ERMI Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Prowokacja- melduję - udana Typ się odezwał hehehe. Boli tyłek od ruskiego parcha co Pawełku !scooter Pawełku napisz że proszę co tam u Tiebija?
Agnus Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 eMKa! Minęło 10 dni od obowi?zkowego "zaliczenia gleby". Czy Majeczka już bryka? Zacz?łem wła?nie urlop i chciałbym się spotkać.
eMKa Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Czy Majeczka już bryka? Ależ oczywi?cie. Królewna była na chodzie cały czas. Już robiła za modelkę (przyszedł taki pan z aparatem i j? obfotografował ze wszech stron). Nieco jest zawstydzona bo tu i ówdzie na "ubranku" rysa, tam i siam zadrapanko, ale wozi mnie dziarsko . I tak zostanie do zimy - wtedy przyjdzie czas na powolne i dokładne spasowanie nowego stroju w kolorze jasnej mięty. Na wiosnę ol?ni sw? urod? i mam nadzieję, że tak już pozostanie. Dzięki wszystkim za dobre słowo i serdeczne pocieszajki. Od razu lżej na duszy. !scooter
Tomi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Pozdrowienia eMKa... i czałe szczę?cie że jeste? cały !OK , a |w. Krzysztof czuwa i dzięki za to Bogu.
Gość Nicco Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam Najważniejsze, że Jeste? cały, Ja wczoraj unikn?łem dzwona o włos a ręce trzęsły mi się jeszcze przez kilkana?cie minut, tak więc gratuluje i życzę zdrówka. Pozdrawiam Nicco
Rekomendowane odpowiedzi