Gość byłykurier Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Za stron? MajestyPL oraz CityRaider'a cytuję ogłoszenie, które może Was zaciekawić (ostatecznie chodzi o Warszawę). "Potrzebni sa młodzi ludzie z Warszawy i okolic - chłopcy i dziewczęta (!!!) z prawem jazdy kategorii A do letniej akcji promuj?cej skutery o wiekszej pojemno?ci znanej firmy. Praca polega na jeżdżeniu w tzw. biurowym ubraniu (mężczyĽni - garnitury, marynarki, dziewczęta - garsonki, garnitury, marynarki, koszule) na skuterach po ulicach Warszawy w miejscach największego natężenia ruchu i w ten sposób reklamowania produktu firmy, czyli skuteru. Akcja odbywałaby sie w dn 16-20.06.08r w godz. 8-18.00. Jest szansa na przedlużenie trwania akcji w Warszawie i innych miastach. Wymagania: - prawo jazdy kategorii A, - poczucie odpowiedzialno?ci, - sumienno?ć, - ładny wygl?d. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny (tylko!) na nr 602 592 992." PS.Ponieważ regulamin działu ogłoszeń nie ze4zwala na zamieszczanie takiej tresci ogłoszeń, więc zamieszczam je tutaj w dziale "Ogólne".
regis Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Wymagania: - ładny wygl?d. No to odpadłem w przedbiegach !happybth
rudy_56 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zobaczymy jutro się zadzwoni, chetnie po?pie przez tydzień u kolezanki !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2008 nie wiem jak u mnie z wygl?dem ,bo nie mnie to oceniać ale chętnie w to wejde.mam troche wolnego czasu :)No i ile mozna zarobic?
Administrator Artix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2008 Hehe to wyglada na to ze ja caly czas robie reklame skuterow, nie wiedzialem tylko ze szpetny ryj dyskwalifikuje kandydata !happybth do jazdy skuterem
ultras Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 10 godzin jazdy dziennie - toż to nie zgodne z prawem pracy i do tego te wymagania :-)dotycz?ce wygl?du, klapek czy sandałków nie pozwol? pewnie założyć - jak tu jeĽdzić? ale w sumie ciekawe, pozdro! ultras PS. jak by kto? się dowiedział niech zapoda szczegóły
Gość qrdemol Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 - ładny wygl?d !!! Odnosze nieodparte wrażenie,że ta oferta jest dedykowana osobiscie do mnie !happybth
kfcent Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Sam jestem chętny...przeciskanie w korku na jakiejs yamah'szcze na galowo:) i jeszcze za to płac?...to lubie.OK hehe szkoda tylko ze nikt nie odbiera tego telefonu !happybth !
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2008 "Potrzebni sa młodzi ludzie z Warszawy i okolic - chłopcy i dziewczęta (!!!) z prawem jazdy kategorii A do letniej akcji promuj?cej skutery o wiekszej pojemno?ci znanej firmy. Skuter znanej firmy !scooter mam, duża pojemno?ć też jest, prawo jazdy kat. A w kieszeni, garnitur by się znalazł, tylko nie jestem młodym chłopcem... !happybth !happybth !happybth !happybth
W?ski Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 ... tylko nie jestem młodym chłopcem... !happybth !happybth !scooter !scooter wystarczy się ogolić i już będzie ze 20 lat mniej [z wygl?du oczywi?cie !piwko ] Poza tym młodzi chłopcy raczej niechętnie wdziewaj? na siebie garniturki, jedyne odstępstwa do matura i I komunia !happybth No i mamy tutaj oczywist? dyskryminację pracowników 40+ !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2008 No ja wła?nie rozmawiałem z Pani? na temat pracy jako jeżdż?ca reklama i: Skutery pojemno?ci 250 dostajemy Kaski dostajemy ale ....... trzeba być studentem !happybth I cała reklama bierze w łeb Rozumiem, że to raczej ludzie majętni, biznesmeni maj? być zachęceni do kupna skuterów a nie biedny student co kilka razy w roku jeĽdzi w garniaku na egzaminy. Klanger, byłykurier czy jak Ci tam, jak co? ogłaszasz to pisz co i jak a nie wsadzasz na minę !happybth
dr.big Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Przeciez to nie chodzilo o jakies tam ogloszenie dla studentow, tylko o te dwa linki niepoczytnych forow !happybth !happybth !happybth . A ogloszenie to jak "bylykurier" ... taka ... "przykrywka" !happybth !scooter !scooter ? Tylko sie z tego mozna smiac !piwko !piwko !kiss .
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tak Bigu - kto? przeczytał info na stronie KS Wrocław i pu?cił to dalej.... http://www.goldenline.pl/forum/skutery/369060/s/1#6496690 Co do zatrudniania studentów - id? po kosztach, tak jest taniej choć w praktyce akurat je?li chodzi o maxi może być inaczej...
MISIEK Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 ale .......trzeba być studentem !happybth I cała reklama bierze w łeb !happybth !scooter !scooter bo pewnie dzięki studentom maj? jakie? zniżki... odliczenia... itp.? A tak pięknie sie zapowiadało... można było po?migać skuterkiem i jeszcze dostać za to kasę... już zazdro?ciłem wam i żałowałem, że nie mieszkam w Warszawie... Ale nic straconego... bo to ZONK !happybth !happybth
Gość Kamil Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 ale .......trzeba być studentem !happybth I cała reklama bierze w łeb !happybth !scooter !scooter bo pewnie dzięki studentom maj? jakie? zniżki... odliczenia... itp.? A tak pięknie sie zapowiadało... można było po?migać skuterkiem i jeszcze dostać za to kasę... już zazdro?ciłem wam i żałowałem, że nie mieszkam w Warszawie... Ale nic straconego... bo to ZONK !happybth !happybth Zazdro?cić to tak naprawde to chyba nie było czego bo wymogiem była jazda w gajerku i jego ewentualnego zniszczenia. Tak więc ciekawe jak wygl?da sprawa zarobku z jazdy a kwota kupna nowego garnituru.
Administrator Artix Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zazdro?cić to tak naprawde to chyba nie było czego bo wymogiem była jazda w gajerku i jego ewentualnego zniszczenia. Tak więc ciekawe jak wygl?da sprawa zarobku z jazdy a kwota kupna nowego garnituru. Generalnie tylko jedwabne garnitury sie niszcza, bawelniane nie, kwestia oczywiscie predkosci, choc sprawdzone przy okolo 220 km/h tylko sciaga marynarke ale guzikow nie urywa !happybth no i krawat zaslania oczy !happybth
Mamuśka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 wystarczy się ogolić i już będzie ze 20 lat mniej [z wygl?du oczywi?cie ] Że niby stary wewnętrznie? !happybth Odczepta się od mojego "dziadka"! !happybth Jest młody i piękny - nawet jak jest nieogolony !happybth a może zwłaszcza wtedy !scooter !happybth Mamu?ka
dr.big Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tak Bigu - kto? przeczytał info na stronie KS Wrocław i pu?cił to dalej.... (...) Czyli taki "lancuszek szczescia", jak ja lubie osobnikow ktorzy to dalej rozpowszechniaja !happybth !happybth !happybth ... byle tylko kliknac ... !happybth .
Gość qrdemol Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 No chyba można się zapisać na wykłady Uniwersytetu Trzeciego Wieku,i juz się jest studentem !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zniżki s? tylko do 26-go roku życia więc wieczni studenci również odpadaj? !happybth
Rekomendowane odpowiedzi