Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Cytat
jak powiedział Prezydent RP: "grali ?wietnie"

bo Pan prezydent siedział na trybunach, daleko od stadionu i nie wiele widział :huh:

Opublikowano

Mozna dalej pokibicowac Podolskiemu i Klose :huh: . A czy dlugo? Tego nie wiem :huh: .

Opublikowano

Po raz kolejny okazalo sie ze w grach zespolowych reprezentacja narodowa to "pik" gory lodowej ktorej w Polsce po prostu nie ma...chodzi mi o szkolenie mlodziezy, zaplecze logistyczne itd.

Bywam czasami w Chorwacji i wiem ze nie dziala tam wskazowka "za boiskiem w prawo" bo cholera wie za ktorym:) Jest ich mnostwo w kazdej zabitej wsi:)

Powiem szczerze ze mi wstyd ale przed naszym trenerem, normalnie mi wstyd za tych chlopakow, bo nie wierze zeby on popelnil jakies bledy.

Oni po prostu nie kochaja pilki, kochaja za to dobre samochody, dupy po meczach i buty w szpic.

Nie grzesza inteligencja i na dodatek nie kochaja tego sportu. Straszny miks.

Ech,

pozdro.Pollacco

Opublikowano
  Pollacca napisał(a):

Oni po prostu nie kochaja pilki, kochaja za to dobre samochody, dupy po meczach i buty w szpic.

Ech,

pozdro.Pollacco

Dodam tylko że s? dupnymi gwiazdorami w reklamach i wywiadach,

A co robi? jak przegrywaj? (szmaciarze) uciekaj? cioty pok?tnie do domów!!!!!!

Też się wstydzę bo też bywam HR i nie wiem jak to będzie w tym roku ale na szczę?cie mam na imię Robert Kubiak to prawie jak Robert Kubica !scooter

Opublikowano
  Pollacca napisał(a):

!scooter

Opublikowano

Na razie jest 2:0 :) , pierwsza z podania Podolskiego, a druga w wykonaniu Klose :) . Ciekawe jak skonczy sie caly mecz :) ?

Edit: 3:1 hurrrra :) . Ale strzelaja petardami, nawet meczu nie trzeba ogladac, zeby znac wynik :unsure: .

3:2 ale koncowka stala pod znakiem zapytania :) .

Opublikowano

Odswieze ;) , Podolski-Schweinsteiger brawo, Klose brawo, Lahm brawo (zadoscuczynienie ;) ) :) . 3:2, kto nastepny ;) ?

Edit: Klose, Podolski -> tylko podziwiac :) .

Opublikowano

Co powiecie o naszej jedenastce....

W tym temacie to już tylko d.big posty pisze...

ciekawe dlaczego ;)

Opublikowano

Ej tam, to tak jakby ogladac F1 tylko dlatego, ze w wyscigach jezdzi Kubica, albo nie ogladac MotoGP ... bo nie ma w tej klasie Polaka czy ... Niemca ;) . Nie lubie "malyszomanii" ;) ... Ale sam Malysz to krol :) , a np. Morgenstern czy Ahonen tez sa (byli) swietni.

Akurat nie jestem fanem pilki kopanej ;) , ale mimo to w jakis stopniu dobra gra mnie intryguje. A tak na marginesie, wczoraj myslalem, ze spotkanie zakonczy sie rzutami karnymi...

Opublikowano

Nie wiem, ale fajnego fingla ma na palcu !happybth !tut !happybth . To chyba takie same "przebranie" jak czapka !scooter ? Pierscien Rumburaka !piwko ?