krzys-68 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 tak sie pytam,generalnie z ciekawosci nasza obecnosc na 100% wykluczona
upiór Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 A szkoda , bo wycieczka zanosi sie całkem całkem . Nawat 3M ma dopisać . Odrabjamy straty za Sycow? prawda Adam .
andrea-torun Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Szacuneczek dla wszystkich przyjaciol,ktorzy beda czytac tego posta.Jest piateczek 7.30 ja sie juz pakuje na wyjazd.Wyjezdzam w sobote o 6.oo z Torunia z postojami licze byc na 13 w Mragowie.Jak bede pedzil !scooter to nie wiele zobacze,pogoda jak zapewne wiecie ma byc fantastyczna.Chce dotrzec do organizatorow parady.Smutno mi ze niektorzy z Was beda mogli byc dopiero w niedziele.Ale dobre i to.Mysle,ze zabierzecie moja skromna osobe w niedziele z Mragowa.Bedzie mi bardzo milo pobyc z Wami.Upiorku z plecaczkiem Ypeczka nie poszalejesz.Pewnie Bobas bedzie prowadzil.W Ostrodzie ma dolaczyc Pleban.Klaniam sie kolegom z trojmiasta.Przygotowalem,dla kazdego niespodzianke.Trzymajcie sie na szlaku i nie dajcie sie sprowokowac przez kierowcow ktorzy nas nie lubia.Do zobaczyska w Mragowie.Wasz druch.Andrea !TAZ !guns
Sympatycy spinka Opublikowano 25 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2008 andrea-torun napisał(a): W Ostrodzie ma dolaczyc Pleban.Klaniam sie kolegom z trojmiasta. hm...... chyba nie doł?czy Sporo km miałby do nadrobienia bo ?miga gdzie? w Dolomitach czy innych górkach. Ale może...... "trzeba być twardym nie miętkim". Miłego spotkania w Mrógowie.
Bobas Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 andrea-torun napisał(a): Szacuneczek dla wszystkich przyjaciol,ktorzy beda czytac tego posta.Jest piateczek 7.30 ja sie juz pakuje na wyjazd.Wyjezdzam w sobote o 6.oo z Torunia z postojami licze byc na 13 w Mragowie.Jak bede pedzil !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter to nie wiele zobacze,pogoda jak zapewne wiecie ma byc fantastyczna.Chce dotrzec do organizatorow parady.Smutno mi ze niektorzy z Was beda mogli byc dopiero w niedziele.Ale dobre i to.Mysle,ze zabierzecie moja skromna osobe w niedziele z Mragowa.Bedzie mi bardzo milo pobyc z Wami.Upiorku z plecaczkiem Ypeczka nie poszalejesz.Pewnie Bobas bedzie prowadzil.W Ostrodzie ma dolaczyc Pleban.Klaniam sie kolegom z trojmiasta.Przygotowalem,dla kazdego niespodzianke.Trzymajcie sie na szlaku i nie dajcie sie sprowokowac przez kierowcow ktorzy nas nie lubia.Do zobaczyska w Mragowie.Wasz druch.Andrea !TAZ !happybth !happybth !guns My?lę, że pomyliłe? Plebana z Abachem Pozdrawiam i do zobaczyska na Mazurach !OK
Abach Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 upiór napisał(a): Odrabjamy straty za Sycow? !happybth prawda Adam !scooter . Skuter ci?gle stoi !happybth Jak jest okazja, trzeba go wygrzebać z garażu. W tym sezonie obiecałem sobie, że zrobię więcej kw jak w zeszłym. Ale zanosi się, że nie dam rady !scooter Na szczę?cie jeszcze po drodze Bieszczady, tam trochę się nakręci !scooter
Bobas Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Opublikowano 26 Lipca 2008 Wła?nie wróciłem z porannej przejażdżki. Ale upał!!!!!!! Jutro na pewno będzie podobna pogoda. Chyba trzeba zabrać ze sob? jakie? lżejsze ciuchy !scooter No to do zobaczenia juterko !happybth !happybth !scooter !scooter !scooter
upiór Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 MRˇGOWO MRˇGOWO . Napewno czas jaki? zostanie , pytanie tylko gdzie w pamięci !flower . Dzieki wszystkim za pomoc . Raz jeszcze DZIĘKI .
