matrixclan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Strzalka nie wiem jak zaczac ale mam niewielki problem z tylnia czescia ciala po dwoch, trzech godzinach jazdy, wiem co mam z tylu i to boli niestety jest to zwiazane z moja waga (jakos natura sie pomylila i przestale dalej rosnac !OK ) chcialbym wymienic wklad w kanapie na twardszy, lepszy lub na zel !OKK zna z was ktos firmy ktore sie w tym zajmuja??? najlepiej na slasku moja tylnia czesc ciala bedzie wam wdzieczna za pomoc dzieki Arek
eMKa Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 moja tylnia czesc ciala bedzie wam wdzieczna za pomoc Czy oczekuję takiej wdzięczno?ci... Tylko żeby nie ?piewał !OKK A tak pow, to naprawiałem kiedy? kanapkę skuterow? u tapicera. Chodziło o jej zewnętrze, ale łatwo sobie wyobrazić, że tapicer może równie dobrze wymienić to co jest pod derm?. I to był zwykły tapicer - nie żaden specjalista-moto. A poza tym to pytanie raczej powinno być w dziale "Techniczne". !OK
PrezesBednarz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Bagster ! http://www.bagster.com
matrixclan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Strzalka dzieki za odpowiedzi ale czy naprawde nie ma Polskiej alternatywy do bagstera??? dzieki Arek
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 profesjonalnej na tyle zeby rzeczywiscie ulzyc twojemu zadkowi ?? ... nie ma ..
Rekomendowane odpowiedzi