Gość Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 To jest nie możliwe!!!!!! Dostali?my lanie od jednej z najgorszych drużyn na ?wiecie (Austriaków) Ok zgadzam się z krytyk? sędziego Ľle zrobił dyktuj?c karnego ale przecież tam powinien być wynik przynajmniej 4:1 dla Polaków Wszyscy "psy wieszaj?" na sędziego a nic złego się nie mówi na nasze dupne gwiazdy z murawy i geniusza trenerskiego -----wstyd Jak by taki mecz zagrali z Niemcami ok ale nie z takimi patałachami jakimi s? Austriacy.
bogumilek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 niech juz wracaja do domu i wstydu nie przynosza jak to mowia: mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle...
Administrator Artix Opublikowano 13 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 13 Czerwca 2008 Byli jak zwykle do bani, gralo 2 pilkarzy Roger i Boruc reszta nie potrafila dobiec do pilki. II polowa troche lepiej. Ale mecz ciekawy, bramka ze spalonego i karny bez przyczyny, co za roznica czy zremisowali 1:1 czy 0:0 bo taki wynik powinien byc jesli wszystko mialo byc w zgodzie z zasadami gry. Na pewno skukces ze sie zakwalifikowali ale grac to nie potrafia. Na mecz z HR obstawiam 4:0 dla HR. Jak sie oglada inne zespoly to wyglada to tak jak by moj tv nagle przyspieszyl 4 razy w porownaniu do gry polskiej reprezentacji
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak sie oglada inne zespoly to wyglada to tak jak by moj tv nagle przyspieszyl 4 razy w porownaniu do gry polskiej reprezentacji Ja mam ten sam problem z moim tv. Polska-HR 0:3
dr.big Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Napisze moze tak , nie jestem kibicem pilkarskim, ale jak sie oglada decyzje sedziow w roznych meczach, a pozniej powtorki zdarzen w "slow-motion", to mozna jedynie wybuchnac GROMKIM smiechem. Takich nietrafnych decyzji i tyle "aktorstwa" naprawde ciezko jest znalezc w innym sporcie. I to ma byc dyscyplina gdzie zwycieza lepszy ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 13 Czerwca 2008 Generalnie piłke i podniecanie się meczami mam w głębokim poważaniu . Swój komentarz dopisywałem już w topicu "ja pierwszy": Polska mistrzem Polski!
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2008 no cóż ? to chyba normalka . można powiedzieć że psim swędem zakwalifikowali?my się na euro , a już było słychać " polska mistrzem europy ". daleko nam do innych drużyn chociażby z tego względu ,że nasza jedenastka to w 70% dziadki a w 30% kontuzjowani małolaty . wielka skucha
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Swój komentarz dopisywałem już w topicu "ja pierwszy": Polska mistrzem Polski! "Odwróć tabele zobaczysz Polska na czela"
brzoza Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Panowie mnioej krytyki ,a kto by mógl dostarczyć nam tyle adrenaliny jak nie nasza 11naska
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Chopy pogadajmy lepiej o fajnych dupach
-=Dee Jay=- Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Leo do sędziego: "WHY ? " sędzia: "for money ..."
Dzięgiel Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nic się nie stało Polacy nic się nie stało
Administrator Artix Opublikowano 13 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 13 Czerwca 2008 teraz jeszcze tylko Austria pokona Niemcy 3:0 potem my wygramy z HR 5:0 i awansujemy, szkoda tylko ze trzeba sie potem obudzic i isc do roboty
Waluś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 mecz HR - Polska: 25 minuta Roger - 0:1 45 minuta - Krzynówek - 0:2 76 minuta - Lewandowski - 0:3 90 minuta - "marchewkę kupiłe? ?? pytam czy marchewke kupiłe? " hahaha czas sie przebudzić - może za 4 lata !yeah
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Hahahahahaahhehehehehehhahahaha Polacy nic się nie stało
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2008 No cóż, jedziemy do domu i tyle !OK Ja i tak bym lepiej nie zagrał więc psów na nich wieszał nie będę
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja i tak bym lepiej nie zagrał więc psów na nich wieszał nie będę Ale ty za to nie bierzesz kasy i nie jest to twoja robota. !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mi też się czasami zdarza co? w robocie spierniczyć
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Przed mistrzostwami jak by mi powiedzieli że zagramy z jedna z najgorszych drużyn (Austri?) i z drugim składem Chorwaci to bym postawił wszystko co mam. I wła?nie dzisiaj był bym goły i wesoły
Dzięgiel Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Polska,biało-czerwoni Polska,biało-czerwoni
Niunio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Grali?my bez wiary w zwycięstwo. Chłopcy maj? umiejętno?ci, ale jak nie ma sie motywacji to nic nie wychodzi. W szczególno?ci w grach zespołowych. Sędzia Webb zabił w chłopcach tzw. team spirit i to było widać we wczorajszym meczu.
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Sędzia Webb zabił w chłopcach tzw. team spirit i to było widać we wczorajszym meczu. Tak tak uznał bramkę ze spalonego
Slavequs Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Chłopcy maj? umiejętno?ci(....) Sędzia Webb zabił w chłopcach tzw. team spirit i to było widać we wczorajszym meczu.
MISIEK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Przed mistrzostwami jak by mi powiedzieli że zagramy z jedna z najgorszych drużyn (Austri?) i z drugim składem Chorwaci to bym postawił wszystko co mam.I wła?nie dzisiaj był bym goły i wesoły Ja tak zrobiłem... !w00t I co teraz Co do gry naszej jedenastki, hmm... jak powiedział Prezydent RP: "grali ?wietnie" No nie wiem, ja uważam zdecydowanie ineczej: Ale... nasz prezydent może ogl?dał inny mecz, albo inna drużynę... bo szalik tez trzymał odwrotnie KLIK KLIK KLIK A może to miał być jaki? tajny znak dla naszych aby zagrali "odwrotnie" niż zwykle... Ale to nie koniec spotkań naszej jedenastki. Już kto? kiedy? powiedział, że naszych czeka jeszcze jedno spotkanie... !YES z kibicami na Okęciu !w00t i tam zostan? pewnie odpowiednio przywitani: !bicz
Rekomendowane odpowiedzi