Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość elwood_blues
Opublikowano

Znalazłem chwilkę czasu, aby wrzucić kilka zdjęć ze zlotu Harleya w Hamburgu.

Ponieważ miałem tylko rzut beretem do miejsca zlotu, postanowiłem wpa?ć tam na krótko i zobaczyć jak wygl?da jeden z największych zlotów HD na ?wiecie.

Pierwsze moje wrażenie: ogromne zamieszanie, ryk motocykli dobiegaj?cy dosłownie zewsz?d - mniej więcej jak w wielkim gnieĽdzie szerszeni.

Można było poczuć się zupełnie obco w tym miejscu, które w zasadzie powinno jednoczyć motocyklistów.

Dla mnie znacznie lepsze i warto?ciowsze s? kameralne zloty, gdzie duża czę?ć zlotowiczów zna się osobi?cie.

Ogromna impreza: ponad 600.000 odwiedzaj?cych, ok. 75.000 motocykli. W niedzielnej paradzie wzięło udział ok. 10.000 maszyn.

Poza tym pełno imprez towarzysz?cych: koncerty, konkursy, inne atrakcje. Pełno było sklepików wystawiaj?cych na sprzedaż dosłownie wszystko co można było sobie wymarzyć - ubrania, akcesoria, czę?ci do tuningu, motocykle na zamówienia.

Oczywi?cie zatrzęsienie pubów, barów, restauracji.

Wszystko odbyło się na placu w okolicach słynnej ulicy Reeperbahn

Zrobiłem kilkana?cie zdjęć telefonem komórkowym - szczególnie polecam obejrzenie zdjęć przedstawiaj?cych miedzy innymi bohaterów filmów "Alien", "Predator" itp.

Go?ć wykonał te postacie własnoręcznie używaj?c w 99% czę?ci motocyklowych. Naprawdę ?wietnie wykonane.

Bluesowe pozdrowionka.

Link do zdjęć : HARLEY HAMBURG DAYS 2008

Opublikowano

Zdjęcia robi? wrażenie,wybierałem się z kilkoma kumplami na Harley Days 2008 lecz moje plany uległy zmianom i koledzy pojechali sami !happybth

Taki "spęd" napewno robi wrażenie,tylko jak to ogarn?ć?

Ale cieszę się że mogę zerkn?ć na twoje zdjęcia,dzięki.