Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest nie możliwe!!!!!!

Dostali?my lanie od jednej z najgorszych drużyn na ?wiecie (Austriaków)

Ok zgadzam się z krytyk? sędziego Ľle zrobił dyktuj?c karnego ale przecież tam powinien być wynik przynajmniej 4:1 dla Polaków

Wszyscy "psy wieszaj?" na sędziego a nic złego się nie mówi na nasze dupne gwiazdy z murawy i geniusza trenerskiego -----wstyd

Jak by taki mecz zagrali z Niemcami ok ale nie z takimi patałachami jakimi s? Austriacy.

Opublikowano

niech juz wracaja do domu i wstydu nie przynosza :lol:

jak to mowia: mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle...

• Administrator
Opublikowano

Byli jak zwykle do bani, gralo 2 pilkarzy Roger i Boruc reszta nie potrafila dobiec do pilki. II polowa troche lepiej. Ale mecz ciekawy, bramka ze spalonego i karny bez przyczyny, co za roznica czy zremisowali 1:1 czy 0:0 bo taki wynik powinien byc jesli wszystko mialo byc w zgodzie z zasadami gry. Na pewno skukces ze sie zakwalifikowali ale grac to nie potrafia. Na mecz z HR obstawiam 4:0 dla HR. Jak sie oglada inne zespoly to wyglada to tak jak by moj tv nagle przyspieszyl 4 razy w porownaniu do gry polskiej reprezentacji :lol:

Opublikowano
Jak sie oglada inne zespoly to wyglada to tak jak by moj tv nagle przyspieszyl 4 razy w porownaniu do gry polskiej reprezentacji :lol:

Ja mam ten sam problem z moim tv.

Polska-HR 0:3

Opublikowano

Napisze moze tak ;) , nie jestem kibicem pilkarskim, ale jak sie oglada decyzje sedziow w roznych meczach, a pozniej powtorki zdarzen w "slow-motion", to mozna jedynie wybuchnac GROMKIM smiechem. Takich nietrafnych decyzji i tyle "aktorstwa" naprawde ciezko jest znalezc w innym sporcie. I to ma byc dyscyplina gdzie zwycieza lepszy :lol: ...

• Administrator
Opublikowano

Generalnie piłke i podniecanie się meczami mam w głębokim poważaniu :lol: .

Swój komentarz dopisywałem już w topicu "ja pierwszy": Polska mistrzem Polski! ;)

• Klubowicze
Opublikowano

no cóż ? to chyba normalka . można powiedzieć że psim swędem zakwalifikowali?my się na euro , a już było słychać " polska mistrzem europy ". daleko nam do innych drużyn chociażby z tego względu ,że nasza jedenastka to w 70% dziadki a w 30% kontuzjowani małolaty .

wielka skucha :lol:

Opublikowano

Swój komentarz dopisywałem już w topicu "ja pierwszy": Polska mistrzem Polski! :lol:

"Odwróć tabele zobaczysz Polska na czela" ;)

Opublikowano

Panowie mnioej krytyki ,a kto by mógl dostarczyć nam tyle adrenaliny jak nie nasza 11naska :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Chopy pogadajmy lepiej o fajnych dupach :lol:

Opublikowano

Leo do sędziego: "WHY ? "

sędzia: "for money ..."

Opublikowano

Nic się nie stało Polacy nic się nie stało :lol:

• Administrator
Opublikowano

teraz jeszcze tylko Austria pokona Niemcy 3:0 potem my wygramy z HR 5:0 i awansujemy, szkoda tylko ze trzeba sie potem obudzic i isc do roboty :lol:

Opublikowano

mecz HR - Polska:

25 minuta Roger - 0:1

45 minuta - Krzynówek - 0:2

76 minuta - Lewandowski - 0:3

90 minuta - "marchewkę kupiłe? ?? pytam czy marchewke kupiłe? " hahaha

czas sie przebudzić - może za 4 lata !yeah

• Sympatycy
Opublikowano

No cóż, jedziemy do domu i tyle !OK Ja i tak bym lepiej nie zagrał więc psów na nich wieszał nie będę :)

Opublikowano
Ja i tak bym lepiej nie zagrał więc psów na nich wieszał nie będę :)

Ale ty za to nie bierzesz kasy i nie jest to twoja robota.

!OK

• Sympatycy
Opublikowano

Mi też się czasami zdarza co? w robocie spierniczyć :)

Opublikowano

Przed mistrzostwami jak by mi powiedzieli że zagramy z jedna z najgorszych drużyn (Austri?) i z drugim składem Chorwaci to bym postawił wszystko co mam.

I wła?nie dzisiaj był bym goły i wesoły :)

Opublikowano

Nie myli się ten co nic nie robi :):lol:

Opublikowano

Polska,biało-czerwoni :lol:

Polska,biało-czerwoni :)

Opublikowano

Grali?my bez wiary w zwycięstwo. Chłopcy maj? umiejętno?ci, ale jak nie ma sie motywacji to nic nie wychodzi. W szczególno?ci w grach zespołowych. Sędzia Webb zabił w chłopcach tzw. team spirit i to było widać we wczorajszym meczu.

Opublikowano
Sędzia Webb zabił w chłopcach tzw. team spirit i to było widać we wczorajszym meczu.

Tak tak uznał bramkę ze spalonego :)

Opublikowano
Chłopcy maj? umiejętno?ci(....)

:lol:

Sędzia Webb zabił w chłopcach tzw. team spirit i to było widać we wczorajszym meczu.

:P:lol:

Opublikowano
Przed mistrzostwami jak by mi powiedzieli że zagramy z jedna z najgorszych drużyn (Austri?)  i z drugim składem Chorwaci  to bym postawił  wszystko co mam.

I wła?nie dzisiaj był bym goły i wesoły  :P

:P Ja tak zrobiłem... !w00t :lol::);):(:lol:

I co teraz :o

Co do gry naszej jedenastki, hmm... jak powiedział Prezydent RP: "grali ?wietnie"

No nie wiem, ja uważam zdecydowanie ineczej: ;)

Ale... nasz prezydent może ogl?dał inny mecz, albo inna drużynę... bo szalik tez trzymał odwrotnie KLIK KLIK KLIK :P A może to miał być jaki? tajny znak dla naszych aby zagrali "odwrotnie" niż zwykle...

Ale to nie koniec spotkań naszej jedenastki. Już kto? kiedy? powiedział, że naszych czeka jeszcze jedno spotkanie... !YES

z kibicami na Okęciu !w00t i tam zostan? pewnie odpowiednio przywitani: :lol::lol: !bicz :lol: