-=Dee Jay=- Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 i na nastepnej burgmani zorganizować cos takiego parada ps mam nadzieje ze nigdzie nie było juz ..
Abach Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Ciekawe ile czasu przygotowywali się do tego pokazu i ile było stłuczek, wywrotek i rys na sprzętach. To nie dla nas !zeby
Więcek Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 i na nastepnej burgmani zorganizować cos takiego parada ps mam nadzieje ze nigdzie nie było juz .. Ha, ha ,ha proponuje ten co nie ma !zeby . My będziemy trenować, rozbijać swoje maszyny, a ty będziesz tylko patrzył ? Więcek
-=Dee Jay=- Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Opublikowano 20 Lipca 2008 no skutera nie mam, ale do takiej parady doł?czyć się mam czym ... także jak zaczniecie trenować, to się doł?cze !zeby
tarzan Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No to kiedy zaczynamy treningi??? !happybth Musimy dobrze wypasc na najblizszej Burgmanii P.S. A wogole to co taka cisza w temacie ? Hallo!!Koledzy!!Czyzby nie bylo chetnych a raczej odwaznych?? Pozdrawiam !happybth !happybth !happybth
Gość elwood_blues Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Naprawdę robi wrażenie. I pomysleć, że to południowcy. którzy z dyscyplin? s? raczej na bakier.....
Klubowicze krzytro Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Panowie przeciez to piku? !happybth
Pleban Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Panowie przeciez to piku? !happybth No pewnie. Robiłem to wielokroć...... tyle że solo !happybth !happybth !happybth
Gość Rolnik Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mogę załatwić kontener styropianu w dobrej cenie !happybth do obłożenia maszyn będzie bezpieczniej a i jak komu? się spodoba to i cieplej w chłodne dni !happybth
Gość scottie Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nie no wielki szacunek naprawde wielka sprawa
mik72 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 hej, styropianu nie wozi się kontenerami, bo maj? za mał? objęto?ć w m3 - max 70 sze?ciennych - po prostu się nie opłaca, prawdziwy skład ma 120 m3 i to już wystarczy dla naszych maszyn. Sorki za OT, ale nie mogłem się powstrzymać
Gość Lpablo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 takie rzeczy to ja na motorynce robie
adi-000 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Podobne rzeczy to da radę zrobić każdy policjant - motocyklista. W Legionowie s? organizowane dla nich kursy, które nazywaj? sie technika jazdy motocyklem ciężkim (TJMC). Każdy kto go ukończy dostaje specjaln? odznakę.
Rekomendowane odpowiedzi