Abach Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 krzys-68 napisał(a): a relacja gdzie????? Proszę bardzo: było gor?co !piwko , gor?co , gor?co a te krople to nie łzy.... 7.15 pogoda piękna, temperatura ok 20 stopni i słoneczko. Z Gdańska wyruszył tylko jeden skuter. Liczyłem na conajmniej dwa a miałem nadzieję na trzy !flower Ale trudno, niech żałuj? Do Ostródy 136 km, poszło szybko i bezproblemowo. Dotarli?my na godzinę przed spotkaniem z grup? Kujawsko-Pomorsk?. Tak planowali?my. Tankowanie, ?niadanie i kawka w MD. Mimo wczesnej pory (jak na niedzielę) już chowali?my się przed słońcem. Podpinka z kurtki zniknęła w kufrze... Przed 10 telefon od Bobasa: - czekamy na wyjeĽdzie na Olsztyn... No to ruszamy, szybko znaleĽli?my grupę. Powitanie i w drogę. Do Mr?gowa zaledwie 102 km. Upiór z synem dzielnie poprowadził kolumnę 5 skuterów do celu. Jechali?my do?ć długo ze względu na liczne remonty dróg na tym odcinku, zreszt? nigdzie nam się nie ?pieszyło. Wiedzieli?my z góry, że nie weĽmiemy udziału w paradzie, ale chcieli?my j? chociaż zobaczyć. Przed Mr?gowem kilkukilometrowy korek minęli?my lewym pasem. W Mr?gowie czekali na nas Mareczek i Tomekgdz. Ze względu na zablokowanie przez Policję głównych dróg, trochę czasu zajęło nam zlokalizowanie oczekuj?cych. Najłatwiej spotkać się pod Biedronk?, każdy wie, gdzie ona jest Po krótkim spotkaniu Mareczek z Tomkiem ruszyli w kierunku Olsztyna a nasza grupa w poszukiwaniu parady i wody. Upał był nieziemski Udało nam się dotrzeć na duże skrzyżowanie, gdzie przebiegała parada. Niestety trafili?my już na sam? końcówkę i nie za wiele zobaczyli?my. Chwilę potem znaleĽli?my jezioro Czos. Czę?ć ekipy była przygotowana na k?piel (galotki, stringi, opalenizna i takie tam ) druga czę?ć znalazła cień pod parasolami Lecha. Ale nic złocistego nie można było wypić !piwko A szkoda, bo lalo się z nieba !placz |mieli się ze mnie, że pot w butach skuterowych przekroczył poziom alarmowy Bo nie byli?my przygotowani na przebieranki i kisili?my się w strojach skuterowych Minęło kilka godzin i nadszedł czas powrotu. Wracało się łatwiej, bo temperatura trochę spadła, ale za to zachodz?ce słońce ?wieciło prosto w oczy. Po pożegnianiu w Ostródzie wracali?my samotnie. Przy tankowaniu w Małdytach odszukałem w kufrze podpinke pod kurtkę, zrobiło sie trochę chłodniej. W domu zameldowali?my się przed 22. Zrobili?my prawie 500 km. Dziekujemy wszystkim za miło spędzony dzień. Mamy nadzieję na szybk? powtórkę Upiór daj znać, jak dotarłe? do domu, nie mam nawet do Ciebie telefonu Kilka zdjęć: KLIK Edit Upiór, napisałem post a potem dopiero odebrałem Twój PM. Dobrze, że wszystko OK. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 Cze?ć Chłopaki, Mam trochę fajnych zdjęć, ale mój komputer nie nadaje się do wrzucenia ich na stronę. Ma prawdopodobnie za słaby procesor i podczas wysyłania ich na stronę Forum wysiada mi bezprzewodowy internet. Nagram je na płytkach dla wszystkich. Upiór, dobrze, że Junior doszedł już do siebie. Abach, dziękuję Wam za miłe towarzystwo i sorki, że nikt nie napisał o strojach plażowych !placz Na pewno było Wam bardzo gor?co Andrea, a Ty gdzie znikn?łe? w tym Mr?gowie. Czekali?my na Ciebie na plaży. Z Bydgoszczakami dotarli?my do domów około północy. Powiem Wam, że SW ma zaj...... ?wiatła. Nie różni? się niczym od samochodowych po zamontowaniu żarówek, które daj? 50% więcej ?wiatła. Na moim liczniku tego dnia wybiło 620 km. Mi tam się podobało Dla samej przejażdżki i spotkania z Wami warto było jechać !kiss Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom wypadu. Pozdrowionka. Bobas
krzys-68 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 wrzuc fotki na niezalezny serwer fotosik lub picassa !scooter
Bobas Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Opublikowano 30 Lipca 2008 krzys-68 napisał(a): wrzuc fotki na niezalezny serwerfotosik lub picassa !happybth Wła?nie chciałem to zrobić, ale w momencie przesyłania wył?cza mi się sygnał internetu !scooter A co się dzieje u Was Panowie? Aktywno?ć na Forum prawie zerowa !happybth Proszę odrobić zadanie domowe i co? napisać
michu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Bobas napisał(a): A co się dzieje u Was Panowie? Siemanko wszystkim. Jak pewnie wszyscy wiecie ja z Jolk? działeczka pełen relax A co do Mr?gowa wyjazd super .W drodze powrotnej Jolka trosze przysypiała ,ale po za tym , było superowo .Wszyscy jechali tak jak należy !tut .Dziękuje wszystkim za mił? wycieczkę i tobie Abachu za fajn? relację z naszego wypadu. Do zobaczyska
Rekomendowane odpowiedzi