max77 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Witajcie W końcu mogę was o co? zapytać. Nie wiem czemu ale okrutnie mocno zapodobał mi się AN 650 !V , i żaden inny skuter nie wchodzi w grę. Jestem wielkim gadżet maniakiem a ten skuter jest według mnie tak? zabawk?, takie elementy jak elektryka szyby, lusterek, ABS, s? bardzo miłe ale ten automat i silnik to jest to co mnie urzekło. I tu jest problem bo w sumie AN-a znam tylko wirtualnie nigdy go nie macałem a o jeĽdzie nie było mowy. Czy wiecie może gdzie w okolicach Katowic można by się przyjrzeć tej maszynce bo pewnie od tego powinienem był zacz?ć. No i jeszcze kwestia kupna najpierw rozgl?dałem się za najstarszymi egzemplarzami ale w większo?ci s? to przebiegowe maszynki no i wy?ledziłem na forum że było parę problemów z nimi. PóĽniej doszedłem do wniosku że jednak wolę wersję Executive bo ma na pokładzie te dodatkowe kilogramy które lubię . Ale jak wiadomo to też rodzynki i jedynie we Włoszech lub USA jest jaki? wybór w rozs?dnych pieni?dzach. Od paru dni zastanawiam się nad nówka od nie zależnego dystrybutora bo cena jest do?ć atrakcyjna ale ty już bym my?lał nad jakim? leasingiem, może kto? z was miał jakie? do?wiadczenia w tym temacie lub ma namiar na jakie? pewne Ľródło gdzie można kupić taki sprzęt. A i wpadło mi jeszcze ogłoszenie naszego kolegi z forum jednak kolor czerwony mi jako? nie leży, może dobra cena by mnie skusiła
Dzięgiel Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 Na żywo w kolorze czerwonym wygl?da super.A zobaczyć takiego możesz w salonie suzuki w tychach
max77 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Opublikowano 12 Lipca 2008 Dzięki za info !scooter po urlopie podjadę tam.
pilot Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 Jak będę w okolicach Rybnika a jest to nawet możliwe w tym tygodniu to mogę Ci go pokazać.
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2008 Dzisiaj jechałem przez Tychy i wst?piłem do Suzuki maj? tam wystawione dwia Burgusie 650, jeden jest napewno czarny, drugi chyba granatowy.
max77 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Opublikowano 12 Lipca 2008 Pilot jutro lecę na dwu tygodniowy urlop i wbiłe? mi klina ta propozycj? . Chętnie bym się spotkał, być może będzie jeszcze okazja.
Rekomendowane odpowiedzi