Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2008 Robson co Ty nam robisz do łeby jedz 28 !YES
Bobas Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Tego to bym się Robson po Tobie nie spodziewał !YES
andrea-torun Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Witek jestem u Ciebie o siodmej.Napisz mi PIM z Twoim nr telefonu.Gdzies mi sie skasowal.Pozdroweczka.Slyszalem.ze lecisz z plecaczkiem?Moj to 515-074-726 !yawn !zeby !NOT !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ
upiór Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam . Tak jade z małym Upiorem . Czekam na telefon około 7 00 w niedziele !yawn pogoda ma dopisać !zeby .
Bobas Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Opublikowano 20 Lipca 2008 Parada motocykli jest prawdopodobnie o godz. 12- stej. Jak zd?żymy to będzie super, a jak nie zd?żymy to też będzie zaj....... !zeby Jeszcze mi klocków nie przyslali. Chyba będę musial osobi?cie skoczyć do większego miasta i kupić jakie? dobre klocuszki !yawn Tomas, co tam w Grudzi?dzu słychować? |migasz z nami do Mr?gowa?
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 20 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2008 Info na temat parady http://www.ckit.mragowo.pl/?go=impview&l=7
Bobas Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 Rozmawiałem dzi? z Michem. Jego Burger jest już na chodzie !OKK Ja klocki odbieram jutro w serwisie w Gdańsku !OKK Także pamiętajcie, że zawsze kiedy jest zle to się trzeba cieszyć, bo po złym przychodzi dobre
andrea-torun Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Bedziesz w Mragowie???Podaj kom.to sie zdzwonimy.Pozdrowka.Andrea-TorunCo u Ciebie wielki podrozniku.Napisz cos.Jestes de besciak.Moj tel.515-074-726 !czary !tut !vampire !TAZ !OKK !OKK !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
upiór Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam serdecznie . Bobas spotykamy się w Brodnicy rano , telefony wrazie czego !OKK . Ustal godzine wyjazdu z Bydgoszcz? , ja jade z go?ciem z Torunia. To na razie tyle .
Tomekgdz Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Informuje że ja z kol. Mareczkiem też tam zawitamy !OKK
Mareczek Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Informuje że ja z kol. Mareczkiem też tam zawitamy !vampire Ja i Tomek mamy sporo spraw do przedyskutowania i ustalenia, więc w kilka godzin w (niedzielę)nie udało by się tego zrobić wiec zdecydowali?my się pojechać na mazury kilka dni wcze?niej. !scooter !scooter !scooter !scooter Spotkamy się ze wszystkimi uczestnikami !OKK !OKK spotkania w Mr?gowie oko godz. 12oo !scooter
Abach Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 A plan jest taki:1. Bydgoszcz i Chojnice spotykaj? się jak zawsze w zatoczce pod |wieciem godz. 7.00 2. stamt?d ?migamy do Grudzi?dza, sk?d zwijamy Tomasa i naszego nowego kolegę Krzy?ka ( mam nadzieję, że pojedzie razem z nami !OKK ) 3. z Grudzi?dza lecimy na Brodnicę, gdzie czeka na nas Upiór z Robsonem 3miasto, jak pogoda dopisze doł?czy w Ostródzie, tylko podajcie informację o której planujecie tam przejeżdżać !OKK EDIT Mój nr 602701392
Bobas Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 Mareczek, Tomas, fajnie, że będziecie !czary Szkoda tylko, że nie na 2oo !scooter Do zobaczenia w Mr?gowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !OKK Upiór plus Junior !OKK Fundi plus Sławka Michu plus Jola !scooter Bobas !scooter Andrea?????????????????? !scooter 3M A plan jest taki:1. Bydgoszcz i Chojnice spotykaj? się jak zawsze w zatoczce pod |wieciem godz. 7.00 2. stamt?d ?migamy do Grudzi?dza, sk?d zwijamy Tomasa i naszego nowego kolegę Krzy?ka ( mam nadzieję, że pojedzie razem z nami !TAZ ) 3. z Grudzi?dza lecimy na Brodnicę, gdzie czeka na nas Upiór z Robsonem 3miasto, jak pogoda dopisze doł?czy w Ostródzie, tylko podajcie informację o której planujecie tam przejeżdżać !vampire Witam 3Miasto !scooter my?lę, że w Ostródzie będziemy ok. 10-tej. Nr do mnie 601595965 Abach, podaj też swój nr, ok? posty ł?cze, proszę używać funkcji "edytuj" Artix
andrea-torun Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Kochani przyjaciele sobote mam wolna i nie wiem czy nie bede tam juz w sobote.O nocleg sie nie martwie zobieram namiot i sprawa zalatwiona.Ale chce poczuc ta atmosfere i wziasc udzial w paradzie.Rozumiem Was doskonale pracujecie w sobote.Ale i tak bede mial radoche spotkac sie z Wami.Do zobaczenia. !OKK !OKK
Kaśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Dzieki za miłe powitanie, chętnie pojechałabym z Wami do Mr?gowa.... ale chyba będę w pracy niestety to koniec m-ca i nawet w niedziele trzeba pracować. Życzę Wam zatem fajnej zabawy !scooter
upiór Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Ka?ka miło Cię powitać , nam czasami braknie czasu nie tylko Tobie , ale tak czasami bywa że to co zakładamy że wypali to czasami wali sie w gruz !OK , tak to jest w tym życiu , jeszcze raz miło że jeste? znami !scooter .
Bobas Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Cze?ć Kasieńka, fajosko, że jeste? Mam nadzieję, że od czasu do czasu znajdziesz woln? chwilę, żeby spotkać się z ziomalami ze swojego regionu !kiss Do zobaczyska!!!!!!!!!!!!!!!! !scooter !OK
Kaśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Na pewno znajdę czas żeby Was poznać i pogadać no i razem po?migać - codziennie jeżdżę na moto do pracy i na zakupy. !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy Cię Kasiu serdecznie przykro nam że nie pojedziesz z nami ale co się odwlecze to nieuciecze !scooter Co do 3m to my?lę że ok 10:00 powinni?my się tam zjawić Andrea poczytaj regulamin parady i przystrój skuta
Abach Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Co do 3m to my?lę że ok 10:00 powinni?my się tam zjawić Będziemy wcze?niej, wypijemy kawę w MD i będziemy czekać na Was. MD jest przy BP i głównym skrzyżowaniu i chyba będzie to najlepszy punkt na spotkanie....
upiór Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam . Wynika z tego że ja ?migam do Brodnicy sam ,no z małym juniorem !placz1 oczywi?cie. Do brodnicy zajade około 7 30 wkońcu to niedziela . Podaj? że pogoda ma wszystkim dopisać . Szkoda tylko ze Ka?ka nie ?miga z nami , można napisać że to jest nasz rodzynek . Panowie jak powjada Robson SZACUN Kasi .
Bobas Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Z Bydgoszcz? jestem już umówiony. 7.00 w |wieciu Pogoda ma być podobno paskudnie gor?ca !placz No to idę do garażu przygotować maszynę i do zobaczyska w niedzielę !OKK
upiór Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam . Jak narazie do kompa siadam po 21 albo 22 . Bobasku ,temat znam spotykamy się w Łasinie dzwonił do mnie Fundi , pogoda zapowiada się wspaniała !placz . Robson na 100 procent odpada !tut !OKK szkoda Powodzenia .
krzys-68 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 planujecie jazde przez Brodnice to sk?d Łasin po drodze??
Bobas Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Opublikowano 24 Lipca 2008 planujecie jazde przez Brodnice to sk?d Łasin po drodze?? Brodnica już nieaktualna
Rekomendowane odpowiedzi