Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze?ć Panowie,

w ostatni weekend lipca odbywa się jak co roku Piknik Country w Mr?gowie.

W ostatnim dniu, tj. w niedzielę jest parada motocykli przebiegaj?ca przez centrum miasteczka. Atmosfera jest SUPEROWA !V

Rozmawiałem dzi? z Upiorkiem i składam w naszym imieniu propozycję nie do odrzucenia whist Jedziemy 27 lipca do Mr?gowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powrót tego samego dnia :(

A plan jest taki:

1. Bydgoszcz i Chojnice spotykaj? się jak zawsze w zatoczce pod |wieciem godz. 7.00

2. stamt?d ?migamy do Grudzi?dza, sk?d zwijamy Tomasa i naszego nowego kolegę Krzy?ka ( mam nadzieję, że pojedzie razem z nami ;) )

3. z Grudzi?dza lecimy na Brodnicę, gdzie czeka na nas Upiór z Robsonem

Nie wiem jednak o której godzinie zaczyna się parada motocykli. Jak nie zd?żymy to pozwiedzamy sobie Mr?gowo !OK Jedziemy po prostu na luzie bez stresa ;)

Zapraszam też serdecznie Pomorze i innych Burgmaniaków zainteresowanych wspólnym wypadem na niedzielny piknik. !V !scooter !TAZ

Pozdrowienia z Chojnic. !kiss

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

16

• upiór

12

• andrea-torun

8

• krzys-68

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jade Jade Jade tra la la la . Oczywi?cie na mojej wspaniałej ?licznej YP 250 DX whist !kiss , Mały upiorek jedzie zemn? , od czego s? wakacje . Pozdrawiam , zostało 12 dni do niedzieli !scooter .

Opublikowano

Bezemnie nie mozecie jechac.No jak,Torun Brodnica bedzie wysypana gwozdziami.Gdzie spotykamy sie w Brodnicy i o ktorej.Juz sie ciesze.Lubie Was drpi chrusty!!!!!ha, ha ha.Do zobaczyska na szlaku. whist !scooter !kiss !TAZ !OK

Upiorek my sie moze spotkamy w Kowalewie i razem pociagniemy do Brodnicy???? !V Dziadek Andrea

Posty lacze, prosze o korzystanie z funkcji "edytuj".

dr.big

Opublikowano

Minęła zaledwie noc, a mamy już dwóch chętnych twardzieli.

Brawo, czekam na następnych skuteromaniaków !scooter whist !kiss

Opublikowano

Z Toba to czterech.Tak sobie mysle czy nie jechac juz w sobote i spotkali bysmy sie w Mragowie.No bo jak Ty widzisz wyjazd z CHOJNIC do Swiecia,Grudziadza,Brodnicy i dopiero do Mragowa to tam bedziemy na 14 pora obiadowa juz po imprezach.Tak mysle moze sie myle??????? whist

Opublikowano

Ja osobi?cie nie wybiorę się do Mr?gowa (2x 248km) w jeden dzień, była by to tylko jazda a gdzie czas na pogadanie !OK !scooter !kiss no i jakie? whist aczkolwiek nie wykluczam spotkania się z Wami w Mr?gowie.Za kilka dni dam odpowiedz. !TAZ

Opublikowano

Macie rację, że to spory kawałek drogi.

Ale co to dla takich twardzieli jak my !scooter

Proponuję spotkanie w zatoczce o 7.00 i w ten sposób będziemy na miejscu jeszcze przed południem. Co o tym my?licie?

Po?migamy sobie na naszych maszynach i będzie kilka godzin na wspólne pogaduszki i k?piel w mazurskim jeziorku.

No chyba, że chcecie jechać w sobotę ??????? whist

Pozdrawiam.

Bobas

Opublikowano

25.07 imieniny wszystkich Krzysztofow wiec w ten weekend termin juz zajety whist

i tak co rok

Opublikowano

Witam , panowie zabrac Mu AN 650 szkoda tylko maxi !TAZ , szkoda tylko garażu zajmuje Mu tylko podloge !scooter . No chyba że wiek i tak dalej whist hi hi hi . Mareczku powodzenia !kiss .

• Klubowicze
Opublikowano

Czołem chłopaki i dziewczyny my z Michem chetnie się przewietrzymy pomysł przedni .Andrei jeszcze lepiej mi się podoba .Co do Mareczka to on nie może jechać na AN 650 bo obiecał go Jolce z tego co wiem ;) Jolka jest cała chepi !holiday !OKK

A tak na poważnie to mam nadzieje że uszczelka dotrze i Michu zacznie znowu ?migać z Jolk? na burgolocie

!scooter !scooter

Opublikowano

Marku,

no to w razie czego spotykamy się na miejscu. Fajosko jakby? dotarł tam dzień szybciej skuterem lub tego samego dnia innym ?rodkiem lokomocji. !scooter

Ale mimo wszystko najlepiej skuterem :(

Andrea,

super, że pojedziesz z nami.

|rednia prędko?ć na trasie to 90- 120 km/ h. :P

Musisz mieć przecież zaprawę przed wyjazdem w Bieszczady ;)

Pozdrowionka i do zobaczyska.

Co tam u działkowiczów z Bydgoszczy?

Uszczelka doszła?

Tomas,

co się nie odzywasz? Nalewaj benzyny do Yamahy i w niedzielę zwijamy Cię z Grudzi?dza !holiday

Z 3M nikt się jeszcze nie dopisał. Czekamy na Was !OKK

Robson,

nie spać proszę i co? nabazgrać na Forum, bo się martwić o Ciebie zaczynam ;)

A tak przy okazji to na dobre wyrzuciłem z serca X9 i wkleiłem jak widzicie do profilu moj? ukochan?. Miałem dzi? z ni? upojn? noc :( !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Bobasie czytaj co napisane miedzy wierszami !scooter czekamy czekamy

Opublikowano
25.07 imieniny wszystkich Krzysztofow wiec w ten weekend termin juz zajety !scooter

i tak co rok

Też jestem Krzysztof i mam imieniny. Na szczę?cie s? 2 dni przed naszym wypadem na Mazury. Pakuj torebkę, zakładaj czyste rajstopy i jedz z nami !scooter

Opublikowano
25.07 imieniny wszystkich Krzysztofow wiec w ten weekend termin juz zajety !scooter

i tak co rok

Też jestem Krzysztof i mam imieniny. Na szczę?cie s? 2 dni przed naszym wypadem na Mazury. Pakuj torebkę, zakładaj czyste rajstopy i jedz z nami !scooter

tja,ale u mnie bedzie dwóch Krzysztofow w domu naraz ,zjezdza przyjaciel na urlop w me okolice.On preferuje jednak wieksze mobile a przepada za DAF XF105 !holiday

• Klubowicze
Opublikowano

Do Mr?gowa DAFem io może być ciekawe! !scooter

Opublikowano

Normalnie szok Fundi wygral kompa ;) ,nare?cie co? napisał !holiday . Dziadek Andrea , będe Cię poganiał !scooter ;) , czytałe? co napisał Bobas . Robson to tylko biznesa by robił , na pisanie niema biedaczysko czasu !OKK .

Zostalo tylko 10 dni oby tylko pogoda dopisala .

Tradycyjnie szamani BYRGMANI ł?czcie sie !scooter .

O kurcze wła?nie Marek zasiadł do kompa zaras mi da za AN 650 , ide spać poczytam rano :( .

• Klubowicze
Opublikowano

Spokojnie chłopaki - nie wiem czy będzie mi sie chciało jechać tak daleko i to jeszcze z tak? band? !scooter !scooter jeszcze sie zastanowię ;) !holiday

Opublikowano

Robert w Toruniu Cie zwijam o 7 rano i lecimy po Witka do Kowalewa i na Brodnice.Albo jestem za tym zeby jechac w sobote i troche pozyc atmosfera Picniku Cantry.No jak co Wy na to?????Jest jeszcze troche czasu zastanowmy sie.Mareczek ma racje ze to jest kawal drogi na jeden dzien. !scooter !scooter

Opublikowano

Andrea nieb?ć cienias i nie pekaj . Jak by tam ładne laski były a nie panie w kapeluszach to napewno ?migał by? o szwartej rano ;) . Odnas to 200 z małym czym? tam , w razie czego to będe Cie poganiał !scooter !scooter !holiday . !OKK

Opublikowano

Czołem chłopaki

Jak będzie burgolot biegał to oczywi?cie ze jade !scooter !scooter !holiday :( !OKK ;);)

Opublikowano

Zobaczymy kto tam bedzie cieniasem - Ty,TY,TYTY.........kROKODYLKU ten co kobitek nie lubi.Zabiore Roberta i po Ciebie pomysl o ktorej ?Trzymaj sie. :P:D:P

• Klubowicze
Opublikowano
Zobaczymy kto tam bedzie cieniasem -

Normalnie chcę to obaczyć
Gość slawek_jaro
Opublikowano

Witam! Wybieram się na Piknik Contry do Mr?gowa 25.07 do 27.07 rezerwacja noclegów zrobiona. Mam nadzieję , że spotkamy się na niedzielnej paradzie.

Wyjeżdzamy w pi?tek 25.07 ok. godziny 13 z W-wy gdyby kto? jechał proszę o info może pojechali by?my razem !YES

Opublikowano

Witam . Andrea nagraj temat z Robertem a ja na was czekam rano :lol: , to znaczy o 7 00 . No chyba że Robert nas zostawi to normalnie !YES :lol: . Ale jak znam Robsona to napewno pojedzie :) . Andrea ty KROKODYLKU , tylko tak sie składa że moja skromna osoba jedzie jako pierwsza , jako? tak mi wygodnie , zobaczymy na trasie . Pozdrawiam serdecznie nasz? paczke . Do wyjazdu pozostalo tylko 8 dni :P .

• Klubowicze
Opublikowano

Cze?ć chłopcy i dziewczęta :P Muszę z przykro?ci? Was powiadomić , że niestety nie będę mógł jechać z Wami do Mr?gowa 27 lipca :lol: Mam już zaplanowany wyjazd urlopowy z moj? małżonk? wła?nie 27 wcze?nie rano do niejakiej Łeby !YES

życzę Wam udanego wypadu i szerokiego asfaltu.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol: