ci Gratulacje !OKK Więcek
ERMI Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 opisuj go?ciu jakie to w Nerge i Swede wrażenia miałe?.
rafałek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam Jeżeli kto? jest zainteresowany szczegółami wyjazdu do Finlandii to zapraszam do pierwszego posta gdzie jest zaktualizowany link pod którym znajdziecie wszystkie informacje. Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tak blisko i nie zaliczyliscie Nordkappu? Nie zeby bylo to powalajace, ale bedac w okolicy warto tam wpasc i "odhaczyc" ten punkt !scooter ... Wyprawa super, przyjemna i ciekawa.
Pleban Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Brawo, brawo, brawo. Gratuluję super wycieczki. Też mnie tam ci?gnie, no może kiedy?.... Bardzo fajny pomysł z opisem wyprawy na Googlach. P.S. Teraz zobaczyłem, że ten post nie jest taki nowy !scooter ale pisany był kiedy byłem na wakacjach więc tłumaczy to mój "spóżniony zapłon" !scooter
rafałek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tak blisko i nie zaliczyliscie Nordkappu? Nie zeby bylo to powalajace, ale bedac w okolicy warto tam wpasc i "odhaczyc" ten punkt !piwko ...Wyprawa super, przyjemna i ciekawa. Nordkappu nie planowalismy wogóle bo postanowilismy, że z komercji to tylko Mikołaj. My?lelismy, żeby odwiedzić inne północne miejsce - Gamvik. Czasu nie wystarczyło i musieli?my wybierać, Albo Pojezierze, albo daleka północ. W końcu docelowo wyprawa była do Finlandii więc zrezygnowali?my z Gamvik chociaż mielismy tam tylko około 400km. Jest za to cel nastepnych wizyt w Skandynawii, bo to, ze tam wrócę to pewne.
stiopa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Rewelka !piwko . Zazdroszczę, choć nie wiem, czy dałbym radę.
Gość Dragon Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Rafał. Wyprawa super, opisy cool, zdjęcia fajne, sik-pauza - nowy termin motocyklowy(?) tylko napisz proszę co z tym Piotrkiem i jak to się skończło? Gdyby doba miała więcej niż 24 h kto wie... może i ja bym się wybrał na taki "włajaż"...
Administrator Artix Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Rafał.Wyprawa super, opisy cool, zdjęcia fajne, sik-pauza - nowy termin motocyklowy(?) tylko napisz proszę co z tym Piotrkiem i jak to się skończło? Gdyby doba miał więcej niż 24 h kto wie... może i ja bym się wybrał na taki "włajaż"... Tam doba ma wiecej niz 24 h !piwko a zatem jedziesz !!!
dr.big Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (...)Nordkappu nie planowalismy wogóle bo postanowilismy, że z komercji to tylko Mikołaj(...) !piwko
rafałek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Rafał. tylko napisz proszę co z tym Piotrkiem i jak to się skończło? Skończyło się dobrze. Można powiedzieć, że "dali?my sobie po razie" i było po temacie. Po tym incydencie współpraca do samego końca była wzorowa. Rozstali?my się po noclegu w Białymstoku. Ja pojechałem do Qwakiego a Piotrek do domu do Wrocławia.
Agnus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wasze drogi rozlazły się 14.07. ..., "dali?cie sobie po razie"... i co dalej? Brakuje mi punktów na mapie, opisów i fotek. Z cał? powag?: SZACUNEK DLA WAS!!! Jednak ja w te klimaty nie wchodzę. Żyję na północy Polski i mam dosyć: wiatrów, deszczów, mrozów i... krótkiego lata. Pozdrawiam!
rafałek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wasze drogi rozlazły się 14.07. ..., "dali?cie sobie po razie"... i co dalej? Brakuje mi punktów na mapie, opisów i fotek. Niczego nie brakuje. Na dole trzeba przej?ć na stronę drug? i tam jest druga czę?ć relacji. ( na końcu linków z lewej strony pod logo Google kliknij dalej albo "2") Wszystko jest opisanie dzień po dniu od wyjazdu do powrotu.
Gość Dragon Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wasze drogi rozlazły się 14.07. ..., "dali?cie sobie po razie"... i co dalej? Brakuje mi punktów na mapie, opisów i fotek. !w00t Niczego nie brakuje. Na dole trzeba przej?ć na stronę drug? i tam jest druga czę?ć relacji. ( na końcu linków z lewej strony pod logo Google kliknij dalej albo "2") Wszystko jest opisanie dzień po dniu od wyjazdu do powrotu. Prawdę pisz?c, ja też my?lałem, że nie dokończyłe? relacji... Krótko - BOMBA!! - tylko ten leż?cy motor... ale będzie co wspominać...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Fajna wyprawa i extra relacja !TAZ Mimo tego, że akurat tamte rejony nie specjalnie mnie ci?gn? to przejrzałem relacja+ foto z zaciekawieniem !YES
Agnus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Wasze drogi rozlazły się 14.07. ..., "dali?cie sobie po razie"... i co dalej? Brakuje mi punktów na mapie, opisów i fotek. !TAZ Niczego nie brakuje. Na dole trzeba przej?ć na stronę drug? i tam jest druga czę?ć relacji. ( na końcu linków z lewej strony pod logo Google kliknij dalej albo "2") Wszystko jest opisanie dzień po dniu od wyjazdu do powrotu. Dzięki za info. Dzisiaj już trochę za póĽno ale nie omieszkam dokończyć lektury w najbliższym czasie. Pozdrawiam
Gość elwood_blues Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Bardzo przyjemnie się to czytało. Gratuluję ciekawej eskapady. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi