ERMI Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jak w temacie Do mojego hobby szukam w rozs?dnej cenie butli do nurkowania o poj. od 6 do 12l. i ci?nieniu pracy 300Bar (450 Bar próby) nie musi być nowa - wręcz nie powinna. Na pewno macie jakich? znajomych co nurkuj?, albo s? strażakami - popytajcie proszę. Wdzięczno?ć nieoceniona.
dr.big Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Owszem, ale nie sprzedaje zadnych butli ... PS. Bardziej rozpowszechnione sa te do 200 bar !sciana . Sprobuj moze na forum Nurasa: KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lipca 2008 Administrator Opublikowano 10 Lipca 2008 Ermi... gadałem ze znajomym strażakiem (w zawodzie od 20 lat) i jak mu tylko powiedziałem czego szukasz to odrazu stwierdził, że jeste? samobójc? !sciana Nie wiem o co tu chodzi ale powiedział, żeby? albo zainwestował w porz?dny sprzęt do nurkowania albo odpu?cił sobie to hobby i nie szukał butli u strażaków. Podobno raz na jaki? czas ma takie pytania ale jest to bardzo niebezpieczne. Pamiętam, że jako? to zasadnie motywował ale nie będę pisał o co chodzi bo się akurat na tym nie znam. No chyba, że potrzebujesz tych butli do innych celów... Jakie? zamachy bombowe czy jak?
dr.big Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Ermi pewnie szuka butli do wiatrowki ... PCP ...
teston Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Je?li do PCP, to w zupełno?ci wystarzy 6-cio litrowa. Używałem takiej przez 3 lata, polecam forum bron.iweb.pl - tam raczej szybko dasz radę namierzyć tak? butlę.
ERMI Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 heheh to mnie Bigu rozpracował... dokładnie zmieniłem sprzęciora na bardziej dokładnie dziurkuj?cego !YES Air Arms 410. Tak ... szukam do wiatrówki - czyli nie będę z ni? pływał pod wod? ani nurkował w wanie. !OK Mariusz - wła?nie te od strażaków 6l - tzw. ucieczkowe s? najbardziej poszukiwane. i taka oczywi?cie też była by fajna - ich ci?nienie pracy to 300Bar.a z tego mam ok 20 ładowań. z 200Bar miałbym zaledwie 5 (ci?nienie pracy wiatrówki PCP to 190Bar) gdyby? mógł pomóc - hmmm było by to nieocenione. A większej (10-12-16l) szukam bo to więcej ładowań i żadsze wizyty u strażaków celem nabicia. teston - dzięki za dobre słowo ale i na iwebie i na dzikim zachodzie już jestem parę miesięcy.To co się zdarza to albo jakie? kombinowane albo chc? ludzie sprzedać cały zestaw tzn. z wiatrówka itd. a większych niż te 6l nie oferuj?. Bigu - dzięki za link nurkowy - zaraz patrzę bull... bul...
Mareczek Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja się nie znam ale przez przypadek znalazłem co? takiego. http://www.allegro.pl/item395380822_butla_...a_7_sztuk_.html
ERMI Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 s? zbyt małe max 2 litr ale dzięki Jakby ten kędzieżawy od Mireczki dobrze popytał to może by co? się udało... pomógłby? Pidzam koledze.
Rekomendowane odpowiedzi